DarkOrbit Açılmıyor Acil Yardım!!!

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve •Σ•F•S•A•N•Σ™•17 tarafından 7 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. FMOD larım darkorbit açılmyor.Giriş yapıyorum yüklemede kalıyor öyle.Bana Çok acill bi çözüm önerisi verin.

2. -.hayalet.-

-.hayalet.- Guest

Merhaba ,

Bir deneyelim bakalım ne varmış .

Gayet güzel giriş yaptım sıkıntı yok . Tarayıcınız hangisi

İyi oyunlar

3. FMOD um internet IP ne bakın zaten foruma giriş ismimden ID mi bulursunuz Bakın sorun neymiş açılmıyor. açılıyorsada bugta kalıyor sadece sol tarafda yazılar yazıyor.

4. -.hayalet.-

-.hayalet.- Guest

Merhaba ,

Tarayıcınız nedir .

İyi oyunlar

5. Google Chrome. Ama expolereri denedim açılmadı.Mozilla denedim açılmadı hepsinde bugta kalıyor.

FMOD um team wiever yani uzaktan erişim bilgilerimi verebilirim.Pc'me bağlanıp bizzat bakabilirsiniz.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 7 Haziran 2014
  6. -.hayalet.-

-.hayalet.- Guest

Merhaba ,

Kimsenin bilgisayarına görevli iken bağlanmam. Tarayıcınızı kapatıp çerezleri temizleyip . Flash playeri yeniden kurunuz. İşletim sisteminiz neydi .

iyi oyunlar

7. Ccleaner ile çerezleri sildim.Adobe flas playeri daha önce denedim ama sahte çıktı virüs bulaştı.İşletim sisemim WİNDOWS 8

Hayalet FMOD'um sadece darkorbit açılmasa yine iyi.Google dahi açılmıyor.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 7 Haziran 2014
  8. Sisteminizde virüs olabilir. Windows deffender ı açın ve Microsoft un sitesinden microsoft fix it i indirin. (Her sorun için ayrıdır uygun olanı seçin[Ağ] ) Microsoft fix it i çalıştırın.

Ayriyetten Ağ sürücü driver'ınızı güncelleyin. Bilgisayarınızda derin bir virüs taraması yapın

Birde eklemek istediğim bir şey var. Flash player i sadece adobe nin sitesinden indirin diğerleri kesin olarak virüstür.

Orjinal flash player için adobenin sitesini ziyaret edebilirsiniz...

Dediklerimi bi deneyin ondan sonra çıkan sonuca göre birşeyler yaparız

Microsoft Fix İt için :
    Kod:
     http://support.microsoft.com/fixit/tr
    Bu link üzerinden microsoft fix it i indirebilirsiniz

Ayrıca Windows 8 kullanmadım ama bir şey değişeceğini sanmıyorum da şunu denemenizde fayda var kablosuz ağ bağlantı iconuna sağ tıklayın ve "sorunları gider " seçeneğine tıklayın eğer bir sorun varsa orada görünür ve onarır.

Bu yukarıdakileri deneyin. Benim fikrime göre arza bilgisayarda değil modem üzerinde. modeminizi bi kapatıp açın eğer yine olmaya devam eder ise modeminize bi reset atın. Sonra ön belleğini silin hem modemin hemde tarayıcının. Birde bu şekilde deneyin eğer olmaz ise bu sefer hata sistemdedir diyebiliriz.

2-) Olarak Orjinal Flash player i
    Kod:
     http://get.adobe.com/tr/flashplayer/ 
    kısmından indirin. Orjinal olanı odur diğerleri virüstür. Eğer bu link dışında güvenilir olmayan sitelerden indirdiyseniz

Chrome:\\Extensions bölümüne girin ve tüm eklentileri silin. Eğer ki bu bölüme girerken tarayıcınız kapanırsa eklenti virüsü almışsınız demektir. Tek çözümü ise tüm tarayıcıları silip yeniden kurmaktır.

Dediklerimi bir yapın eğer olmazsa başka bir çözüm buluruz

9. Nefes

Nefes User

Merhaba

Birkez de yandex browser dan açmayı deneyiniz açamıyorsanız pc nizi kapatıp bir süre bekledikten sonra yeniden deneyiniz.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.