darkorbit açılmıyor

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve porsukcan32 tarafından 26 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. merhaba arkadaşlar yaklaşık 3 ve ya 4 gündür doğru düzgün darkorbit e giremiyorum girsemde oyun başlarken en az 30 dk beklememe rağmen hiç bir şey olmuyor lütfen yardım edin :(

[​IMG] yaklaşık bir saatdir bekliyorum :(

2. Merhaba ,

Tam olarak nerede takılıyorsunuz ? Yani yükleme ekranında yükleme tamamlanmayıp mı yoksa yükleme tamamlanıp BASLA yazısı geldikten sorna oyuna bağlantı kuruluyor ekranında mı ?

Düzeltme : Resimi şimdi gördüm. Sayfayı bir kaç defa f5 yaparak yenileyin.

İyi forumlar.

3. çoğunlukla hiç yüklenmio yüklenirsede başla diyince açılmıyor

4. Merhaba ,

Biraz önce kontrol ettim bir sorun gözükmüyor. Eğer yükleme tamamlanıp BASLA yazısı geldiğinde bastıktan sonra bağlantı kuruluyor ekranında kalıyorsa bilgisayarınızdaki antivirüs programını geçici olarak devre dışı bırakıp tekrar deneyiniz. Genelde ESET-ESED bu tür sıkıntılara neden olabiliyor.

İyi forumlar.

5. yoo zaten virüs programını devre dışı bırakmasam siteye bile girmiyoda zaten devre dışı

6. Merhaba ,

- Farklı tarayıcılar ( Chrome , Mozilla , Yandex , Maxthon , Opera v.b. ) ile deneyebilirsiniz.
    - Tarayıcınızın çerezlerini ve önbelleğini temizleyip deneyebilirsiniz.
    - Gerekirse tarayıcıyı Program Ekle / Kaldır kısmından kaldırıp en baştan kurmayı deneyebilirsiniz.

İyi forumlar.

7. bana en uygunu çerez ve ön bellek :) o nasıl oluyor ?

2 saatlik bekleyişim sonuç verdi açıldı :D

ohh artık kolayca açlıyo :)

8. Merhaba ,

Sorunun düzelmesine ve sorunsuz giriş yapabilmenize sevindim. :)

Konu çözüme kavuştuğu için kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

porsukcan32 bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.