Dark Orbit Eski Oyuncular

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve REİS tarafından 9 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. REİS

REİS User

DarkOrbit' oynuyan 10 kişiden 5'i eski gemileri özler. Eski düzeni de özler fakat bunlar için oyunun köklü değişeme gitmesi gerekir bu da zor olduğuna göre benim bir fikrim var sadece sana gözüken eski gemiler .. Ayarlar/Gemiler /Eski - Yeni olarak ayarlanabiliyor . Eminimki bu ayarlama gelirse oyunu bırakan geçmişteki Dark orbit oynayıcıları tekrar oynamak için bir kere daha düşüneceklerdir..

Teşekkürler :)

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 10 Kasım 2014
  2. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

İlk öncelikle resimlerinizde köprü link bırakmayınız. Bu yasaktır. Daha dikkatli olunuz. Fikrinize gelrisek, bu oyuna fazladan güçlük getirebilir, yeniye alışmak kolay değil ancak ben bile artık eski gemileri gördükçe ne kabaymış diyebiliyorum :) Özlediğimde eski videoları izleyip yad ediyorum. :) Bu sistemleri çok zorlar gibime geliyor o yüzden istemem.

Keyifli Forumlar

3. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Yeni oluşacak olan Güncelleme ve Fikir havuzu kurallarına uygun olmadığı için, konu kilitlenip arşive taşınmıştır.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.