Destek Darkorbit 3D Çözünürlük

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Baertou tarafından 25 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Sizce Fikir Nasıl ?

1. OIumlu

88,2%
  2. Olumsuz

11,8%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Baertou

Baertou User

Oyuna çözünürlük eklense diyorum ayarlarda sadece grafik kalitesini ayarlayabiliyoruz mesala ayarlara bastığımızda seçenekler çıksa

800x600
    1024x768
    1280x720
    1366x768

gibi hepsini yazmadım örnektir :)

2. SpookS

SpookS User

Merhaba,

İlk olarak konunuz uygun bölüme yani güncelleme ve fikir havuzuna taşınmıştır.

Bencede güzel fikir.Olumluda benden.

Keyifli forumlar.

3. Katılıyorum ona görede srunları azaltabiliriz. Kendimize ve zevkimize uygun ekran ayarı seçebiliriz. Eskiden vardı ancak şuan otomatik yapıyor. Konunuza oylama seçeneği eklerseniz oylama yapılabilir sonuçları daha net görebilirsiniz.

4. DraydiBoy

DraydiBoy User

Kardeş Konu Güzel
    Oyum Olumlu +1 (Ankey Koymayı unutmuşsun :))

5. Merhaba ,

+/- yada +1/-1 gibi çok kısa sayılabilecek şekilde yazmak yerine biraz da olsa düşüncenizi yazarsanız çok daha iyi olacaktır.

İyi forumlar.

6. Olabilir, belki de indirmeli versiyonda gelir

7. WolfWar

WolfWar User

Güzel fikir. Sonuçta herkesin bilgisayarı 3D yi kaldırmıyor böyle olursa kaldırabilir. +1

8. 10 numara 5 yıldız fikir arkadaşım , şu oyuna otomatik ekran boyutu geldi geleli gemiler karınca gibi oldu , nickleri okuyamıyoruz :)

9. Fikir güzel ama otomatik çözünürlük kaldırılmazsa oyum olumlu

10. Baertou

Baertou User

Aslında otomatik çözünürlük kaldırılmamalı ama benim ekran 4k kör olursunuz tıklamak için :) 4k ekranda çözünürlük düşük olursa simgeler o kadar büyük olur yani ben 3840x2160 da oynarsam simgeler aşırı küçük olur adamlara tıklayamazsınız bile o yüzden tercih meselesi derim ama ekranın çözünürlüğü neyse onu kullanmak daha iyi olucaktır :)

11. TheMaster

TheMaster User

Bu önceden mevcuttu. Yeni ekranda oyun clienti çözünürlülüğünüzü monitörünüze göre zaten otomatik ayarlamakta. Ben gereksiz buluyorum. -1
    Ama illada olsun diyorsanız sistem çözünürlülüğünü değiştirip oyuna girin. Seçtiğiniz çözünürlülükte oyun açılır.
    İyi Forumlar

Son düzenlenen: 27 Ağustos 2015
    Prophecy bunu beğendi.
  12. Yeni ekranda çözünürlük otomatik ayarlanıyor eskiden ayarlamıyordu elle ayar yapman gerekliydi.

-1

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.