Öneri Dark Wallet

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve DonsuzMuhallebi tarafından 28 Aralık 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Dark Wallet sizce iyi bir fikir mi?

1. Evet

oy sayısı 2
    100,0%
  2. Hayır

oy sayısı 0
    0,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba arkadaşlar,

Hepinizin bildiği gibi oyunda bazen kazançlı saatler etkinlikle birlikte gelen kırmızı/mavi kutu anahtarı günlük dosyası ve normal yeşil korsan kutusu anahtarlarını topluca satan teklifler geliyor. Fakat bana özel mi yapılıyor bilmiyorum ama ne zaman böyle satışlar çıksa indirimler gelse benim kartımda para olmuyor :(.

Benim bununla ilgili fikrim ise Dark Wallet! paypal hesabınızla, kredi kartlarınızla veya cep telefonlarınız ile Dark Wallet'ınıza coins yükleyeceksiniz (örneğin 1tlye 1 coins/50tlye 50 coins) böylece kazançlı saatler geldiğinde Dark Wallet'ınızdaki parayı kullanarak satın alabileceksiniz mesela kırmızı/mavi kutu anahtarı zamanı geldi ve 24 tl kartınızdan daha önce satın aldığınız 24tllik coins'iniz ile bunu rahatça satın alabileceksiniz.

Okuduğunuz ve destek çıktığınız için teşekkürler.

2. cok güzel bi fikir az önce uri çekecektim telefondan 24 kuruş eksik diye çekemedim böyle olursa güzel olur ama yapılırmı bilmiyorum

3. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

iyide epin onceden alip bekleyebilirsiniz ki epin daha kolay

4. kırmızı/mavi kutu anahtarlarını bir seferde 200 adet günlük dosyası veren teklifleri epinler ile satın alamazsın

5. Merhaba ,

Sizi daha önceden isim nedeni ile uyarmıştım. Lütfen kurallara uygun bir isim ile farklı hesap açıp onunla forumda devam ediniz. Ayrıca konuyu uygun olan bir hesap adı ile tekrar açabilirsiniz.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.