Darkobrit eski gunler

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve GALATASARAY tarafından 25 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. webce

webce User

eskiden haritalarda kescek yaratık bulamazdık ve chatta seni paket yapdım cıksana porttan gibi kelimeler olmazdı şimdi şirket savaşları bile yalan olmuş 3-5 kişi port basıyor bir geldimi en az 20 kişi gelirdi dediğiniz gibi goli almak irisleri tamamlamak cok zordu şimdi bir haftada irisleri fulluyor adam mavi sıkan birini gördümü kaçardık bu adam bizi yer diye :)

2. Eski günler neydi gerçekten. :D Liberator ile yada Piranha ile görev yapmaya çalışrdım. :) Sonra afilli gemi gördüğümde grup teklifi yollardım yardım istemek için ama hiç birisi kabul etmezdi. :) Sonra tek takılmaya karar verdim genel olarak hep tek oynadım. Değişik klanlara girsemde çoğu zaman tek oynadım ve tek başıma kasıldım. :D

MaXiMuS ve ISTAKOZ49 bunu beğendi.
  3. Aynen önceden en kalabalık server oraydı.Adım başı baskın.
    Ama şimdi bakıyorum , eskiyi hatırlamak vee oynamak istiyorum :(

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  4. ISTAKOZ49

ISTAKOZ49 User

Eskiden 50k canı kalmış bir goliyi zar zor keserdin şimdi adam güve x4 x6 bastımı hangarda doğuyosun ( bende çok yapıyorum :p ) ama hakkaten ne günlerdi eski insta efekti :D eski rsb x4 görüntüleri eski haritalar yeni haritalar şahsen hiç güzel değil ne günlerdi :(

SnowLeopard bunu beğendi.
  5. PAPATYA

PAPATYA Guest

Hey gidi nasıl günlerdi :) portlarda bekçilik yapardık, atlama cpu yoktu istihbarat veya ts de casus yollardık :) o zamanlar ts 2 vardı register logları ile giriliyordu :) önlerinden eksip arkadanda bir ekip giderdi kıstırırdık : taktiği stratejisi olan alırdı :) tek gemi olmak için ise avantaj kutusu tıklardık :) hey gidi

6. Burada 2011 oyuncusu var :D
    Oyun ile 2009da tanıştım ama şifresini bildiğim en eski hesabım 2011.
    Ne hava atardım bee defcom ile 7000 uridium kasıp 9000e leonov almıştım, ne günlerdi yaa :(

7. fbrecep123

fbrecep123 User

Oyunu 2006da başladığı günden biliyorum bigboyu olan kraldı.2007de martta başladım oyuna Şimdiki oyun yenilikleri oyunu sadece para oyunu yaptı oyun kurucuları oyunu sadece para oyunu yapınca x3 x4 portlarda 100kişi varken şimdi en fazla 10kişi oluyor adam kalmadı bi adam 3 kere yaptı bunu slot kesiyorum 10k hp kalıyor patlatıyor bunedir istilaya bak eski istila ne güzeldi şimdi battleray annihilator bunlar ne 50slotu anca full+full elit gemiler kesiyor eski oyunda akşamları bi serverda 1000-1500 adam varken şimdi 200-300kişi var sadece pet tasarım skylab olsa yeter zaten yok lf4_ arge havoc zeus

8. Aynen öyle oldu bigboy ne gemiydi yaa.
    İyi bi yere değindin, ben rütbemden utanıyorum, adam asteğmen apis zeus full havoc parası olan oynuyo oyunu

9. Vengance isterdim :D ama en başta ki hayalim goliath idi şimdi hangarda öylece duruyor kullanmıyorum bile :D

10. ahmettyran

ahmettyran Guest

Herkez ban yediği için oluyor bunlar :D 2-3 kere ban alıp oyunu bırakan çok kişi gördüm.

Benim başladığım zamanlar yamato ile streuner aynı görünümlü idi . Bir ara yamato alıp nickimi streuner yapıp rakip x2 ve x1 haritasında gezdiğimi hatırlarım. :D

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 24 Aralık 2014
  11. VΛLVE™

VΛLVE™ User

benim zamanınmda leo 5000 uriydi
    bir kaç ay girmesen 30k uri veriyodu :D

TheDarkMen_2 ve SnowLeopard bunu beğendi.
  12. o zamanlarda oynadım ama oynamayı bilmiyodum :D

13. Bir baktımda gerçekten zaman ne çabuk geçmiş 5-6 sene öncesini dün gibi hatırlıyorum.

o zaman hayat başkaydı be goliath ı olan full lf3 bo2 si olan adamdan korkardık 30 k yemekten kaçacak yer arardık zaman su gibi akmış be :cool:

14. SORRYAGA

SORRYAGA User

Sıkıntıdan forumda gezerken denk geldim.Bende oyun ekranı değiştiği zaman bırakanlardanım.Öyle full rütbeli biri değildim.Vega 10 lf3 10 hız 3-4 tane elit kalkanla sanki full gemi varmış gibi baskına giderdim.Vegayla kırmızı sıktığım zaman lordakiumu çalmaya çalışırlardı sinirlenip telefonla uri çekmiştim.Onunla da 10 lf3 e tamamlayıp mavi sıkınca kimse gelip yaratığı çalmaya kalkışmazdı.Önceki mesajlarda bir arkadaşın yazdığı gibi eskiden yeniye kolay kolay gidilmiyordu.Pvp sürekli birilerinin kontrolündeydi.x4 ile az 20-25 bin yemedik:DHey gidi günler....

