DARKORBiT Adminlerden Şikayetçiyiz (2.067) kişi olduk.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve SinyaL tarafından 13 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. SinyaL

SinyaL User

Öncelikle böyle bir başlık açmamdaki neden oyun için sıkıntılarımızı hiçbir zaman gidermemeniz. Oyunda yenilikler yapılıyor. Herkes bunun farkında. Lakin bu yenilikler bize her zaman maddi olarak bakıldığı için bizi yıldırma yenilikleri olarak adlandırıyoruz. Benim forumum var. Orada bu konuları sıkça dile getiriyoruz. Darkorbit sitesine avukatım ile sizleri piskolojik açıdan çocuk sağlığına (psikolojisine) zararlı bir oyun olarak şikayette bulunacağız. Destek olarak şuan 2.067 kişi bu konuyla ilgilenicek. Türkiyede bu oyun yasaklanması için elimizden geleni yapacağız. Nedenleri bir çok ispat ve belge ile önünüze sunulacak. Varın gerisini siz düşünün. Sizinle uğraşamayacak kadar küçük görmeyin bizi. Çünkü sandığınız kadar maddi açıdan büyük bir forum sitesi sahibiyim. Bu oyunu yaklaşık 2 yıldır takibe almak açısından yan karakterimde oynuyordum. Hatta birkaç kez darkorbitin forum ve sportuna haksızlık karşısında suç duyurusunda bulundum. Kanıtlarımın olduğunu söyledim. Forumda ilgilenmeden konularım kapandı. Suporttanda aşağılayıcı konuşmalar aldım. Suportun bu aşağılayıcı davranışını kendi formumda yayınlayarak ne kadar insanlara parasal olarak baktığınızı ispatlamış bulunmakta olduğumuzu dile getirdim. Üstekik denemek için oynadığım bu darkorbit adlı oyunda ben bile dolandırıldım. 30 tl param gasp edildi. Bu olayda ne suport ne de forum hiçbir şekilde aktive göstermedi.Cep telefonumdaki mesajlar halen daha kanıt olarak durmaktadır. Desteğimiz her geçen gün artıyor. 2014 yılı ile itibaren bu oyun türkiye çevresinde yasaklanması için elimizden geleni yapmak için uğraşan maddi manevi büyük bir şirket olarak sizlere dava açtığımızı belirtmek ister iyi günler dilerim. Bu yazıyı savcı ile beraber noter ettirdik. Kapatılması sizin suç işlediğinize ilaveten açık delil olarak gözler önüne serilecektir.

2. Bu oyuna o kadar para vermişim doğru dürüst bir hesap yapabilmek için onca ter dökmüşüm... İhtimal vermiyorum ama olur da sizin yüzünüzden Türkiye çapında yasaklama yapılırsa, sizi de ben dava ederim. Maddi manevi tüm kaybımın telafisini talep ederim.

Adminlerden bizlerinde beklentileri var, lâkin hakkı savunurken hakka girmiye yeltenmiyoruz sizin gibi. Bunca insanın hakkını göz ardı etmeye hakkınız yok...

...CLAVATA... bunu beğendi.
  3. Tebrik ederim önce inanmış olduğunuz için :) Bu oyunun kayıt olurken çoğu insanın okumadığı GİŞ ve Veri Gizlilik denen yazının yanında onay butonu bulunmaktadır. Bastığınız andan itibaren Bigpoint/Darkorbit yasalarınıda kabul etmiş sayılırsınız. Çocuk psikolojisi için yapılabilecek bir şey yok. Çocuklarınızı ya uzak tutun ya da başka önlemler alın. Çocuklar kadar büyük insanlarda oynuyor bunun farkında değilsiniz sanırım. Benim bulunduğum klan başkanımız 42 yaşında.. Pek çocuk yaşı değil değil mi? Diğer konuya gelecek olursak, paralı oyunculara karşılık yapılan ön görümler torpillerden bahsetmişsiniz. Global Avrupa 1 serverinde Bir adam vardı 4.800 TL Para yatırmış ardından bot kullanıldığı için ceza işlemleri uygulanmıştı. Aynı şekilde sizin forumunuzdan daha büyük bir topluluk olup Bigpoint'e sizin günde atılan mesaj sayınız kadar insan üye olmakta. Bundan dolayı saçma dediğiniz mesajlar aslında sorunuza cevap vermiş mesajlardır. O kadar mesaj attım Support'a bana neden saçma ve aşağılayıcı mesaj gelmedi? Ayrıca sadece siz değilsiniz para yatıran ve 30 TL si gasp edilen. Benim kuzenim bile 11 Yaşında ve ATM Den parasını yatırıp GameSultanda onaylatıp V.İ.P Paketi çekmekte.. Eğer siz paranıza sahip çıkamıyorsanız buda Bigpoint suçu değil..

