darkobrit bitmis

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve 33_ŦцЯкKoмαηdoSµ_33 tarafından 2 May 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. slm arkadaslar isler yuzunden giriyom girmiyom ama bir gercek var oyun bitmis nasil toparlar bilmiyorum ama harbi bitmis tr1
    kim kutu toplatiyor 4,1 4,2 4,3 gun gelir 110 bin uri arti galaksi saymiyorum bunlar bann alirmi sizde yok almazlar arakalarinda merkez var adam katliyici alio vip alio indirim aliyor merkeze ne zarari var demi adam suan giren paraya bakiyor gittigi kadar gitsin hesabi gidiliyor :)) suan oyunun durumu beli low otamatik yakala porgamalari
    :)) ben cok oyun oynadim ama ama inanin hileye bu kadar goz yuman bir oyun sitesi giormedim yeminle okey plus da bile hile yap isteigin kadar cip sattin al adam gozunun yasina bakmiyor :))

ama malasef oynadiginiz oyun darkobrit olunca :))
    siz sabir etmeye devam edin .)) belki 2,3 sonra temizlik olur oda belki oyun kalirsa yerinde :))

2. Lion

Lion Guest

Merhaba,

Öncelikle konunuzu uygun bölüme taşıyorum.

Teknik ekiplerimiz çalışmaktadır, sizlerde oyunda hile kullananları videoya alıp supporta bildirirseniz yardımcı olursunuz.

İyi Forumlar.

3. vidio kaniz yolladik .)) yapilan birsey yok sizin bu teknik ekip 4 yildir calismayi bitiremedi adamlar gemi yapip satio sen ekip calisiyor diyorsun calismiyor calis sa oyun duzelirdi

4. Merhaba ,

Kanıtlara göre eğer işlem yapabileceklerse yapıyorlar zaten fakat bazı durumlarda işlem yapma yetkileri yok. Böyle durumlarda ise merkeze bilgi veriyorlar. Sonuçta kademe kademe her takımın görev yeri ve yetkileri belli sınırlar arasındadır.

İyi forumlar.

5. ben sana sunu soyleyimde 100 de 100 kanit olsa birsey olmaz .)) buna emin ol oynadigin oyun gelire bakiyor senin hile yapip yapmadigina bakmiyor 2,2 4,2 1,2 4,1 3,2 4,3 halinden beli merkezin nasil calisdigi .) zaten 4,4 luk calisma olsaydi bu kadar musteri kayip etmezdi daha da kayip ediyor ama modum merkeze soyleyin fazla calismasin .) iyi gorevler

konuyu kapatin lutfen daha fazla yazmayin suraya oyuna girmiyoruz forumdan cikalim lutfen kapatin konuyu bikdik iyice sabirli olun merkeze calisiyor vs vs
    konu kilit iyi gorevler

6. Lion

Lion Guest

Merhaba,

İsteğiniz üzere konu kilitlenmiştir.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.