Darkorbit 2020 Unity Geçiş

Konusu 'Konuşmacı köşesi' forumundadır ve *mhmtaykn* tarafından 26 Mart 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Darkorbit 2020 Unity Sisteminde Yenilikler gelsin mi?

1. Evet

52,2%
  2. Hayır

47,8%
  1. *mhmtaykn*

*mhmtaykn* User

Darkorbit 2020 yılında unity sistemine geçiş yapacak. Bu geçişle bu yenilikler gelebilir.
    1-)Tüm ülke serverları birleşsin. 2-)Şirket sayısı 5’e çıkmalıdır. Mars Dünya Venüs Jüpiter ve Merkür olabilir.
    3-)Her şirkete 2 yeni harita eklenmelidir.
    4-)Yeni şirketlerle haritalarla beraber 500 yeni görevler eklensin.
    5-)2 yeni haritada her şirketin kendisine özel paladium taşı olsun.
    6-)X1 mermisi sonsuz X2 mermisi credili olsun.
    7-)Seprom %100 verimliliği artırılsın.
    :cool:Arge puanları % ondalık olarak değiştirilsin.
    9-)PET yakıtı credili olsun.
    10-)5-1 5-2 5-3 haritaların Npc 3 haritaya ayrı ayrı ayrılabilir.
    11-)Her haritaya görev kulesi eklensin.
    12-)Her ay 7 gün süren şirketler arasında düello turnuvası yapılsın.
    13-)Her yıl 1 ay süren para ödüllü ülkeler arasında e-sport yarışması yapılsın.
    Aklıma şimdilik bunlar geldi sizce bunlar gerçekleşir mi?

2. DraydiBoy

DraydiBoy User

Şunların arasında olacakları sayıyorum..

Bu kadar bence olur gibi

Quenn ve ►Los-Angeles-Lakers◄ bunu beğendi.
  3. varımı yoğumu basıyorum bu orana :D

Quenn bunu beğendi.
  4. *mhmtaykn*

*mhmtaykn* User

4 kişi hayır demiş sizce hangileri olmasın. Sayı no olarak belirtebilirsiniz.

5. ateistkeci

ateistkeci User

Sunucuların birleşmesi faydadan çok zarar ettirecektir, yeni şirketlerin eklenmesi çoğu dengeyi bozacaktır bu yüzden olumsuz bastım ama değiştirilebilir :p

6. Sampson

Sampson User

11-)Her haritaya görev kulesi eklensin.

Olursa bir bu olur o listeden :D

7. *mhmtaykn*

*mhmtaykn* User

Oyunda online kullanıcılar yok. Oyun bitti serverlar bileşirken bot programları kullanan kişiler ban cezası alacak. Son 1 yıl oyununa giriş yapılmayan hesaplar askıya alınacak. O zaman serverlar birleştiği vakit oyun gerçekten çok güzel olacak.

8. Luminous

Luminous Guest

Merhaba,

Konunuzu Konuşmacı Köşesine taşımış bulunuyorum. Daha sonrasında fikirlerinizi "daha olası" "şekillerde bizlere tekrardan güncelleme ve fikir havuzunda sunabilirsiniz.

İyi forumlar dilerim.

Minerva ve Themis. bunu beğendi.
  9. hocam bunlardan oluru olan şunlar:
    4- belli bi miktarda yeni görevler eklenebilir daha doğrusu ben şöyle düşündüm premium alan oyunculara ek 1-2 günlük görevler verilebilir para atıyoruz o kadar premiuma da el atılması gerek senelerdir aynı...(sayın forum modlarım bunu özellikle değerlendirsinler lütfen :) ...)
    7- skylabın sağ taraf kısmına da verimlilik robotları gelebilir ama öyle 100 felan değil 3 tür 5 tir bunun yüzdesi uzaydayız eyvallahta o kadarda uçmayalım...
    11 - tüm harita olmaz belki ama sayısı arttırılsa çok iyi olabilir...
    gerisine kesinlikle katılmıyorum absürt çok şey var oyun dengesi diye bir şey kalmaz... he diyeceksinki zaten illegalciler yüzünden denge mi kaldı diye orasınıda yöneticilere yönelt sorunu :)

10. RobinKudin

RobinKudin User

bırakın unitiyi... Botçular şimdiye kadar kasılmıştır artık bota ihtiyaçları yoktur.