Darkobit e spor sektörüne girsin mi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ezerk tarafından 15 Nisan 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Darkobit e spor sektörüne girsin mi

1. Evet

76,5%
  2. Hayır

23,5%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ezerk

ezerk User

• Darkobit e spor sektörüne girsin mi

Son düzenlenen: 16 Nisan 2019
  2. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Konunuzu bölüm kurallarına uygun olarak tekrar açtığınız için teşekkür ederim, şu andan itibaren konunuz arkadaşlarımızdan destek aldığı sürece bizler de raporlarımıza ekleyerek sizlere destek olmaktan mutluluk duyarız. Ayrıca konunuz an itibari ile Güncelleme ve Fikir Havuzu İndex konusuna da eklenmiş bulunmaktadır. :)

İyi forumlar.

3. ezerk

ezerk User

tşk ler Manitu bey :);)

Manitu bunu beğendi.
  4. e-spor nedir ?

ezerk bunu beğendi.
  5. ezerk

ezerk User

jonathan300-
    Merhaba

E-spor Nedir?-Elektronik spor, organize video oyunu yarışmalarına verilen isim. Oyunlar, genellikle profesyonel oyuncular arasında profesyonel organizasyonlar ile düzenlendiğinde bu ismi alır. Elektronik sporlarda en çok rastlanan oyun türleri strateji oyunları, dövüş oyunları, birinci şahıs nişancı oyunları ve spor oyunlarıdır. ;):)

jonathan300 bunu beğendi.
  6. Birkaç sene önce yapılıyordu tam e-spor tarzı olmasa da mesela Türkiye-İngiltere maçı vardı.

7. oyun önce kendine çeki düzen vermeli öyle ha deyince espor olmaz.Şu an espor kategorisinde ki oyunlara bakın bir, geneli oyuncu odaklı hile yok denecek kadar az ya da hilelere karşı sürekli önlemliler ve çoğunluğu pay to win değil.Peki darkorbit nasıl ?Senelerdir çözülemeyen bot sorunu,çeşitli buglar,vuruş hileleri,oyuncu odaklı değil para odaklı yönetim anlayışı,oyuna yüklü paralar yatıranların veya botçuların oyuna yeni başlayanları daha gemiyi full lf4 yapamadan oyundan soğutması,gelen etkinliklerin çoğunun zaten çok güçlü olan oyunculara yönelik olması,adaletsiz chat adminleri,forum modları,klan kayırmalar,sıralama oyuncularının yaptığı her pisliği göz ardı eden adminler vs. bu ve benzeri sorunlar çözülmediği müddetçe ve darkobit oyuncu kitlesi de kendine çeki düzen vermediği sürece ( ki bence bu en zoru oyunun bu. Ayrıca oyunun bu hale gelmesinden oyun yönetimi kadar biz oyuncuların da suçu var ) Darkorbit espor değil, normal olarak oynanan bir oyun bile uzun vadede olamaz.

-crusmaster99- ve JohnShepard bunu beğendi.
  8. ezerk

ezerk User

eskioyuncu27
    Merhaba
    çogu oyun espora girdi ama hayla paralı ve hileli
    bunun açıklamasını bana yapın.

Atakentlistyla
    Merhaba
    Evet önce de e-spora tarzı da olmasa da yabılmışdır :)

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 16 Nisan 2019
  9. Labirent

Labirent Guest

Merhaba,

Sizin yaptığınız asılsız ithamlar ve darkorbit ekibine saldırı cümleleriniz hakkında uyarıyorum. Tekrarının olmamasını ümit ediyorum. Bu gibi cümleleri kurarken tekrar düşünürsünüz umarım. Buranın bir oyun forumu olduğunu ve kalp kırmaya yer olmadığını umarım anlarsınız.

