Dark orbit yönetimini ayakta alkışlıyorum.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve yasin01 tarafından 21 Mart 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. yasin01

yasin01 User

İlk defa doğru bir güncellemeye denk geldim gizli harita güncellenmiş kalkması gereken bir harita olduğunu düşündüğüm haksız kazanç kapısıydı 496m x4 kasan adamla nasıl kapışacaktık ki zaten botçuların beyaz sıkma olayıda tarih olacak birde mermilere 5m sınırı gelirse tadından yenmez eski tadına kavuşur inşallah dark orbit yayında ve güncellemede emeği geçen herkesin gözlerinden öpüyorum :D hadi şimdide domine etsinler haritayı eşit şartlarda savaşacağız :D Seprom bugcularınıda unutmayın. :D

Son düzenlenen: 21 Mart 2018
    org2BordoGüç ve titans___ bunu beğendi.
  2. hemiyaaa

hemiyaaa User

iyide 496 milyon x4 hala adamlarda ömrü billah yeter onlara yetmesede bitene kadar yeni bişey çıkar ondan kasarlar..olmayanlar ne yapacak..harita değişti diye olmayanların mücadele gücümü arttı..yanlış bir tebrik yanlış bir alkış..496 m leri bi silsinlerde bizde alkışlayalım..

ECEL bunu beğendi.
  3. bundan sonra x3 ile savasiriz bir kac ay sonra :)
    100 k x4 toplaniyor haritada topu-topu :)

4. yasin01

yasin01 User

Yazmak için yazma :D bak güzel kardeşim ben haftada 300-500k arasında x4 kasıyorum şimdi bu arkadaşlar ise gizli haritaya atlıyor 10m 20m topluyor ya hani haftada 7m civarı sıkıyorlar 3 -4 hafta sonra bizimle eşit seviyeye geliyorlar orada yazdığım bir örnek oyuncu 500m civarında beyaz toplamış anladın mı şimdi anlamadıysan daha detaylı da anlatırım sende kapılardan beyazını toplarsın güzel kardeşim.

5. Allah'ını seversen sen bu dediklerine inanıyor musun?

Bu oyunda stres atmak için giriyorsun x3 ile savaşıp kesilmektense herkeste x4 olsun stratejiler gelişsin savaş konusunda tadını çıkaralım.Ben gidip beyaz yapmak için zorla kapı yapmak zorunda değilim ki.Kasılmak isteyen oyuncular var savaşmak isteyen oyuncular var.

Yakında güncelleme geleceğini bir ümitle bekliyorum bakalım ne olacak tepkiler sonunda.

6. yasin01

yasin01 User

tek mermi türünün kullanılmadığı dönemlerden kalma olduğum için x4 kadar değerli bir merminin toplu savaşlarda bir anda üzerinde 600-700kları gormekten ben pek zevk almıyorum açıkcası. 280k atıyor bireysel bir oyuncu 2-3-4 oyuncu birleştiğinde pek hareket kabiliyetin kalmıyor tek yemekten zevk alanlardan değilim. sadece bu güncelleme değil güncelleme silsilesi önemli anladığım kadarıyla yoluna taş koyulmuş ve tabi ki görüşüm hep aynı iyi olmuş tüm yoluna taş koyulup haritaları domine edenlere.

7. benzales

benzales User

Böyle olduğu iyi oldu bazı oyuncu ve klanların o haritaya kendilerinden başka kimseyi sokmadığı bir gerçek. Adamlar içerde savaş yapar hale geldi sanki içeriye girmek bu kadar kolaymışta Ger.i oda doğru bug yaparak giriyorlar

8. yasin01

yasin01 User

Dayı admin adamı kesti adam 1 saat sonra içerideydi dakikasına kadar biliyor adamlar. Bu adamlar için mi var gizli iyi oldu görevini yapan çıkar haritadan.

9. Şöyle bir şey var grup halinde savaşarak sende düşmandan aynı rakamları çıkarabilirsin.Burada tek taraflı zaten bir şey yok.Demek istediğim güçsüz x2 sıksın güçlü x4 sıksın zaten oyuncu kalmaz sürekli kesilmekten.

