DARKORBIT 3D ÇALIŞMALARI

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve tabutçu99 tarafından 7 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. tabutçu99

tabutçu99 User

1-2 ay civarında fm ler dakorbıtın 3d çalışmalarının başladığını solemişlerdi ve 1 ay gibi kısa sure içinde duzenleme bitip darkorbıt 3d olacaktı fakat aradan 3 ay fln geçti darkorbıt hala 3d olmadı fm ler çalışma bırakıldımı yoksa hala yapım aşamasındamı + fragmandaki gibi olsa çok iyi olur

2. Kardeş sana şunu diyim millet beceriksizliğinden kullanamadığı için bu plan rafa kaldırıldı diye hatırlıyorum.

3. tabutçu99

tabutçu99 User

hangı konuda

4. 3d olayı...

5. Ross7000

Ross7000 User

3d yaparlarsa bence kotu olur

6. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Bize bu yönde verilen bir bilgi yok.Ben 3d olacağı konusundada bir bildiri hatırlamıyorum.Yanılıyor olabilirmisiniz ?

İyi forumlar

7. KOBRA_4128

KOBRA_4128 User

bu
    millet bu kadarmı beceriksiz yine big pointin battlestar oyunu var 3d. bu beceriksizler neden o oyunu oynuyor öyleyse. ve battlestarı oynayanların bir çoğu dark tan kaçan oyuncular.

8. Ne bana atar yapıyorsun akşam akşam kafamï atırma benim :mad: :mad: ben nerden bileyim o oyuna gidenlerin kendi tercihi...

9. Nefes

Nefes User

Merhaba

Önümüzde ki dönemlerde ne olacak bilmiyoruz eğerki bu şekilde bir düşün varsa forumdan duyurusu yapılır ve hepimiz biliriz tartışmayalım arkadaşlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.