Umarım saçma sapan hayallere kapılıp saçma dava açmazsınız ayrıca bende bu oyuna verdiğim emekler ve para için size dava açar sizden temin edilmesini talep ederim. Türkiye Cumhuriyeti yasaları gereği sizin yüzünüzden yasaklanırsa ödenmesi gerekir. Eminim o çok üyeli forumunuz 100.000 i aşkın ( aktif ) Darkorbit oyuncusunun yapmış olduğu ödeme miktarını karşılamaya yetmeyecektir.

Sevgi ve saygılarla..

4. Bende bir hukukçu olarak belirtmek isterim ki o davayı kazanman mümkün değil. çünkü bir oyunu yasaklatman için oyunun suç içeren suça teşvik eden bir oyun olması lazım. ama darkorbit uzayı ve evreni sevdiren nacizade bir oyun. bi düşün bakalım darkorbite harcanan emeği? kaç milyarlarca kod yazıldı sadece jenaretörleri yapabilmek için. bi dünya isim var resim var tasarım var. ne beyin fırtınları yapılmıştır onları bulabilmek için. bunları sanal ortama aktarıp web tabanlı bi uygulamaya dönüştürmek sence ne kadar insanın ne kadar emeğini almıştır ve alıyor farkında mısın? çoğu oyun şirketine bak darkorbiti ve kullandığı yazılımları taklit ediyor. adamlar ortaya uzun emekleri sonucu birşey çıkarmış ve bunu pazarlıyor. bundan doğal ne olabilirki. hem oyuna para vermek zorunda değilsin zorla para ver demiyor. oyununu oynattığı için senden emeğinden fazlasını da talep etmiyor. ama diyorki haklı olarak sana avantaj paketlerini sunuyorum madem fazla emek harcamak istemiyorsun o zaman para karşılığı oyunda daha iyi oynayabilirsin. arkadaşım notere verdiğin avukata verdiğin parayla çok rahatlıkla sıralamadan bir gemi alabilirsin ya da iyi bi gemi yapabilirsin. gasp edilen 30 tl diyorsun. öncelikle bir bak bakalım TCK ya gasp ne demek hangi halleri kapsar. notere verdiğin para da zaten 30 lira dan fazladır. ve dava açmak için harç parsı dosya parası ve avukat ücretini hesapladığımızda ortaya onlarca 30tl çıkıyor. bulgur yüzünden ne kadar pirinçten oluyorsun bi hesapla bakalım. bu oyundan gerçekten keyif almak istiyorsan emeğini ve paranı vereceksin. her hafta 200 lira yatıranlar var bu oyuna ve adamların sıralamada olması haksızlık mı sence. bu oyunu çocuklardan çok büyükler oynuyor. ts ler gir bibak kaç tane 18 yaş altı kişi var diye. hemen hemen hiç yok. zaten çocuklar internet cafelerde arada sırada girip oynuyor. yetişkinler gibi hırs kaplamamış. bunu sadece bir oyun olarak görüyorlar. konuyu bağlayacak olursak sana karşı ilgisiz davranan kişi ya da kişilere dava açabilirsin ve bundan kazanacağın şey en fazla kaybettiğin 30 tl olucaktır. kalkıp da adamları hapse atacak değil hukuk sistemi. ikincil olarak suçun maddi unsurları oluşmamıştır. ortada suç içeren birşey yoktur. sadece senin dediğine göre ihmal vardır. ve varsa zararın iade edilecektir ya da tazmin edilecektir. bunun için o kadar uğraşıcağına bahsettiğim dava açama ve noter masraflarını x3 zamanında uri olarak çeksen elit bir gemin olmuş olucaktı ve bu kadar darkorbite karşı kin beslemeyecektin belki de. sonuna kadar okuduğunuz için teşekkür ederim. cm,fm ve supporttakilerde sonuçta insan çift taraflı olarak anlayışı olmak gerekir. ha çok zor bir ihtimal olduda senin yüzünden darkorbit yasaklanırsa o kadar emek ve para harcayan insanların zararını ve nasıl karşılanacağını bir düşün. sırf bi çocuk yüzünden tüm ülke çocuklarına pokemonu yasaklayan zihniyet gibi bencil olma kaş yaparken göz çıkarma. hayatında başarılar!

