Dark Orbit : Türk'ün Yükselişi - Rise of the Turks

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ●»LØØПIξ•TЦПξ$™«● tarafından 3 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Fikri beğendiniz mi ?

1. Evet

70,0%
  2. Hayır

30,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Selamlar :)

Malum TR kanalında Türkiye'ye özel videolar paylaşıldı ben de yeni bir güncelleme önereyim dedim. Konseptimiz
    Türklerin Yükselişi , ingilizce olarak Rise of the Turks.

Hikaye olarak HEZARFEN'in hikayesi konu alınacak ve oyunun hikayesi Türk Filoların yükselişini konu alacak.

YENİLİKLER

Üç taraf olacak. Karanlık Güç olan Saturn Diamond Facility bizim Türkler de diyebileceğimiz Anka Harp Kurulu (Phoenix Battle Commitee) ve iki tarafın arasında denge kurmak isteyen EIC , VRU , MMO şirketlerinin birleşmiş hali olan koalisyon güç , Company Arms.

Saturn Diamond Facility dükkanda MCB-25'i krediye alabilirken Anka Harp Kurulu da Jeneratörlerde %10 indirime sahip olacak. Aynı zamanda destekleri de ucuza alabilecekler. (10k uri yerine 3.5k uriye satın alacak) Company Arms'da gemileri %25 indirimle alabilecek (Uridiumlu gemiler dahil)

Şimdilik bunları düşündüm sizin fikirleriniz ile konuyu geliştirebilirim.

Saygılar ...

LOONIE TUNES

2. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

Burada yapılmak istenenin tam oalrka ne olduğunu anlayamadım. Şirket seçimi gibi bu üç karakterden birini seçmemizi mi istiyorsunuz? Tasarlama güzel olmuş eğer bu dediğim gibi olursa bi felaket olur :)

Keyifli Forumlar

yılmaz749749 bunu beğendi.
  3. Evet öyle. Senaryo tümden değiştirilecek ve yazdığım gibi Türk Filoların karanlık güç SDF'ye karşı yükselişini konu alacak. Company Arms'da galaksiler arası bir savaş çıkmaması için onları zorla durdurma peşinde.

MMO VRU EIC yerine artık PBC , SDF ve CA taraflarını seçeceğiz kısacası.

4. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

Bu çok geniş kapsamlı bir durum :) oyunun köklerini değiştirmek demek :) Ama bahsettiğiniz stilde daha rahat bir yeni oyun yapılabilir :)
    Olacağını sanmamakla birlikte istemem. Çünkü ben Darkorbiti böyle sevdim.

Keyifli Forumlar

5. rGn

rGn User

çok geniş kapsalı bir olayın temelini anlatmışsınız sanki. bu bütün şirketlerin ortak yaptığı bir görev haline dönüştürelebilir.

6. VΛLVE™

VΛLVE™ User

kessinlikle olmamalı bence biz darkorbite böyle alıştık eğer öyle olursa darkorbit diye bişey kalmaz
    -
    yeni bir oyun olur

7. Yenilenen bir çok oyun var reklam yapmak istemiyorum ama ********** , ********* , *********** , ************ hatta Darkorbit : Reloaded.

Bu sadece senaryoyu değiştirmek demek bir de şirketleri yine uzaylılarımız olacak yine lazer ve gemilerimiz aynı olacak.

Bu arada şirketlerin liderleri de :

Anka Harp Kurulu : Mustafa Topaloğlu (ne yapalım videoda öyleydi :D)

Saturn Diamonds Facility : Emperor Kristallon (Wise)

Company Arms (EIC - VRU - MMO birleşimi) : Reginald Crowley

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 7 Kasım 2014
  8. rGn

rGn User

gardaş :D bütün senaryoyu yazda bigpoint bunun üzerine oyun tasarlasın :D fikir geliştirmişsin hoş ama yapmazlar :D sen oyun içi bişiler bak :D

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.