darkorbit ageis tarihii turist omer

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve yılmaz749749☺2 tarafından 9 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ageis - goli spectrum venom
    2 hangar
    20lf3
    8 iris
    15 bo2
    15 hız
    10 arge 21 gore dizili
    pet kami 2
    zeta 65 te
    alfa beta yapıldı ageis uri alındı ele asıldı hepsi

gunde 10k uri garantioluo bazen
    mini haritam açımıo ne yapmalı + nerde kasılmalı ageis

2. Grup kapısı, seri tallon elmas ile.

3. kami2 +vip yok elmas ta yok almayı duşunuyorum zaten

4. Gene seri tallon kesersin. Grup derken sadece Century'den bahsediyorum.

5. -onur5000-

-onur5000- User

O gemi ile grup kapısında korsanlar 2 kez vursalar ölür ayrıca grup kapısına girecekse pcde iyi olacakki kasmasın elmas alsa şimdilik bi nebze işini görür.

6. YA ELMAS ALMA ÖMER BEN KALP ALCAM ELMAS %30 DP DÜŞÜRÜYO ZATEN %1 KALKAN YENİLESE NOLCAK DP 300 SE 200 OLCAK

7. O zaman seri tallon serverini tam olarak bilmiyorum.

8. -onur5000-

-onur5000- User

Forumda büyük harf kullanılması yasak ayrıca ilk kalp alınır ancak aegis ve elmas güzel bir ikilidir. çoğunlukla kasılmaksa işi elmas yararlı olur .

9. KARANLIK

KARANLIK User

Forumda büyük harf kullanmak bağırmak anlamına gelir ve saygısızlıktır.Lütfen tekrarlamayınız.

Konu sahibi için cubikon gruplarını ve kristallon kristallin keserek kasılam yollarını tercih etmelisiniz.İyi forumlar.

10. pc o kadar saglam degil malesef + mini haritam yuklenmiyor b 2-3 gun ondan dolayı kasılamıyorum şimdi 11 arge olup elmas alıcam elmasla zaten ageisin normal ergesiz dp isne inerim ageis oldugu için dp basrım kurtulurum zaten ageis hasr azaldıgı için kalp almak istemiyorum

guncel

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 11 Haziran 2014
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.