5. Nefes

Nefes User

Merhaba

Siz diyorsunuzki ben bu oyunun insanları psikolojik olarak etkilendiğini insanların dolandırıldığını farkettik yanlız şuda var bu insanlar her şeyin fakında ve neyi ne zaman yapacaklarını gayet iyi biliyorlar insanlar bu oyunu ve bunun gibi bir çok oyunu para vererek oynamakta bunu sizde biliyorsunuz eğer öyle ise para verilen bütün oyunları kapattırmanız lazım çünki aynı şey bütün hepsi,yanlız bu değil siz sadece bunu kapsama almışsınız ki bu doğru değil bunu sizde gayet iyi biliyorsunuz aslında ama siz bu oyunu oynadığınız için yanlızca bu oyun etkilemiş sizi ben yazınızdan bunu farkettim.
    oyun giş kurallarında bahsetmiş eğer benim kurallarımın dışına çıkarsanız bu şekilde olacak kabul ediyormusun diye benim anlamadığım siz nesinden etkilenerek bunları yazdınız ve şuda var bu zamana kadar kendi isteği ile bu oyuna para yatıranlara ne diceksiniz kimse onlara kesinlikle para vereceksin bu paralı bir oyundur seni oynatmayız bak sonuçlarına katlanırsın eğer para vermezsen demiyor ben bu oyunu 5 yıldır oynuyorum emin olunki sizden daha fazla şey gördüm tamam bazı hatalar oluyor olmuyor değil ama kesinlikle ve kesinlikle bi insanın hesabında bir şey yoksa yada uzun zaman oynamadıysa bişey olduğunu görmedim hiç para vermeden oyun oynayanlarda var bakın yanlış anlaşılmasın ben burda DO ekibinde olduğum için bu şekilde yazmıyorum bunlar gerçek düşüncelerim zamanında ben de çok isyan ettim ama bazı şeylerde durup düşünmek gerektiğini anladım ve şuan var gücümle oyunun tam merkezindeyim bir insan kime ne yapıyorsa veya kimden ne fayda sağlıyorsa merak etmeyin saklayamıyor eninde sonunda bir yerlerden patlak veriyor sizin dava açtığınızı ve psikolojik olarak çocuklar çok etkileniyor demeniz belki bir yerden mantıklı madem öyle aileler buna sınır getirmeli yaşadığımız hayatta bu böyle çünki ya çocuğunuz neleri nasıl yapıp yapmadığını kesinlikle görüyordur annesi babası dediğim gibi saklı gizlide bazı şeyleri yapsalar muhakkak bi yerde hata yapıyorlar ve kendilerini ifşa ediyorlar ozaman anne ve baba yasaklayabilir ama ben görmedim daha belki bir kaç kez ailesinin bu oyunu yasakladığını o yüzden dava açmakta insanlar özgür kimse siz neden dava açıyorsunuz diyemez dememelide ama şunu unutmayın sizin elinizde belki sizin gibi zarar görmüş 2bin kişi varken bu oyunu oynayan ve yaşı almış yürümüş milyonlarca para vermiş insanların tepkisini görmediniz onların hakkını nasıl ödüceksiniz bunu merak ediyorum unutmayınki bu ve buna benzer oyunlar kimseye zorla parasını harcatmıyor bu oyunu kıstas alırken diğer para verilerek oynanan oyunlarıda göz ardı etmeyin bence.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.