Darkobit Nasıl Bu Kadar Sistem Tüketebiliyor???

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve NEII tarafından 28 Ekim 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Bu tür seçenek olmalı mı?

1. Evet

100,0%
  2. Hayır

oy sayısı 0
    0,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. NEII

NEII User

Bu oyun nasıl bu kadar sistem tüketebiliyor işlemci kullanımı full oluyor. 3d den 2d geçtim fps gayet iyiydi son zamanlarda o da bozdu işi 3d gibi bilgisayarı yormaya başladı.

2d grafik seçeneklerini bol tutun lütfen şunları önerinizki ayarlar hanesine eklensin.
    1- Arka planda kayan yıldızlar ile ilgili option konmalı. Cpuyu öldürüyor resmen.
    2- 2d de 3d animasyonlar komle kaldırmak için aynı şekilde option konmalı.
    3- Gemi/Hangar/İstasyon/Gate efekleri ile ilgili option konmalı.

Bu saydığım maddeler yapılsın %99 pc-sistem donma kaynaklı sorunlar ortadan kalkacaktır. Onun haricinde server kaynaklı donma sorunları için kaliteli(bant genişliği yüksek/işlemcisi iyi/rami iyi/ diski ultra kaliteli olan) bir servera geçmelerini tavsiye ederim.

Bu saydığım maddeler cpu yu yoruyor aksi takdirde böyle oynamaya devam edersem pc yanacak.

2. Merhaba ,

İlk olarak kullandığınız tarayıcı yada tarayıcılar nedir ? Şu anda 3D daha az kasıyor ve kullanılan tarayıcıya göre bu durum değişiyor. Şu anda Adil Kullanım Limiti nedeniyle 3 Mbps bağlantı hızım ve Maxthon ile oynuyorum gayet normal bir şekilde ortalama 50 fps ile oynayabiliyorum.

İyi forumlar.

3. NEII

NEII User

Maxthon kullanmaktayım. Fps oyunlarında 1snlik donmayı geçtim mslik donma bile bizim için çok önemlidir *** oynayan bilir.

4. Merhaba ,

Yazdığım gibi şu anda 3 Mbps bağlantı ile 50 fps alıyorum oyunu etkilecek şekilde bir donma hissetmiyorum. Bir takım şeyler eksik olabilir güncelleme v.b. şeyler.

İşletim sistemi , ram , ekran kartı gibi bilgilerinizi yazabilirseniz.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.