Darkobrit adalet

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve GALATASARAY tarafından 27 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. slm belki duymusunudur su 3,4 aydir oyunda acik var bu acik mars sirketine gecerli bir acik adamlar her folcan kesmesinde 12 bin uri aliyor peki bu eic de venus de niye yok hani adalet diyorsunuz nerde adalet size ugramio malasef bundan sonra burda adaleten bize bahsetmeyin ok mi nasil bir sacmalik boyle bu ben her hafta para bayiliyorum buraya ben 100 euro veriyorum 1 milyon uri aliyorum adam bunu iki gunde kasiyor nasil bir sacmalik biri aciklama yapa bilirmi yapamasiniz bu acik eic de oldu venus de oldu eic venus acik kapaniyor ama mars devam ediyor 3 gun once bir ts de muhabet gecdi marsda tum gemilerde en az 5 milyon uri var real imza
    reklam yerine girin bakin gemilere sattilik ilanlarina

ben sizi ALLAHA havale ettim baskada birsey demiyorum bizde bu yonetim oldukca daha cok adaetslik olur bu oyunda

2. -Andromeda-

-Andromeda- Guest

merhaba

falconda açık olduğunu ilk defa bize bildiren siz oldunuz ama bu açığı biraz daha araştırıp teknik ekibe bildireceğim

iyi forumlar

3. -Andromeda-

-Andromeda- Guest

Merhaba

bu açığın detaylarını lütfen bu konuyu referans göstererek supporta yazınız açık ile ilgili detayları analtırsanız gereken yerlere ileticeklerdir

iyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.