Dark Orbit İnternet Kafe Etkinlikleri

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve *-=FURKANBEY=-* tarafından 12 Aralık 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Kafe etkinlikleri hangi yaka da yapılsın? Ödüller nasıl olsun? Saat kaçta olsun?

1. Anadolu

66,7%
  2. Avrupa

33,3%
  3. Eski ödüller gayet iyi

oy sayısı 0
    0,0%
  4. Yeni ve daha büyük ödüller olabilir.

100,0%
  5. Etkinlik saatleri 15.00 - 18.00 olsun.

66,7%
  6. Etkinlik saatleri 18.00 - 21.00 olsun.

33,3%
Birden fazla oy kullanılabilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Uzun süredir kafe etkinlikleri yapılmıyor. Son katılmış olduğum etkinliklerde katılım çok az olduğunu farkettim. Kafe etkinliklerinin bu sebeple yapılmadığını düşünüyorum. Bana kalırsa yapılan kafe etkinliklerinin oyuncuların yoğun olduğu ve ulaşımın kolay olduğu yerlerde olması gerekiyor. Bunuda çoğu zaman forumda dile getirdim. Forumda etkinliklerin yapılacağı mekanlar oylanarak en çok oyu toplamış mekanda etkinlikler yapılabilir.

Bana kalırsa kesinlikle anadolu yakasında oturduğum için söylemiyorum. Avrupa yakasındaki etkinliklere katıldım ama anadolu yakasındaki etkinlikler daha kalabalık oluyordu. Bunu burda oylayarak daha emin olacağız.

=Kafe Etkinliklerindeki Ödülleri=

Şuana kadar katılmış olduğum etkinliklerde oyun içi ödülü olarak 150,000 uridium, 1 gün boyunca %30 dükkan indirimi, 1 hafta premium üyelik, kappa kapısı ve kronos kapısı gibi ödüller verildi. Diğer ödüller ise bilgisayar ekipmanları kulaklık, mause ve klavye hediyeleri oldu.

Gelecekte yapılması planlanan etkinliklerde ne gibi hediyeler olur bilemem ama yazmış olduğum eski etkinliklerde verilen ödüllere ek yeni lf4 lerden de verilebilir.

Konu ile ilgili 3 soru sormak istiyorum.

*Etkinlikler hangi yaka da yapılsın?
    *Ödüller nasıl olsun?
    *Saat kaçta olsun?

3 soru için 2 ayrı şık ekledim toplamda 6 şık var siz bu 6 şıktan 3 tanesine oy vereceksiniz.

2. WolfWar

WolfWar User

Fikir güzelde diğer şehirlerde oturan evlatlık mı ? İstanbuk güzel bir şehir ama bizler neden unutuluyoruz ? (ADANA)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.