Darkobrit eski gunler

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve GALATASARAY tarafından 25 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Selam Ben 2008 den berli bu oyunu oynarim kimler geldi kimler gecdi Gerci artik eskisi gibi bende takilmiyorum 1 yada 2 saat bazen hic girmiyorum oyuna cok para verdim bazen de veriyoruz simdi ben sunu merak ediyorum tr1 oyuncuyum 2,7 2,6 3,6 3,7 haritalarina gidiyorum adam kesmeye inanin ayni adami 3 kere kesdim zevk alamiyorum hep ayni oycular savascak adam yok .((( bundan 2 yil onceye kadar her aksam 4,4 savaslari olurdu yada 1,1 1,3 2,1 savas lari olurdu ve para verirdik zevk alirdik ic savaslar bir baskaydi ama simdi tad yok tuz yok

peki darkin en iyi yaptigi sey 3 sey bence

1 skaylab
    2 pet 10
    3 tasarimlar yerinde kaliyor
    Vallaha ozledik eski oyunculari ve ekrani :(

2. Merhaba ,

Konuyu uygun bölüme taşıyorum.

İyi forumlar.

3. ISTAKOZ49

ISTAKOZ49 User

Sorma yaw eskiden 8 irisli bir golim vardı bo2 lf3 full ozaman kraldı tabi :D klanca portları tutardık adamlar 4-4e geçemezlerdi çok güzel günlerdi hakketen :(

4. Burada bir 2008'li daha var :)

O zamanlar Bigboy kraldı , Goliath hayaldi :( O günler gibisi yok ama hiç gelişmeseydi insanlar sıkılırdı ...

5. cok ıyı hatırlarım 1-1 de hangarda beklıyorum kucuk harıtada dusmandan harıta gorunmuyodu vru luler o zaman tr1 de baya etkılıydı hakımıyet onlardaydı her portaldan atlayısta pvp harıtalarında korkarak atlardım :D hemen hemen herkez oyleydı cunku her portta mutlaka 50 60 kısılık bı grup olurdu ve buyuk savaslarda coook daha fazla adam sayısının oldugunu gordum sımdı ıse 3 5 kısı baskın yapıyo eskı tadı harbıden kalmadı oyunun oyun npc lerin üstüne dökülmeye başladı ilgilenilmiyo insanların gözünü para bürümüş nereden daha çok para kaldırırız uğraşındalar ilk amacınız OYUNCUYU MUTLU etmek olsun...

6. VΛLVE™

VΛLVE™ User

ben 2009 luyum
    o zamanlar hep leo vs bigboy
    ve vega kraldı o zamanlarda ne arge ne pet ne apis zeus ne lf4 ne uçuş düzeni vb. ey gidi günler

7. Ben oyunun başından beri varım yani oyuna 2006 ile 2007 arası başladım.

Bot yüzünden oyuna ara sıra ara verdim fakat botlar engellenince kısmen geri dondum.

Evet haklısıniz kesinlikle eski duyguları yaşayamıyorum bu oyunda artık.

İstilaya bigboyken giredim 13 m bile bana çok para görünürdü

8. 2008 de ben basladim tabi o zaman tr2 falan yoktu daha 2008 yilinin haziran ayinda basladim o zamanlar tr birinci siradaki zorbey efe idi 320 milyon tp ile general :) goli dedikleri gibi hayaldi vega bile hemen hemen hayaldi hersey zevkliydi ama mavi sikan kisiyi guclu gorurduk x1 x2 ve x3 vardi x4 bile yoktu. ozellikle 2009-2011 yillari arasinda haritalarin hepsi doluydu kristallon bile bulunmuyordu kesebilmek icin bir haritada en az 60 kisi oluiyordu ve o zamanlar oyunda kac kisi aktif anasayfanin yukarisinda yazardi simdi tr6 da oynuyorum ottomans nick vru ve mmo ya baskina gittigimde gece saat 3-6 arasinda valla kesecek adam bulamiyoruz. geceleri oyunda en fazla 30-40 kisi aktif onlarda cogunlukla kapi yapiyolar. eskisi gibi degil oyun pvpye atlamadan once felak nas okuyup oyle atlardik ama simdi pvp de saatlerce dolas kimse olmuyo olanlarda malum biliyorsunuz ki kamufleli botcular

9. Endless

Endless User

harbiden eskileri bi düşnünce oyun nereden nereye gelmiş. çok yazık ettiler bu güzelim oyuna. biraz geç fark ettiler durumu ama iş işten geçti.

