darkobrit takimi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve GALATASARAY tarafından 1 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Selam darkobrit turkiye ofis acdi acali bir cok seyde yavas ilerleme var bence oyuncu kalmadi yaw nasil bir oyun anlayisi var sizde cozemedim ben 4,1 4,2 4,3 de bir cok kisi beles kasiyor ve oynuyor kisaca ben uri cekiyorum adamlar oynuyor ben bu oyun yonetinmi hic bir yerde gormedim 3 yildir hileye cozum bulamadiniz sabir sabir sonu yok bence
    bir cok para veren oyuncuyu kacirdiniz ve hala kaciyor etginlik yapiyorsunuz odul veriyorsunuz hep ayni kisilere gidiyor
    tuturmusunuz
    Twitch turkusu gidiyorsunuz size twitch demi oyuncu lazim darkobrit temi karar verin bence ona gore oyun oynayalim etginlik yapiyorsunuz ama bos geliyor bence haritaya 4 kutu atiyorsunuz 6 gore eee alin size etginlik R310 roketi bune yaw dalgami geiyorsunuz
    vallaha sayeinizde 5 aydir uri cekmiyorum cikardiniz turkiye almanya ayrimcligi siz avrupada yasiyorsunuz 330 bin uri cekmek istiyorsaniz 100 vereceksin
    hic kac kisi ekran kapati hani bu yönde calisma yapacakdiniz hani bir dengeye gelecek di uri cekimleri
    bize boyle calismalarla gelin uri indirimi olsun herkez ayni sartlarda ceksin turkiye belcika yada afrika
    ama size ben oyuncu kazanmaya yonelik hic bir gelisme goremiyorum az once dedim tuturmusunuz bir
    Twitch' sevdasi gidiyorsunuz
    uri indirim olsun ucuz olsun
    hile onune gecin
    adaletli olun
    oyun resmen zengin vs fakir olayina geldi

2. Etkinlikler konusunda yada hileciler konusunda yorum yapmayacağım.

Ama Benim size bir sorum olacak ?

Almanyada yaşıyorsanız , Niye Türkiye sunucularında oynuyorsunuz ?

Türkiye sunucularında oynayın diye şart mı var ?

Hangi ülkede oturuyorsanız , onun sunucularında oynayın ?

3. ELFİDA___

ELFİDA___ User

ne alaka isteyen istediği yerde oynasın giriş serbest

★Cαℓιєηтσя★ bunu beğendi.
  4. ben istedigim yerde oynarim o kimseyi ilgilendirmez bu bir ben gorusumu yazdim hosuna gider yada gitmez sunuda unutmaki serveri ayakta tutan gurbetcilerdir unutma yaz koseye almanya 1 olmak uzere tr serverlerinde oynayan ve uri ceken yuzde 90 sani avrupa ulkerinden giriyor benim suan 8 tane arkadasim oyunu birakdi bu yuzden ben uri cekmiyorum 5 aydir oynamiyorum fazla

millet 4,1 4,2 4,3 de kac tane gemi yapti ve satti bilgin vardir bu konulara yakinsin
    ben sadece sunu belirtin uri cekimi ve alimi adaletli olsun 100 euro 400 tl yakin yapiyor sen 182 tl aliyorsun

ben burda turkiyedeki oynayan kisilere uri pahali olsun demiyorum herkez ayni adaletli sekilde olsun diyorum ya degilse isterse 500 euro olsun uri umrumda degil

darkobrit yarini olmayan biir oyun garantisi yok burda gis kurali deniliyor onuda gorduk nasil isledigini isine nasil geliyorsa oyle uyguluyor
    ben burda pvp haritalarinda kutu toplayan kisilere bann atilsin demiyorum o kisilerde haklilar kendince ne yapsin adam aldigi ayligi burayami versin

sen durum ne bilmiyorum da suan oyunda zengin vs fakir olayina dondu gozunu ac bence

Son düzenlenen: 2 Eylül 2015
    ELFİDA___ bunu beğendi.
  5. ELFİDA___

ELFİDA___ User

bence haklı arkadaş çabalarımız oyun kapanmasın gelişsin diye:)

allah kalfa olmuşumm yaşasınn . huu adminler kutlarsınız artık beni:) sevmediğim gökmen admin sen önce kutlasan:) herkes babanıda sevmezdimi beyenmiş.şimdi ne diycen bakalım:)

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 2 Eylül 2015
  6. Benim anlatmaya çalıştığım şeyde bu zaten.

