Dark Orbit : Yapmanız ve Yapmamanız Gerekenler ! [ÖNEMLİ]

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ●»LØØПIξ•TЦПξ$™«● tarafından 10 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Güzel bir anlatım olmuş elinize sağlık eklemeniz gereken bilmediğiniz bir nokta varsa söyleyebilirsiniz.

İyi forumlar

2. Hani 10 Lv. nerde :) 10 Level kısmında x5 haritasında kasılın diyor, 11 levelde x6 ve x7, 12 levelde x8 haritası açılıyor. 10 levelde Tallin nasıl kessin :D Ya havle :D

Neyse tartışmaya gerek yok, ben sana tavsiyelerimi söyledim.

3. Tamam düzeltirim oraları bi iki gün geçsin yeni güncelleme yaptım :D

Oooo konu gitmiş en yararlı konu belki de ama -_-

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 7 Ekim 2014
  4. Çok güzel bir konu eline sağlık. Zevkle okudum güzel anlatmışsın.

5. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Foruma acemi oyuncu girişi pek olmayınca okuyanların ilgisini çekmiyor olabilir.Ancak güzel bir anlatım.

İyi forumlar

6. Fısıltı

Fısıltı Guest

Merhaba;

Çok güzel anlatım olmuş forumda yeni başlayan arkadaşlarımızın çok işine yarayacağını düşünüyorum.

Keyifli Forumlar.

7. Up !

8. kolibasili

kolibasili User

Benim işime pek yaramıyo ama yararlı konu olmuş yeni başlayanlar için eline sağlık birde yapmamız gereken leer nerde :D

9. O kadar anlatıyoruz şunu alın şunu yapın şuraya gidin ... :/ boşa mı yazdık :D

10. kolibasili

kolibasili User

Yok kardeş onu demek istemedim başlıktan dolayı :D konuyu sen açtın karar sebin ister yaz ister yazma

11. Prophecy

Prophecy User

Çok güzel bir konu olmuş yeni başlayanlar için çok yararlı oluyordur eminim :)

12. kolibasili

kolibasili User

Aynen kardeşim bize yararı yok ama destekliyorum yeni başlayanlar adına ama yeni başlayanların %90ı forumu kullanmıyor ne yazıkki

13. nail1454

nail1454 User

Merhaba, rehber için teşekkürler, ben 70 gündür oynuyorum, 14. seviyedeyim, ilk günden bu yana da forumdan oldukça sık faydalandım ama konunuzu bu gün ilk defa görüyorum. Yol haritası olarak çok faydalı ama sanırım sizin zamanınızdan bu yana değişen şeyler olmuş,
    ( Seviye 13 sünüz ve aşağı yukarı heasabınız böyle ;

• Klandan gelen para ile Goliath aldınız
    • 9-10 LF3'ünüz var.
    • A03 ve B02 kalkanlarından az çok var ve kalkanınız 100.000'lerde.
    • En az 1-2 Iris'iniz mevcut.
    • 3-4 ArGe yaptınız.
    Şimdi en can alıcı bölümdeyiz. Dönüm noktasının en kritik dönemleri ... artık iyi bir klandasınız ve saydığım ekipmanlarınız var , ne keseceksiniz ? Cubikon PC'nizi bitirir kasma açısından , Tallin ve Tallon size yetmiyor , Korsan haritalarından başka ne keseceksiniz ? Tabii ki 4-5'teki UBER-BOSS yaratıkları ! Bu yaratıkları kestiğiniz ilk 10 dakika bile vazgeçemeyeceksiniz ! Hele x1 ile 4-5k vurduğunuz zaman Uber Tallin kesmeyi deneyin. Kesinlikle beğeneceksiniz ... ama hızınızın çok olması karşılığıyla :) )
    9-10 lf3 ve bahsi geçen kalkanlarla x6-x7 de talon bile kesilemez, hadi kestiniz en az yarım saat, oda başka biri tarafından kesilmez seniz, yakın zamanda birinci elden test edilmiştir :(. Aslında çok iyi düşünülmüş bir çalışma yapmışsınız, oyun eski olduğu için mod larımızda dahil herkes in her şeyi bildiği düşünülüyor, ben bir şeyler öğrenebilmek için her gün yeni başlayanlar kısmında 1 saat harcayıp en az 1 soru sormak zorunda kaldım ve hala bilmediğim ve sormaya utandığım şeyler var, en basiti 1k uridyum, buradaki k ne demek gibi :) sağ olsun mod larımızda bıkmadan cevapladılar. Nacizane tavsiyem yol haritanıza pet in ne zaman alınması gerektiği ve sky lab ile ilgili neler yapılması gerektiğini de yazarsanız ve yazınızıda 1. sayfada tutabilirseniz çok kişiye faydası olacaktır. Emeğiniz ve düşünceli hareketiniz için teşekkürler.

14. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Burada sizlere her türlü konuda yardımcı olmak için buradayız. Hiç bir zaman soru sormaktan çekinmeyiniz. Pet ve skylab hakkında bilgi buradan alabilirsiniz.

İyi Forumlar

15. Pekala güncelleyelim eğer vakit kalırsa.

Bu biraz eski bir konu 1 yıllık , ondan değişmiş olabilir :) Baştan aşşa güncellemek lazım aslında.

16. kolibasili

kolibasili User

Güncel

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.