Destek Darkorbit 3D ws 2D

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve xXCoNTRaVoLTaXx tarafından 1 May 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 3D ile 2D arasinda performans farki varmi? Varsa hangisi daha iyi. Nette cogu yeni videolar 2d cekiliyor 2d performans daha mi iyi?

2. HSWCloud

HSWCloud User

ben 3d ile daha çok fps alıyorum

3. -Paradise-

-Paradise- Guest

Merhaba,

Sisteminiz güçlü ise 3D sizin için daha avantajlı olacaktır. Bazı oyuncular alışkanlıklarından vazgeçemedikleri için 2D versiyonunu kullanıyorlar. Temel olarak sistem performansınıza göre seçmenizi tavsiye ederim.

İyi forumlar...

xXCoNTRaVoLTaXx bunu beğendi.
  4. Yani 2d nin bi avantaji yok oyle mi

5. -Paradise-

-Paradise- Guest

Merhaba,

Aradaki tek fark grafik değerleri bunun dışında herhangi bir farkı veya avantajı yoktur.

İyi forumlar...

6. Aliens

Aliens User

2D çekilmesinin nedeni savaşların daha göze hitap ediyor olmasından ötürü. Gerçi 3D bana göre çok daha iyi. 2D mayın görme konusunda daha avantajlı. Ama 3D daha geniş bir alanı gösterdiği için düşmanı görmeniz vb. açıdan daha iyi. Ayrıca 3D motoru daha iyi bir oyun performansı sunduğu için 2D kıyasla daha çok avantajlı olmakta.

7. Mcqeen

Mcqeen User

3D daha az CPU kullanıyor yani daha iyi.

8. 2D de skorsky sesi çıkarırken 3D de F 16 sesi çıkıyor :D

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.