Dark Orbit : Yapmanız ve Yapmamanız Gerekenler ! [ÖNEMLİ]

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ●»LØØПIξ•TЦПξ$™«● tarafından 10 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba arkadaşlar ,

    Bu konuda taa en başından en sonuna kadar size yapmanız ve yapmamanız gerekenleri anlatacağım böylece oyunda pişman olmadan güzelce gelişebilirsiniz.

    Öncelikle bu çok uzun bir rehberdir.

    ------------------------------------------------------------

    Şimdi , oyuna başladınız. Size MUTLAKA başlangıç görevlerini yapmanızı öneririm çünkü oyunu ancak o şekilde öğrenebilirsiniz. Yeni gelen Alıştırma görevleri oyunu eskisinden daha detaylı anlatıyor. O yüzden ödülleri direk almak yerine görev yaparak oyunu öğrenmek en iyisi olacaktır.

    15K uridium da cepte. Peki ne alacaksınız ? Iris mi ? 5.000 daha kasıp 2 LF3 mü ? Şiddetle söylemeliyim ki 5K Uridium kasıp 2 LF3 almak daha mantıklı. Çünkü Iris alırsanız boş olduğu için sizin pek işinize yaramaz. Ama 2 LF3'ü isterseniz Flax'larınıza koyabilir ister de geminize takıp yeşil sıkabilirsiniz ...

    Ayrıca SAKIN Uridium ile Leonov almayın ! Ev avantajı cazip gelebilir ama sürekli düşmanlardan baskın yiyerek kesilip paranızın çöpe gitmesi ihtimalide var. Leonov'u KREDİ ile Açık Arttırmadan almalısınız. Ama o da yeni başlayanlar için çok pahalı.

    Bu arada yavaş yavaş oyun terimlerini incelemelisiniz böylece Pro oyuncuların ne demek istediğini daha rahat anlayabilirsiniz.

    Vee daha büyük yaratıklarla kasılmaya başlıyorsunuz. Gayet de iyi ekipman ve cephaneniz var. Sv.10 olana kadar grup takılmayın. Zaten TP'si az olan yaratıklardan böylece daha az TP almış olursunuz ve seviye atlamanız çok uzar. 1-2K çakana kadar da Mordon ve bulabilirseniz Boss Mordon kesmenizi öneririm. Hem bol bulunurlar hem de TP - Kredi vb. ödülleri iyi. Ayrıca GÖREV yapmayı da unutmayın ki daha çok kredi ve TP kazanın.

    Sv.10 oldunuz ve x5 haritasındasınız. Burada artık grup yapabilirsiniz ... size tavsiyem bir arkadaşınızla grup olun böylece iletişiminiz daha sıkı olur. Grup olarak Lordakium uzaylılarını kesebilirsiniz. Boss Sibelonit de kesebilirsiniz arada tabi. Açılan görevleri de unutmayın ...

    Ve Seviye 11 siniz. İşte dönüm noktası burada başlıyor ! Alacağınız her karar ve her malzeme sizin hesabınızı yönlendirir. Doğru kararlar vermek şart yoksa oyundan zevk alamassınız.

    Artık Açık Arttırma'dan Vengeance fiyatlarına göz atmanızı tavsiye ederim çünkü buralarda güçsüz gemilerle dolaşmak tehlikelidir ... Vengeance hızlı bir gemidir bu yüzden kolayca kaçabilirsiniz. Goliath biraz daha geç seviyelerde almalısınız.

    Ayrıca bir klana da girmiş olmanız lazım. Yalnız kurt asla güçlü değildir ...

    x7'den çıkmayın , çünkü kasılma açısından en iyi yaratık Kristallin ve Kristallon'dur. 12 seviye olana kadar Tallin kesmeye devam !

    Seviye 12 oldunuz ve ekipmanlarınız gaayet iyi. Ayrıca Vengeance tasarımınız da var. Ve Yetenek Ağacı'ndan ArGe yapmaya başlıyorsunuz. 4-5'ten gidilebilen KORSAN HARİTALARINI keşfetmeye başlamalısınız. Interceptor ve Saboteur'lar sizi çok uzun süre kasılma açısından doyurabilecek yaratıklar olacaktır. Ama tabii işleri hızlandırmak için grup olabilirsiniz.