İyi forumlar

10. Madem bu kadar şikayetçisin neden oyunu oynamaya devam ediyorsun? Tamam oyunda bot sorunu var ama bundan 6-7 sene öncesine git. Bot kullananların çoğu gerekli cezai işlemi aldı. Seprom bugu yapanları şikayet ettik ne oldu? Sepromlar silindi. Lag sorunu vardı ne oldu? Giderildi. Serverlerdeki oyuncu sayısı azaldı ne oldu? Serverler birleştirildi. Demek ki DO ekibi çalışıyor. Eleştiri yapmak tabii ki hakkımız ama düzeltilen şeyler içinde bir teşekkür çok değil bence. Sürekli olarak oyunu kötülüyorsunuz ve yapılanları göz ardı ediyorsunuz. Birazda yapılan, uğraşılan şeyleri göz önünde bulundurun. Ayrıca hangi online oyuna para yaptırmadan adam akıllı zevk alabiliyorsunuz ki? Lütfen bu tarz şeyleri dikkate alalım.

Manitu ve Minerva bunu beğendi.
  11. ezerk

ezerk User

Jonathan300
    Merhaba
    evet doru dedin
    ve eskioyuncu27 Sizin yaptığınız asılsız ithamlar ve darkorbit

Kötülüyorusunuz
    Tekrarınınolmamasını ümit ediyorum.

kalp kırmayın ölüm var.:(

Merhaba
    Labirent Bey

Darkobit Oyuncuları Adına sizde de özur diliyorum İyi
    :)

12. bakıyorum hepiniz silahları çekmişsiniz ben genel bir eleştiri yaptım ve sözlerimin arkasındayım.Ben bu oyuna 2007 de başladım ve farklı serverlerde hem maddi hem manevi anlamda bu oyuna katkılarım oldu.
    arkadaşım hala oynuyorum yukarıda da dediğim gibi oyunla büyüdüm resmen hem arkadaşlıklar olsun hem maddiyat olsun bırakmak öyle kolay değil belki anlarsın diye umut ediyorum.Ayrıca O dediğin toplu banlama 7 sene önce yapıldı neden şimdi yapılmıyor hala pvp ler ve x-7 ler botçu kaynıyor.Kaç tane hesap şikayet ettim Allah bilir.En son şikayet ettiğim adam iki gün önce rütbesi eksiye düşmüş halde gördüm şimdi hala bota devam ediyor.Nerde ban ??Chat adminleri gözümün önünde ana bacı söven büyük klanlardaki adamların chat balarını açtı ben sigara içmeye gidiyorum dedim uygunsuz madde kullanımından bir ay ban yedim nerde adalet???Bu durumu hem forumda yazdım hemde supporta video ve ekran görüntülerini attım geri dönüş olmadı ve o şikayet ettiğim adamlar hala chatte küfür etmeye devam ediyor her gün farklı hesabımdan girip ss almaya devam ediyorum.Nerde adalet???Ben elimden geldiğince mücadele ederim yanlış gördüğümü de söylerim.Kimseden çekinmem.Ayrıca oyun yaptığı iyi şeylerde de teşekkürü esirgemem.En basitinden geçenlerde düzeltilen geçte olsa düzeltilen pilot profil resmi sorunu gibi.Öyle "Memnun değilsen bırak" söylemlerini asla dikkate almam bu belki sizin karakterinize uygun bir davranış olabilir bunu yadırgayamam...Ayrıca para yatırmadan gelişme işi son dönemlerde biraz kolaylaştı bu konuda hakkını vermek lazım yönetimin.