10. Eski oyun kraldı .Özledim eski oyunu ekranı , gemi görünümü ne güzeldi.

İlk hayalim Streunerlere tek atmaktı :)

İstila dolar taşardı baskınlar klan savaşları neler neler yapardık.Şimdi Do'dan eser yok...
    :( :( :( :(

11. ben tr1 deyken inanin kiris gorevlerini yapamazdik cunku haritalara girdimi dire kesiliyorduk eic 250 kisi toplandimizi hatirliyorum ama simdi beli klanlar sadece svas yapiyor uri cekiyorum turuncu ema ve yeminlle kesecek adam yok ya yok boyle birsey

eskiden her hatfa uri cekiyordum simdi aklima gelince cekiyorum cunku oynamiyorum kimse yok zevk yok

heyyy gidi gunler heyyyyyyyyyyyyyy

12. oyundan zevk almak ıçın yeni bişeyler gelmesilazım yeni galaxy kapısıyeni maplar falan hem burda ful olupta oyunu bırakanları geri döner eskiler günlerdeki maplar full çakabilir ::)

13. VΛLVE™

VΛLVE™ User

benim hayalim mavi sıkmaktı her zaman şimdi eski oyuna göre ful elitim oyun eski olsa ben bu halimle 1.ci generaldim :D

14. Yeni şeyler değil , insanların adaletli şekilde oynayabileceği oyun haline getirilmesi lazım.

Zaten sürekli yenilik geliyor ama insanların çok istediği yenilikler değil bunlar.

Tek gereken şey adaletli düzenli bir oyun belki bu şekilde oyuncu sayısı da artar diye düşünüyorum.

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  15. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

aynen katiliyorum eskiyi ozleyenlerdenim ancak once adaleti geri getirmek lazim taaki x2 lerdeki botculardan evvelini zaten orda bozuldu hersey o birinci idi bu low vs.ikinci.hevesler kacti adamlar habire low grup atan var mi derken 5/12 k urileri 15.dk ta bir alirken biz nasil uri cekelim biz nasil bombos haritalarda direk hedef olarak kasilabilelim yada oynayacak adam grup mu kaldiki oynayalim gercekten bos haritalar ve herkez kendine kasilma kolay yolunu bulmus ya haritayi naapsin.yenilik care degil yenilik istemiyoruz once adalet sonra eskiyi getirin bize.............

16. Arkadaşlar hiç bir şey geç değil zararın neresinden dönseler kârdır.

Sayın modretorlerim şu kalın puntoda yazdıklarımı lütfen üst kurula gönderin :)

Oyunda ki yaratık donma sorunu kaldırılmalı.

Low kapısında ki bug kaldırılmalı.

Yaratıkların ödülleri artırılmalı örneğin kristallon 128 uri veriyor 128 + 128 = 256 uridium gibi tüm yaratıklara düzenleme getirilebilir.

İstila etkinliği tekrardan kucurbiomlu olmalı.

Özel gün kutuları içinden pld 3030 veya 2021 100 atışlık x 3 , 50 atışlık x4 3. Gg pet tamir kuponu ubr 100 roketi ve 350 uridium gibi ödùller çıkmalı.

Yeni oyuncuların oyundan zevk alabilmesi için daha çok şey yapılmalı.

Aklıma şu anlık bu kadar geldi daha eklemek isteyen olursa alıntı yapıp anlatırsa yoruma eklerim.

ÈrroR_™ ve BlackGhost™ bunu beğendi.
  17. Bence oyun neden zorlaştırıldı çünkü bot kullanan bir oyuncu 8 iris lf-3 ve kalkanları hızlıca fuleyip kısa bir sürede savaş gemisi yapabiliyordu Oyunu basit gören yöneticilerde ogünden bu yana oyunu zorlaştırmaya başladı Neyi fullemeye kalksam bitmeden diğeri çıktı hep Halen fullenemedim

18. Malesef sadece yenilik çıkartıyorlar düşünülmeden yapılan gereksiz güncelleme birikintisi işte.

Birde LoW kapısı gerçekten adaletsiz.Ama ben yinede yapıyorum 1 saatte 3-4 kez yapıyorum ve günlük kazancımı oradan alıyorum.Ama kazandığım uriyi cephanelere harcayıp şirketimdekilere yardım ediyorum (grup olmadan).Bir tek bu işe yarıyor.

Oyun tekrar eski oyuncu sayısına dönse süper olurdu :oops:
    Ama rüya oldu artık :(

Sen hangi serverdeydin dostum.

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  19. ne günlerdi bea , 2008 civarı savaşlarda millet mavi sıkıyordu birbirine. oyun gene donuyordu o zamanlar ama oyunda sıkıntı olduğundan değil , savaşlarda ekranımdaki +100 oyuncu sayısından donuyordu.yeni harita zamanlarında pvp den yeniye gruplar halinde gidilirdi(o zamanlar venüs epey sağlamdı tabi-tr1)

20. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

tr1 sanirim en cok online ve kasilimin en cok oldugu server idi..simdi inanin dolandikca uzuluyorum..

BlackGhost™ bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.