    Seviye 13 sünüz ve aşağı yukarı heasabınız böyle ;

    • Klandan gelen para ile Goliath aldınız
    • 9-10 LF3'ünüz var.
    • A03 ve B02 kalkanlarından az çok var ve kalkanınız 100.000'lerde.
    • En az 1-2 Iris'iniz mevcut.
    • 3-4 ArGe yaptınız.
    Şimdi en can alıcı bölümdeyiz. Dönüm noktasının en kritik dönemleri ... artık iyi bir klandasınız ve saydığım ekipmanlarınız var , ne keseceksiniz ? Cubikon PC'nizi bitirir kasma açısından , Tallin ve Tallon size yetmiyor , Korsan haritalarından başka ne keseceksiniz ? Tabii ki 4-5'teki UBER-BOSS yaratıkları ! Bu yaratıkları kestiğiniz ilk 10 dakika bile vazgeçemeyeceksiniz ! Hele x1 ile 4-5k vurduğunuz zaman Uber Tallin kesmeyi deneyin. Kesinlikle beğeneceksiniz ... ama hızınızın çok olması karşılığıyla :)

    Bu arada , full lf3 irislerini tamamlamış biriyseniz önce ArGe sonra havoc diroitlerini fulleme sonrada uçuş düzenleri (Güve , Elmas vb. ayrı bir konu var bunu için) ve lf4 bakmanız lazım. Sonrada geliştirme.

    4-5'te kasılıyorsunuz , ve Seviye 14 oldunuz ... artık baskın yapmaya gitmelisiniz. Düşmanları gözünüzde büyütmeyin , ben Nostromo iken Goliath Enforcer avına çıkardım :) ama tabii Kırmızı-mavi diroitleri yani HAVOC ve HERCULES varsa depara koşun :D

    Daha da ilerlediniz ve biraz daha ileri bakış kullanarak sizi Sv.17 yapalım :)

    Çook güçlüsünüz ve birçok kişiyi altedebilecek güçtesiniz. ArGe'leriniz çok iyi ve Full LF3 , Full Iris felansınız ... ve LF4 arıyorsunuz :D

    Kutu açacaksanız Spaceball zamanında 4-4'de açmalısınız. Onu bilin ,

    Sonra , kapı da yapmaya başlamalısınız. Gelen Uridium ile de kutu alıp LF4 bulmaya çalışmalısınız. LF4 bulursanız öpün başınıza koyun :D

    Ve Sv.18 oldunuz , kapıları seri olarak bitirebiliyorsunuz. Önünüzde tek bir kapı kaldı ... HADES KAPISI ! Bu kapıyı gelen görevi ile birlikte yaparsanız daha karlı olur. Hades kapısı en zor kapıdır ve 2.en güçlü yaatığı bulundurur , Emperor Kristallon ! Hitac'dan sonra en güçlü yaratıkdır. (Hitac konusunda tartışmayın :) Minyonları kesemeden Hitac'ı kesemezsiniz + Hitac'a tüm server salıyor ve anca ölüyor siz düşünün ;))

    Ve Seviye 20 siniz artık oyunun KRALISINIZ. Oyunda ister baskın yapın , isterseniz 1.sıradaki klana girip havanızı atın :) İsterseniz diğer oyuncularla VS atıp eğlenin ... ama bilin ki artık o Seviye 3 , Seviye 10 hallerinize baka baka güleceksiniz artık :)

    Ama durun durun , bitmiyor. Bunları yaptığınız halde 300.sırada felan olacaksınız. Sırlaamay oynayın ve 1.sırayı hedefleyin.

    Ve eğer yaşınız 18 ise Jackpot Arena'lara girin ve 10.000 € kazanıp paraları saçın :)

    Evet benim 7 yıllık birikimim bu kadar. Belki ben yapamadım ama siz daha da yükselebilirsiniz. Yeter ki bu rehberi dinleyin yeter ;)

    Ayrıca , takıldığınız kısımlar varsa sorun ben yada bilen arkadaşlar yanıtlasın :)

    Ve ekstra birşey eklemek isteyenler de bu konuya cevap verip ekleyebilir. Seve seve ben de bu konuya eklerim :)

    Saygılar ...

