Darkorbit 4.Şirket

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve *****YEDİKULE***** tarafından 19 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Darkorbite 4.Şirket Çıksınmı ?

1. Çıksın

69,8%
  2. Çıkmasın

30,2%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. olabilir +1

2. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Bence kesinlikle olmalı oyun daha eğlenceli olur ve satürn şirketi gelirse eğer ilk zamanlar geçerken %50 şeref yemezse hemen geçerim

3. -onur5000-

-onur5000- User

Ben olmasından yanayım ancak olaylar çok karışık olcak o şirketteki rütbe puanları ( her şirket bir general hesabı düşün ) haritada oyuncu yok zaten bu şirkete geçerlerse dahada sıkıntı olur 5-3teki karışıklıklar şirket oyunları ( spaceball mesela ) 4-4 4-5 yeni portallar vs. ama ben genede olmasından yanayım +1

4. Eski forumda ayni konuyu ben acmistim yeterli yetkili ve uye destegine rağmen olmadi bosa çaba oy vermiyorum malesef :)

5. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Güzel olur ancak büyük bir yönetim hatası olur yani.O şirket yerine sömürge haritası isminde bir harita sunulabilir bizlere :) :eek:

İyi forumlar

6. -Andromeda-

-Andromeda- Guest

bu konu uzun zamanlardan beri açılıyor artık sayamadım kaçıncı konu bu ama şöyle birşey var sunucuların boş olduğundan şikayet edenler var 4. şirket gelirse şirketler iyice boşalır ve sıralama için şirket değiştirmeler vs artar denge birazcık bozulur ama oyunda oyuncu artışı olunca olsun derim :)

Jameika-TR bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.