darkobrit komik

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Zan-zun tarafından 26 Temmuz 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Zan-zun

Zan-zun User

biz 2 ci dalga bann beklyioruz adamlar kapatiklari gemileri yine aciyorlar ne Garip yonetim Boyle demeki basdan beliydi parayla alinan botlar bann yemiyor parasiz olan botlar bann yiyor demeki darkobrit botan para kazaniyor dogruymus milletin dedigi

ey darkobrit bann atiyorsun neden gemileri aciyorsun bugunde yaptigin seyin arkasinda dur

ben birakiyorum oyunu 8 kisi birden hic birimiz bot kulanmiyoruz para veriyoruz oyuna ama bunlar hak etmiyor bence yol yakinken sizde birakin Boyle bir yonetim olamaz Boyle sacma bir uygulama olamaz

son olarak sattiniz bot onune darkobrrit lisanli bot yazin adamlar onu kulansin yaziklar olsun Boyle oyuna baska birsey demiyorum aciyorum bide mail yollyuorlar fair Play diye

sidmi milette mail attin darkobrit lisanli bot kulanin diye iyi para kazanirsiniz

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.