    LOONIE TUNES

    # Güncelleme : 11.09.2014 - 13:21
     
    Son düzenlenen: 11 Eylül 2014
  2. -onur5000-

    -onur5000- User

    Eline sağlık yeni başlayanların işine yarayacak bir konu ama bazı yerlere katıldığımı söyleyemem aslında benim fikrim yeni başlayanlar için cubikon daha iyi birde kamisi varsa prolardanda uri alabilir 4-5 uber tallin keseceğine tallon kesmesi daha mantıklı çünkü uber tallin tallondan daha güçlü vuruşu ve saldırı menzili var 14 seviye birinin yani ekipmanları tam olarak tamamlamamış birinin baskın atması ne kadar doğru bilmiyorum hades kapısını canı isterse yapar ama yeni başlayan birinin yapıcağı en iyi kapı zetadır hadese çok girmemeli bence ayrıca oyundaki en güçlü npc hitac değil istiladaki gerçek boss kucurbium ve yanındaki küçük kucurbiumlardı bossun 20m can 20m kalkanı var yanındakilerin 3.2m can 2.4m kalkan uber tallonla eşit 20 seviye biri kolay kolay 300 sıralama yapamaz genelde 300 lerin gemisi sağlam oluyor ben 187 sıradayım gemim full onu belirtmek lazım full lf3 irislerini tamamlamış biri arge sonra havoclarını fullemesi sonrada uçuş düzenleri ve lf4 bakması lazım sonrada geliştirme :) :)

    Ama genede çok faydalı yazılar yazmışsın :)
     
  3. Ben Cubikon'u hayatta tavsiye etmem çok güçlü bir PC olmadığı sürece. Kasması acayip caydırıcı. Çok yakınan var şahit oldum ...

    Uber Tallin , Tallondan daha faydalıdır. Ekipmanlarım tam değil ve rahat rahat kesiyorum 12 LF3 ve 120K kalkanın varsa rahat rahat kesersin ve 14.seviyede rahat rahat bu ekipmanları yapabilirsin.

    Hades'i en sona bıraktım zaten dikkatli okursan (Sv.18'e) o seviyelerde Zeta'yı öğrenmiş olur :)

    Aslında haklısın :) Ama Kucurbium'lar kalktığı için şu an en güçlü Hitac. Tabii Minyonlarla beraber :) (Zaten Minyon , Hitac'ın parçası)

    Son yazdığını ekleyebilirmiyim ? Hangi seviyede yapılması gerekiyor onların ?
     
  4. tabutçu99

    tabutçu99 User

    suan en guclu dameneerın buyuk versyonu etkınlıktı oda 12 m canı vardı :)
     
  5. Arkadaşlar sadece cana bakmayın :) Can indirilebilir , hasara , etkilerine (Mesela Hitac yavaşlatır ama Demaner Freighter yqpamaz) ve diğer etkenlerine bakmalısınız. (Mesela Annihilator HST fırlatabilen tek NPC)

    Her yönde düşünürsek Hitac en iyi :)
     
  6. Bunun yeri Konuşmacı Köşeyi değil mi dicem...
     
  7. _DODGE_

    _DODGE_ User

    Bu arada bişi editleyecem darkın bilinmeyenlerinden biri :D

    yavaşlatma roketi yada mayını yedinizde sabotourler etkisi geçene kadar size yavaşlatma atmaz :D

    test ettim :D
     
    Son düzenlenen: 10 Eylül 2014
    erdem_korkmaz70 bunu beğendi.
  8. Tamam erdem güzel troll gg bb :D



    Ha Saboteur'dan yemişin ha başkasından yemişin :D
     
  9. _DODGE_

    _DODGE_ User


    istilada haritanın sol aşağı köşesinde 1000 yazar şuanlık kimse anlamını bilmiyor...