Bununla ilgili bir gelişme olabilirdi yasaklamak yerine.Yasaklamak diyorum çünkü o harita x4 vermeyecekse ben buna yasaklama derim.O haritada saldırıya koruma olsa mayın vs yasak olsa sende elit beyaz mermilerle haritaya çıksan savaşsan iyi olmaz mı? Ayrıca tekrar girme olayı gerçekten şans bende öyle oldu sabah biri beni kesti ardından tekrar atladım ben girdim şansa ama gizlide bir açık yok.Portaldan diğer portala atlarken uzun sıçrama vardı onu kaldırdılar.

Sonuç olarak o haritayı daha adaletli bir şey yapılabilirdi.

10. JOHNWICK

JOHNWICK User

Merhaba,

21.03.2018 Tarihli Bakım Notlarımız aşağıda listelenmiştir.
      • Achat - Gizli konuşmalar artık raporlanabilecek.
      • Poison Spectrum tasarımı Hangar bölümünde görüntülenebilecek.
      • Jump CPU, atlama sırasında kullanılamayacak.
      • Kullanıcı ismi değiştirildikten sonra kullanıcı isimlerinin iki kez yazılması sorunu düzeltildi.
      • Oyuncuların, klanlarını kullanarak rakip oyunculara saldırıp şeref puanı kaybetmesine neden olunan bir açık kapatıldı.
      • Klanlar sayfasındaki klan listesi artık gözükmekte.
      • Cubikon haritası açığı düzeltildi.
      • Cubikon haritasındaki kutular LCB-10 verene kadar içerikleri düşecek.
    Şimdiye kadar giremeyenler enayi falan mı oldu anlayamadım ne demek kutu içerikleri düşürülecek ya :)

11. yasin01

yasin01 User

Onada bir düzenleme gelecek diye tahmin ediyorum yada rsb gibi yanlarına da kar kalabilir ama düzenlemeye +1 geliştirilmesi lazım daha. zaten girenler domine ediyor tr6 oyuncusu olarak klanımızla denemiştik giren herkesi patlatmışlardı sinirlenip denemeyi bırakanlar dahi olmuştu güncelleme olmasa bile biz faydalanamıyorduk malesef.

12. titans___

titans___ User

adamlar azıtmış lordkiaya beyaz harcyor botda ben o beyazlarını harcatıp kesyorum ha arada keslyomda kesyomda zaten hep kessen keyfi çıkmaz bunlar kesilince bazısı yarım saat harita harita aryor bir tane var oda tortu günelleme de hızı düşerse o da tamam

13. paşa klanının ucb ler silinmeli.haksız kazançlar engellenmeli.silinmiyosa herkese bu haklar tanımlanmalı.

14. yasin01

yasin01 User

Araf kngb rest kmt bunlardanda silinmeli.

15. Herhalde dünyanın en mantıksız şeyidir bu, düşünsene bir grup geliyor 3 kişi hepsi rsb+x4 sen daha refleks yanıt veremeden patlıyorsun.

Biz habire istiyoruz ki vuruş güçleri azalsın, uçurum azalsın, milletin derdine bak.

Zaten bu gizli harita işi de tamamen botlarla yapılıyor kısaca illegal yani çok zor değil google dan bunları bulmak.

yasin01 bunu beğendi.
  16. M3T4

M3T4 User

Soruna bir cozum getirmiyorlar, bu durumu daha da kotu bir hale getiriyor. Soyle ki: simdi bu haritayi kullanarak milyonlarca x4 kasan oyuncularda bu x4'ler kalmaya devam edecek, geriye kalan herkes bu dengesiz ortamda bu insanlarla beraber oynamak zorunda. Ayni durum seprom bugunda da gerceklesti. Milyar miktarlarda seprom beslemesi ile dolasiyor oyuncular. Bir sinir getirilmesi lazim max miktara.

17. yasin01

yasin01 User

Sen adamın hammaddesisin :D

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.