Hangi ülkede oturuyorsanız ödemeyi o kura göre yaparsınız. Mesela Amerika sunucularında oynayan biri Türkiyede olursa TL Bazında ödeme yapar. Dolar Kurununun şuanki durumunu göz önüne alırsak , Türkiyede oyuncuda 3 Katı para veriyor.

Bunun adalet ile ilgisi yok. Oynadığınız sunucunun değil , Oynadığınız ülkenin Kuruna göre ödeme yaparsınız.

Ben Finans yada Bankacılık okumadım ama bildiğim bir şey varsa , Uluslararası şirketlerin Her ülkenin kendi kurunda ödeme aldığı ve bu farklı kurdaki ödemeleri , Forex Piyasalarında kendi kuruna ( Bulunduğu ülkenin Kuruna ) çevirdiğini biliyorum.

Zaten ülkeler arasındaki fiyat farklarıda bu yüzden ortaya çıkar , Her ülkenin kuruna , Forexden gelecek olan kazanca bağlı olarak fiyat belirlemesi yapıyorlar.

Bigpoint atıyorum , Türkiyedeki bir oyuncu , Amerikada sunucularında , oynuyor diye ona TL Bazında ödeme yaptırırsa , Bu Ülke ile yaptığı ticari anlaşmalara aykırı bir durum olur.

Yasal bir süreç başlar. Benim bilgim bu yöndedir.

Sonuçta Bigpoint ' de Ticari anlaşma yapıp , oyununu oynattığı her ülkeye , ülkenin kendi kurunda vergi ödüyor.

Bundan ayrı olarak , Senin dediğin şekilde Avrupada ki kişinin kazancı ile Türkiye deki kişinin kazancı bir mi ?

Örnek veriyorum , Sen Almanyada bir işten 1000 Euro alıyorsun , Türkiye de ki kişi ise 1000 Lira.

Sen 1000 Euro ' yu Türk Lirasına çevirmeye kalkarsan alacağın ( Şuanki Kura göre ) 3200 TL , Gel Gelelim Türkiyedeki kişi 1000 Lirasını Euro ' ya çevirmek istediğinde alacağı 312 Euro.

Bu yandan bakınca kim daha çok para veriyor ? Türkiyeye göre haksızlığa uğradığını ve fazla para verdiğini iddia ediyorsun. Sen Türkiye deki adama göre 3 Kat daha fazla para kazanıyorsun ama bundan şikayet ediyorsun ?

Tabi 100 Euro ' yu , TL ' ye çevirsem , üzerine bir az katarak , Duble 330.000 Uri çekerim yada üstü bana kalır hesabındasın.

Kusura bakmada senin şuanda haksızlığın olarak nitelediğin şey , Yukarıdaki örneğe bakınca Türkiyedeki oyuncuya haksızlık olmuyor mu ?

Çok Ben merkezli bir yaklaşımınız var. Dediğim gibi Bigpoint sizi zorla Farklı ülke sunucularında oynatmıyor.

Madem Almanyada oturuyorsunuz , Almanyanın sunucularında oynayın , Herkes gibi Euro ödemesi yapın.

Yok illa Türkiye sunucularında oynacağım diyorsanız ve Türk Lirası ödemesi yapmak istiyorum diyorsanız , Buyurun Türkiyeye gelin.

Gurbetçi olmayı az çok bilirim , ama sizin dediğiniz şeyin gerçekleşmesi , Türkiye deki alım yapan herkese haksızlık yapılmasına yol açar.

Şahsen Almanyada oturan adam TL Kurundan ödeme yaparsa , Bu Sefer Support ' a şikayet eden ben olurum. Hatta bunu Tüketici Mahkemelerine kadar taşırım.

Adam 100 Euro'yu Türk Lirasına Çevirse 320 Liralık alışveriş yapacak , Tamam O Zaman bende 100 TL ' ye 320 TL Değerinde alışveriş yapacağım ?

Herşeye kendi gözünüzden değil , Birazda diğer insanların gözünden bakın.

Son düzenlenen: 2 Eylül 2015
  7. Merhaba ,

Arkadaşlar yaşadığınız sıkıntıları anlıyoruz fakat forum ekibi olarak elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. İletilmesi gerekenleri raporlayıp merkeze iletiyoruz. Fakat bizlerin yapabileceği bu kadardır. Yani bazı yerler girip oyuna yenileme v.b. şeyler getiremiyoruz.

Konu tartışmaya açık ve karşılıklı tartışmalara dönebileceği için kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.