Darkobrit eski gunler

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by GALATASARAY, Oct 25, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. VΛLVE™

VΛLVE™ User

o zamanlar kapı yapmak işkenceydi gammayı nasıl yaptın

2. .BigLord.

.BigLord. User

2008 yıllarında oyun gerçekten çok zevkiydi 2 yıl kadar oynadım sonra bazı nedenlerden oyunu bırakmaz zorunda kaldım son 3 aydır oyuna geri döndüm fakat eskisi kadar zevk alamıyorum arkadaşların dediği gibi bi baskına 50 60 kişi giderdik hiç unutmuyodurm 1 saat düşman haritasında bekleme görevi vardı hiç abarmıyorum 100 kişi gitmiştik ve bi köşede beklerdik :D:D:D;););) şimdi öyle bişey kalmadı şuan hades kapım açık ama kapıya girecek grup arkadaş klan bulamıyorum bence artık darkorbit ekibi buna bi çare bulması lazım oyuncu sayısını arttırması lazım

ahhh ahhhh nerde bu eski günler

3. Özlüyorum o günleri...
    Derdime bir çare !
    Özlem dolu eski günler.

Özlüyorum o günleri...
    Nerde o eski rütbeler.
    Nerde o eski lazer sesleri.
    Özlem dolu eski günler.

Özlüyorum o günleri.
    İş işten geçip gidiyor...
    Nerde o özlem dolu günlerin oynu olan eski DARKORBİT.

Zamanında bigboyla x1 de struner keserek goliath almayı hedeflerdim . O ele gelen gemi ve yaratık boyutları bizi savaşta coşturan lazer sesleri... Nerde onlar ? En çok üzüldüğüm herkesin önünde göz göre oyunun batması ve buna yöneticilerin dur dememesi...

BİZ ESKİ DARKORBİT'İ İSTİYORUZ !

Zamanında o lazer sesleri lazerlerin kalınlığı gemilerin büyüklüğü. Adaletli şirket savaşları iç savasın az olması biz bunları ve dahasını özlüyoruz kimsede bir şey yapmıyor.

Oyunda şuan egosu yüksek olan adamlar sizi kestiklerinde bile chatdan laf atıyor.
    Laf attıkları yetmiyor birde haritadan çık diyorlar sanki tapulu arazisi babasının tarlası daha geçen gün böyle bir durum yaşadım Cm ler bu egosu yüksek bebeleri tutuyor laf atınca bu bebelere , bannı yiyorsun... Adam bann almıyor ama.

Last edited: Jan 2, 2015
    BlackGhost™ likes this.
  4. 2010 yılı 3.3 haritasına gittiğim devolarium u ilk defa görünce korkudan porta kaçmıştım :D

5. Hatırlıyor musunuz arkadaşlar bir kaç ay oyuna girmediğimizde bize verilen VIP paketini ,

Mavi sıkmak için o kadar hayal kurduğumuzu ,

Streunerlere tek atabilmek için uğraştığımızı ,

Ve tabi Bigboyla az kasılmadığımızı..

Ne kadar güzel günlerdi...

6. Oyun kurucular bizim lafımızı dinlese onlarda multu bizde mutlu olacaktık ama adamlar kârını düşündüğü için...

Rezalet şu an oyunun durumu REZALET ! Bakın eski darkorbit de ki adalet geri gelse eski şekilde grafikler eski şekilde ses ve görüntü gelse (yeni gemileri kapsamaz droitlerin görünümü iyi onlara sözüm yok petede sözüm yok goliath gibi eski gemileri kapsıyacak) emin olun ki herkes mutlu olur.

7. Dört gözle bekliyorum şu oyuncu düşüşünü , o zaman ne yapacaklar bakalım.Eskisi gibi oyuncu toplamaya çalışacaklar ama toplayamıyacaklar ve sonunda oyun kısa süre içinde kapanmak zorunda kalacak.

İşte benim düşüncem bu.Biz gerçekleri anlattıkça onlar anlatılanlara kulak vermiyor , duymazlıktan geliyorlar.