15. chatte devamlı pvp boşmu diye yazdığımız günler... :D

16. Hey gidi günler apis ilk çıktığında tr2 de adamın biri aldıydı bende görünce adamın peşinde takıldım Adam chatten niye takip ediyorsun senden korkmaya başladım yazmıştı :D

17. ONURBEY

ONURBEY User

Bende 2008 yılı oyuncusuyum. Vega alıncaya kadar, ne uğraşmıştım. Bana göre en iyi gemiydi. Hem kaçabiliyordun. Hem de kasılabiliyordun. Hız muhabbetleri yapardık. Herşeyi emeğinle elde ettiğin için çok tatlı gelirdi. Gerçekten yeni haritaya gitmek, sanki Amerika ya gitmek gibi birşeydi. :)

Ts lerde bir sevgi, saygı ve dostluk vardı. Haritamıza giren düşman oyuncu anında bulunur ve kesilirdi. Görevlerin bazılarında düşman harita da zamanlı kalmak ve yaratık kesmek vardı. Şartı ölmemekti. Görevi defalarca aldığımı bilirim. Çünkü anında bulur ve keselerdi.

Şimdi düşman portta kasıla kasıla duruyor. Sıkıysa kes. Kendi şirketinde ki güçlü klan gelip seni kesiyor. Ben buna denilecek lafı biliyorum da hem karakterim el vermez. Verse bile yazamam. :(

Oyun tamamen ETİK olmaktan çıktı.

Oyun tamamen amacının dışına çıktı.

Şimdi amaç gemiyi hemen fulleyip, kendi şirketin veya diğer şirket olsun farketmez, hemen kesmeye başlamak.

Halbuki; tamam gemini fulle ama, şirketini bari koru. Güçsüzlere yardım et. Şirketin güçlü olduğu zaman hem sen rahat edersin, hemde yeni gemi fullemeye çalışanlar, rahatça kasılırlar, ve böylece hem dostluklar gelişmiş olur, hemde şirketin güçlenmiş olur.

Ama hayır korumakla yükümlü olduğun haritana giren düşman seni ilgilendirmiyor. Çünkü sen çağımışsın, sırf daha güçlü olmak için. Bu hiç ETİK değil.

SAYGILARIMLA.

MRTBY bunu beğendi.
  18. SORRYAGA

SORRYAGA User

Aynen öyle :D Eskiden güçsüz falandım ama herşey daha güzeldi.Bir kristalinden imparator başlığı almıştım da 1. sıradaki aynı şirkette olduğumuz klanın üyeleri yüzünden portta mahsur kalmıştım.Rahat bıraksınlar diye full arkadaşıma verdim başlığı o da yazık ancak 10 dk taşıyabilmişti.Porttan biraz ayrılınca 5 kişi beyazladı ve kaybetti başlığı :D

19. kaansakal

kaansakal User

2008 sonundan beri oynuyorum o zamanlar akllı bomba 3sn koruma bile yoktu.Akıllı bomba ilk çıktıgında portal sanıyorduk :) Harita görünümleri ve yaratık tipleri de farklıydı tabi o zamanlar sibelonları mantar a benzetirdim millete gelin mantar keselim derdim :) 4-4e ilk 2-3 kez atlayışımda çok korkmuştum ateş teması vardı aynı şekilde lordakiumu ilk görünce de çok korkmuştum.x4 yoktu tabi x3 atmak bambaşkaydı.x4 ilk defa oyuna kurban bayramında ayyıldız bayraklı kutularla beraber gelmişti.Hatta o bayram x4ler alışverişte satılıyordu.İhaleye girmeden önce full olanlara "abi lf3ü yemler misin bi 10m teklif verir misin" derdik.İstilada bile klan savaşları olurdu. ilk başlarda istilada kucurbiumlar kaçmazdı hatta bize dalmazlardı bazen,sonra kaçmaya başladılar şimdi ise... klandan birkaç kişi girerdi istilaya sonra biz onlara tembihlerdik kucurbiumlar çıkınca haber ver bizde gelicez diye.
    Şimdi insanlar kapıları şöyle yapabilir miyiz böyle yapabilir miyiz diyor önceden 5li roket bile yoktu alpha beta gamma yapardık ama o kadar saat uğraşmak zevkliydi çünkü baskınlar çok zevkliydi.Hesabım iskandinavya 1 server ında ama kurban bayramı 23 nisan dahi iskandinavya server ında bile kutlanırdı şimdi bayram kutlamak bile haram bize
    Hepimiz anlatsak roman olur büyük ihtimalle ama işte ne dinleyinimiz var ne de romanımızı okuyacak insanlar.Oyuna 6.sınıfın yaz tatilinde başlamıştım şimdi ise üniversite de okuyorum

20. [​IMG]
    Alın bu eskilerden bir portal :) Bu az hali :) Burada bi bug vardı :) Aşağıdaki sekmelere dikkat lütfen :D

TheDarkMen_2 bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.