darkobrit yonetimi tbr ederiz

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Zan-zun tarafından 24 Eylül 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Zan-zun

Zan-zun User

Selam 2 haftadir sever birlesimi diyerek oyunu duzeltmeyen merkez hala vurgun duymaz hareketleri devam etmekde kendi hatalari oldugunu biliyorlar bu yuzden kapi cifte sans 1 hafta uzatilar ama Burda bile mefat var oyuncuya uri cekdirme derdiler

tr1 tr5 2 bucuk haftaya yakin donma lag var ama hala Burda merkezi savunuyorlar hata sizde diyorlar yaziklar olsun

bende serverdeki arkadaslar sesleniyorum uri almini keselim

2. Saat 18:00 da berbattı tamamen sunucu kapanmıştı şimdi bir gidip bir geliyo :)

Örnek olarak aşağıda ki gemimi bulanı gözlerinden öperim :D

3. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Durumu merkez ekibe iletdik, onlarda farkında sorunun ve çözümü için çalışıyorlar. Lütfen sabırlı olun, eminim sourn çözülecektir.

İyi forumlar.

Merhaba,

Bu yeteneğin ismi nedir? Ismi konulmadıysa benim teklifim Lagius olsun:D:p:D:p

Iyi forumlar.

4. zaten hep biz sabırlı olalım. 1 aylık vip çektim oyuna girdiğimde lagdan oynayamadığım için toplasan 3 gün vipi kullandım. vip süresi gitsin ama lagdan oynayamasın oyuncular.. tr2-tr3 oyuncusuyum 1aydır çektiğimiz dert büyük

5. (GAKGOM)

(GAKGOM) User

ben indirim vip katlayıcı çekmeyi bıraktım.

6. Henüz keşfedilmedi mod'um :)

Bir süredir labaratuvarda çalıştım gizli gözükme çalışmalarım sonuç verdi ben bile göremiyorum :D :D :D

.Paradoks. bunu beğendi.
  7. hemen bırakıyoruz uri alımlarını reis sen yeter ki iste :D:D:D
    kulak verin bu arkadaşa eyy Türkiye halkı bize bakmayan dövlete pardon oyun yöneticilerine xD biz neden bakak ki de mi gardaşşş :D:D

reis istersen tr1-5 chatte bi konusma yapta adminler bile görevi bıraksın çok ikna edici sözlerin var şahsen aşırı etkilendim :D

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.