Öneri Dark Sözlük . :)

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve |►ИıGŦH¯´¯MΛЯΞ◄│ tarafından 14 Kasım 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Dark Sözlük Açılsın mı ? :)

1. Evet açılmalı :)

oy sayısı 11
    91,7%
  2. Hayır açılmamalı :)

oy sayısı 1
    8,3%
Birden fazla oy kullanılabilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba arkadaşlar . Herkese iyi oyunlar , eğlenceli forumlar . Fakat forumu daha eğlenceli hale getirebilmek için bir önerim olacak . :) Forumda yeni bir köşe açsak ? Bir sözlük köşesi , gerek darkorbit ile alakalı , gerek güncel konularla alakalı bir sözlük sizce de eğlenceli olmaz mı ? :) Ve bunun tasarımsal olarak yapılabilirliğini merak ediyorum , internet işlerinden pek anlamam da . Bence forumumuza bir sözlük gerekli , foruma katılımı da arttıracağını düşünüyorum , bakıyorum da bu aralar forumda pek fazla kimseler yok . Fakat böyle bir oluşumda herkes sözlüğe girip entrylere bakacaktır ve düşüncelerini yazacaktır diye düşünüyorum . :) Bildiğim kadarı ile başka bir online oyunun bir sözlük oluşumu yok bu Darkorbit için bir ayrıcalık bizim için de özel bir durum olur diye düşünüyorum :) Sözlük nasıl bir şeydir diye soran olursa eğer , bir resim ile örnek vereyim , Bkz . : )

Ressim forum kurallarına uygun olmadığı için kaldırılmıştır.

@.KAPLAN

Örneğin , Sözlükte bir darkorbit başlığından fotoğraf , ve üyeler yorum , tanımlama yapıyorlar . Bizim neden sözlüğümüz olmasın ve neden sözlüğe RSB başlıklı bir konu açmayalım ki ? :) Bir oyun düşünün ki , sözlüğü ve yazarları var :) Bazı moderatör ve adminler tarafından anket açmamın daha doğru olacağı söylendi , ben de buraya anket açmış bulundum . Eğer siz de Biraz eğlenelim , Darkorbit yazarı olalım istiyorsanız lütfen ankete katılım gösteriniz . Söyleyeceklerim bu kadar :) Moderatör ve adminler ilgilenirseniz çok sevinirim . :) Herkese iyi forumlar , hayırlı akşamlar diliyorum . :)

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 15 Kasım 2017
    akcin90 bunu beğendi.
  2. akcin90

akcin90 User

Harika bir fikir :)

3. WolfWar

WolfWar User

Aslında forum yetiyor ama olabilir +1

4. Duck▲

Duck▲ User

"Ben oyun yapsam forum yerine sözlük açardım." diye geçmişte düşündüğüm hede.

Bu arada inci'deki darkorbit başlığını okumuşluğum var ama bir de ekşi'ye bakayım merak uyandırdı. =)

5. anakin5555

anakin5555 User

aslında güzel fikkir ama ne gerek var forum varken :) +1

6. Ekşi candır , :) Pek olumlu yorumlar olmasa da darkorbitle alakalı , çoğunluğu şöyle , oynamayın bağımlılık yapıyor :)

Teşekkürler , forum var olmaya devam etsin fakat bi sözlük de kötü olmaz gibi sanırım :)

Forumu biraz daha canlandırır diye düşnüyorum , çünkü bu aralar pek bi ölü forumumuz , hortlatmak lazım :)

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 20 Şubat 2019
  7. anakin5555

anakin5555 User

haklısın :)

8. Bu mudur yani, sadece 10 kişi mi katıldı ankete o kadar zamandan bu yana .. Biraz destek arkadaşlar ve adminlerim, lütfen yani. :)

9. Sözlük diye bahsettiğiniz şey forumla tamamen aynı aslında konuşmacı köşesi bir nevi oyunun sözlük diye tabir ettiğiniz kısmını oluşturuyor aslında. Bu yüzden gereksiz buldum bu konuyu bunun yerine tüm oyuncuların forumu daha etkin kullanmasını sağlayacak bir öneri yapabilirdiniz.

10. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Konunuz yeterli ilgi ve desteği görmemiş olduğundan kilitlenerek arşive taşınmıştır.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.