    5-2 de ki istasyonda hediyelik eşya dükkanı yazar (souvenirs)

    5-2 de ki istasyonda bir sushi lokantasıda vardır :D

    bir çok şey daha sayabilirim :D
     
  10. DODGE burada easter eggs saymıyoruz yeni başlayanlara oyun hakkında önemli gelişme detayları veriyoruz :D

    Easter eggs için ayrı bir konu açayım.
     
  11. _DODGE_

    _DODGE_ User

    Ben açarım...
     
  12. elinize sağlık çok güzel yazmışsınız size bişey danışmak istiyorum 21 lvlim 10 iris full lf4 falan ama argem az baya bi 28 tane var sadece bide geçen irislerimi patlattım geliştirmeleri gitti şimdi iris geliştirmesi mi lf4 kalkan geliştirmesi mi yoksa arge mi?
     
  13. 28 ArGe çok iyidir. Kalsın ,

    LF4 geliştirmesi en başta gelir tabii ki. Irislerini almadıysan Iris al o başka. LF4'den sonra Iris geliştirmesi yap.
     
  14. irisleri aldım tabiki eyvallah fikirler için :D
     
  15. Önemli değil :)
     
  16. -onur5000-

    -onur5000- User

    Öncelikle elbette yazıları ekleyebilirsin aslında oyunda seviye çok önemli değil adam isterse 10 lvl gemisindede uri çeker full yapar ancak geliştirmelere madem sv gerekiyor 19 20 lvlden sonra başlasın
     
  17. Öncelikle konu oldukça yararlı, hoş bir rehber. Ama bazı kısımlar bana göre yanlış ve eksik. Mesela skylab'tan hiç bahsedilmiyor, skylabsız credits kasmanız çok zordur. Skylab'sız bir hesap temeli olmayan bir binaya benzer(amma da güzel söz :cool:) Skylab'tan kesinlikle bahsetmelisin.

    Bir diğer hatan henüz temel eksiklikler(LF-3, BO-2, G3N-7900 vb.) tamamlanmadan, en azından yarı full olmadan palladium toplamanın bir anlamı yok, 4-5 haritasına gitmenin hiç bir anlamı yok. O ekipmanlarla 4-5'e gidip kasılmak demek yüzme bilmeyen birisinin akıntılı bir dereye girmesi gibi bir şey.

    Bu konuda son sözüm EPIC görevlerden de bahsetmelisin. Bu görevler belli bir seviyeden sonra(7-8-9'dan biri olabilir.) açılmaya başlar, her seviye atlayışında epic görevler gelir ve bunları açmak için de belirlenen görevleri bitirmen gerekir. Ama ödülleri oldukça yararlı, örneğin yanlış hatırlamıyorsam 16 ya da 17 levele ulaşınca gelen epic görevinin ödülü LF-4, bunun gibi seviyeye göre güzel ödüller var.

    Tabii ki bir de küçük hatalar var,
    ,
    Seçilen şirkete göre değişir, örneğin EIC'sen 2-x haritalarında kasılırsın ama MMO isen 1-x, VRU isen 3-x haritasında olursun.
     

  18. Ben paladyum demedim 5-1 dedim :)

    EPIC görevleri zaten görevleri yaparsalar bilirler herşeyi anlatmayalım keşfetmek onlara kalsın ;)


    Değiştireceğim o 2-5 leri felan :D...
     
    erdem_korkmaz70 bunu beğendi.
  19. Olsun, o yaratıklar kolay kolay kesilmez, ya ekipmanın full LF-3, BO-2 olup ta gideceksin ya da grup olacaksın. Onun yerine Kristallon ya da Cubikon kesmek çok daha mantıklı.

    Epic görevlerden bir çok kişinin haberi yok, ben de ''Yeni Başlayanlar'' kısmına açılan bir konudan öğrendim. Madem bu rehber onları da anlatmalısın bence :)
     
  20. Ya havle :D

    Adam 10 Lv. de onları yapacak değil ya :D Herşey yavaş yavaş ... o seviyede bol bol Tallin kessin. Orayı oku ...
     
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.