sanırım yazımı tam anlamadan bu yorumu yaptınız "Şu an espor kategorisinde ki oyunlara bakın bir, geneli oyuncu odaklı hile yok denecek kadar az ya da hilelere karşı sürekli önlemliler" kısmını görmediğinizi umuyorum.Ayrıca e spora girebilmek için büyük oyuncu kitlesi + bunların izleyici olarak takibi lazım.jonathan300 arkadaşın dediği gibi server bileşimi iyi bir şey değil mecbur kalınmış bir uygulama aksine oyunun çok oyuncu kaybetmesinden kaynaklı kötü bir durum.Eee sen oyuncu kaybından ya da eksikliğinden server birleştirmeye kadar işi götüryorsan seni bırak izleyen,oynayan kitlesi bile kalmamışken e spor hayaldir sadece.Ben tabii ki isterim bu oyunun tüm dünya da x oyunu gibi y oyunu gibi ünlü olmasını bir turnuvasını aynı anda 600 bin kişinin izlemesini isterim.Ama gerçekler bunlar.Hile mevzusuna tekrar dönersek,hile olmayan bir oyun yok ama buna erken önlemler ve caydırıcı cezalar veren oyunlar çok şu an isim veremiyorum malum forum kuralları.

Sayın moderatör siz eleştiriyi saldırı olarak anlıyorsanız bu sizin sorununuz.Benim söylemlerim asılsız itham değil sadece 2007 den beri bu oyuna gönül vermiş birisi olarak bir üzüntü,bir serzeniştir.Darkorbit ekibiyle de kişisel bir sorunum yok ki neden saldırayım ayrıca!!!Ben tekrar diyorum asılsız itham ve saldırı yapmadım her söylediğimin arkasındayım ve bunlar için mücadele ettim belgelendirdim.Sanırım siz şu sözleriminden dolayı da alındınız "adaletsiz chat adminleri,forum modları,klan kayırmalar,sıralama oyuncularının yaptığı her pisliği göz ardı eden adminler vs. bu ve benzeri sorunlar" bu dediklerimin hepsi gerçek ve belgeli video ve ss olarak,hiç biri asılsız itham değildir..Geçmişte hepsi yaşandı forumda da kapatılmadıysa bunlarla ilgili çok konu açıldı.Ayrıca bunlar saldırı cümlesi olarak algılanmamalı.Bu arada agresif çıkışınız beni hayal kırıklığına uğrattı özellikle tehditkar tutumunuz için de sizi kınıyorum.Söylemlerim, eleştirilerim banlanma sebebi ise durduğunuz hata tehdit edip bırakmayın öylece lütfen....Beni banlama ile korkutamazsınız.Ayrıca üslubumun sertliğinden dolayı da özür dilerim amacım kimsenin kalbini kırmak değil sadece içimi dökmek istedim.

Arkadaşım bu dediklerimin dışında kalanların neden kalbi kırılsın ben anlamıyorum.Zaten bu oyunu namusuyla oynayan,yönetenler bu sözlerimi üstüne alınmazlar.Sözlerim onlara değil ki neden kalpleri kırılsın?Suçlular gocunsun siz kırılmayın.Boştan yere burada demagoji yapmayın lütfen.Sanki ben hakaret ettim birilerine bu nasıl bir itham ?Benim adıma özür dilemeler falan.Ben sadece üslubumun sertliği için özür diliyorum o kadar Allah'a emanet olun hepiniz.Amacım kimsenin kalbini kırmak değil

13. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

Öncelikle forumda flood yapmak yasak olduğu için mesajlarınızı birleştirdiğimi belirtmek istiyorum.
    Kızgınlığınızı anlayabiliyorum. Üçüncü parti yazılımları kullanarak oyunda haksız kazanç sağlayan kişileri de kanıtlarla birlikte Destek Ekibi'ne iletmiş olmanızı takdir ediyorum. Ancak defalarca belirttiğimiz gibi bizlerin oyun hesapları üzerinde herhangi bir yetkisi bulunmamaktadır. Bot banlamaları Merkez Ekip tarafından yapılan taramalarla rastgele olarak gerçekleştirilmektedir. Umuyoruz ki buna da kesin bir çözüm bulabilirler ve bu sorundan kurtuluruz.
    Bizlerin de tek isteği Darkorbit'in bütün oyuncuların zevk alabildiği bir platforma dönüşmesidir, bu dönüşümle de ileride e-spor içerisinde de görebiliriz belki oyunu kim bilir.
    Üslubunuz için özür dileyip kimseyi kırmak istemediğinizi belirtmişsiniz, oldukça düşünceli olduğunu düşündüğüm bu davranışınız için size teşekkür ediyorum. Forum Kuralları içerisinde de yer almasıyla ve bizlerin de forum içerisinde sık sık belirttiği üslubun önemini bu mesajlaşmalarla da görmüş olduğumuzu düşünüyorum. Düşündüğümüz ne olursa olsun düzgün bir şekilde ifade edemezsek karşımızdaki kişi yanlış anlayabilir bu da sorunlara sebep olabilir.