8. RioLosT

RioLosT User

İlk oynadığım Web tabanlı oyun darkorbitti aslında ilk düzgün oyunum diyebilirim kaç yıl önce başlamıştım eskiden Goliath felan görünce korkardık felan bigboyla dolaşırdım :D sonra baya uzun süre ara verdim bu aralar yeniden başladım tasarımlar felan oyun iyice değişti eskisi gibi tadı olmasada oynuyorum can sıkıntısından :D

9. Do ne yapar ne eder gene oyuncu toplar sonra eleman yeterli olunca gene bizene ayağına yatarlar...
    Bigboy zamanında benim için gerçek anlamda bir dodge viper veya mercedes den farksızdı

10. CİLΛ

CİLΛ User

çara 1-2 ay girmeyince 30k uri veriyodu efsaneydi ya :D tabi şimdi o çarların şifresini unuttum 4-5 iris full lf3 lenovum fln vardı

11. Sırf vega için 30.000 uriyi beklerdim :)

12. CİLΛ

CİLΛ User

almıştım ben 30k ya da içi boş olunca bişe yaramıyo diye lenow çara devam ettim

13. SORRYAGA

SORRYAGA User

Sırf uridium için yedek hesap açmıştım.Tabi asıl oyunumda yanlış hatırlamıyorsam 40-50 mil arası bir kredi yapıp vega alınca yedek hesap yalan oldu.Benden kralı yoktu vegayken.Hatta şu anki oyunda bile vega kullanırım.Ben ve beni oyunla tanıştıran arkadaşım vrudaydık 3-3 e sürekli eic baskın yapardı.Bizde de o haritada genelde kasılan bizim gibi gariban gemiler vardı.Biz eice baskı yapmaya kalksak önce 2-4 den geçmemiz gerekiyordu ki genelde güçlüler orada takılırdı.Eic deki garibanlar ya x-2 ya x-3 haritalarında oluyolardı.Oyuna kendimizi öyle kaptırmışız ki hiç bir şey düşünmeden sadece oynuyorduk.2-3 ay sonra kafamıza dank etti ve eice geçtik.Artık bizde 3-3 e gidip adam kesebiliyorduk.Ne güzel günlerdi be :rolleyes:Darkorbit yeni bir sunucu açıp eski versiyonda oynatsa bütün tr serveri oraya dolar ama kim uğraşacak...

BlackGhost™ likes this.
  14. Uğraşmazlar paranın keyfini çıkarıyorlar şimdi.

Birde Hakan oyuncu toplayabileceklerini sanmam çünkü artık millet neyin ne olduğunu biliyor yine bu tür hareketleri yapacaklarını bildikleri için kimse oyuna dönmez gibi geliyor...

15. Kendileri kaybeder ben zaten pc oyunlarına sardım.

Sıralamada hemen yükselsen ilk 10 a gir seni oyun da rahat bırakmıyorlar tehdit bile edebiliyorlar...

BlackGhost™ likes this.
  16. Aynen.Güzel oyunlara bakıyorum kendi sistemimde oynayabileceğim oyunları arıyorum.

Sıradan , küçük boyutlu oyunlarıda kedni pcde oynuyorum.(oynamaya çalışıyorum)

Forumda oyun ismi söylemek yasak olmasa keşke :rolleyes:

17. Oyun hile hurda dolu hilecilerde adaletsizlikten bıktıklarından kullanıyorlar... Ama hileyle mızıkçılıkla oyun oynanmaz oyundan zevk alınmaz herkesi keserim mantığıyla girilmemeli oyuna sonuçta oyunlarda saygı ve adalet eşit tutulmalı. bunlardan biri fazla biri hafif gelirse oyunun dengesi bozulur.

Bu oyunda ikiside olmadığı için zaten batışta olan bir oyun...

18. O zaman batışını izleyelim , güneşin batmasından daha eğlenceli olacağına eminim :cool: gözlükler takıldı.

19. [​IMG]
    Buda sanırım vru :) Keşke sadece eski ekran serveri olsa.. Bir cok insan geri döner eminim. Kücük haritaya dikkat :)

20. Mayın tarlasındasınız :)

Thread Status:
Not open for further replies.