Forum Takımı olarak bizler sizler için varız. Hiçbirimizin sizi kırmak şöyle dursun en ufak bir şekilde dahi olsa yardımcı olabilmekten başka bir isteği yoktur. Karşılıklı saygı çerçevesi içerisinde olduğu sürece her türlü şikayet ve eleştirinize açığız.

İyi forumlar.

eskioyuncu27 bunu beğendi.
  14. Eskioyuncuya katılıyorum bunun için bir alt yapı lazım oyunun böyle bir alt yapısı yok malesef e-spor olacak da nasıl olacak. Eğer rekabet sistemi yeteneğe değil yatırılan paraya bağlıysa kusura bakmayın o oyunda bir e-spor ligi bulunamaz ayrıca mmorpg türünde bir oyunda neyin ligini kuracaklar o da ayrı bir konu. Buna en yakın şey jackpot'tu orada da oyuncuların yine oyunun desteklemediği programların bolca kullanımı yüzünden kaldırıldı. Tüm suç yetkililerin değil oyuncuların da aç gözlülüğü buna sebep olmuş olsa da yapımcıların kolaya kaçarak problemi çözmek yerine problem yaratan şeyi oyundan kaldırması onların hatası. Oyunun bu haliyle herhangi bir e-spor etkinliği yapmaya kalkışması sadece kendini rezil etmesiyle son bulacaktır.

eskioyuncu27 bunu beğendi.
  15. ezerk

ezerk User

bak eskioyuncu ve san diyorum çogu oyun espora girdi ama hayla paralı ve hileli
    bunun açıklamasını bana yapın. lag luga yabmayın -bun açıklamasını ban yapın he tmm diyem bende

çoğu kişinin bilmediği oyunlar e-sipor giriyoru sen neyi lag luga sın yabyonu kardeşim ben

bunun açıklamasını bana yapın BUNUN AÇIKLAMASINI BAN YAPIM. ALT YAPI YOKEN NASIL Çoğu oyunlar e-sipor giriyoru ve bunlar hile li ve para lı ha :D kardeşim güldürme beni

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 17 Nisan 2019
  16. Lyngvia

Lyngvia Guest

Merhaba,

Forum kuralları gereği flood yapmak yasaktır. Mesajlarınız tarafımca birleştirilmiştir.

Üslubunuz için sizi uyarıyorum. Lütfen tartışma ortamı yaratacak ifadeler kullanmayınız. Aksi taktirde cezai işlem uygulamak durumunda kalacağım.

Diğer mesajlarınızdan gördüğüm kadarıyla; bir üyenin bir mesajına cevap vermek istediğiniz zaman mesajın sağ altında yer alan Cevapla seçeneğine bastığınız zaman [.QUOTE] tagları arasında alıntıladığınız mesaj çıkmaktadır. Bu sayede isteğiniz mesaja cevap verebilirsiniz.

İyi forumlar.

17. ezerk

ezerk User

Peki Lyngvia sizde birşey ric etsem konuyu kilit leseniz :) beli ki oyuna alt yapı gerek bu oyunda da o yok kilit leyin gitisin :) okey iyi Forumlar.

18. Lyngvia

Lyngvia Guest

Merhaba,

Güncellenme önerinizi kendi isteğinizle geri çektiğiniz için konu kilitlenerek arşive taşınarak bölüm index'inden silinmiştir.

İyi forumlar.

Manitu ve .Paradoks. bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.