Darkorbit akıllı telefon uygulaması

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Ruzgar007 tarafından 13 Mart 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Ruzgar007

Ruzgar007 User

şuanda akıllı telefonlarımızdan darkorbite giriş yapabiliyoruz ama yüksek destek olursa arkadaşlar bir mobil uygulama çok faydalı olur .
    oyun için demiyorum sadece ticaret skylab gg menüsü klan menüsü gibi menülere erişebileceğimiz bir menü olmasını diliyorum sabah erken kalkıyorum ve açık arttırmaya katılıyorum telefondaki tarayıcıdan girmek çok zor oluyor o saatede pc yi açamıyorum çok ses oluyor telefondan girebilirsek bu açık arttırma gibi menülere harika olur teşekkürler inşallah istek yoğun olur da çok rahatlarız :)

2. Bu tür şeylere
    zaten erişebiliyoruz. Bence oyuna girilebilen bir uygulama yapılsa dha iyi olur.

YIKIM[YIKM] bunu beğendi.
  3. Ruzgar007

Ruzgar007 User

BEN İPHONE4 KULLANIYORUM ÇOK ZOR OLUYOR KENDİ UYGULAMASI VE ARAYÜZÜYLE ÇOK DAHA RAHAT OLUCAKTIR AYRICA TİCARETTE SAĞDAN TIKLAYARAK AŞŞAĞI İNİYORUM GOLİATHA BASMAK İÇİN AMA GOLİATHI ATLIYOR

4. Valla doğru diyoun normal tarayıcının çok eksikleri var evet haklıymışsın bence de olmalı. Ama bunun yanında bir de telefona özel oyun clienti uygulaması gerekiyor. Örneğin telefonda sadece ekran olucak ve aşağıda bir çubuk olucak. O çubuğu çektiğimizde lazerlerin vs vs şeylerin olduğu yer cıkıcak sonra istediğimiz cephaneleri secicez ve slotu kapıyacağız. Nasıl fikir isterseniz bu uygulamayla ilgili geniş ve görsel destekli bir konu açabilirim.

5. Ruzgar007

Ruzgar007 User

gücümüz az çok tepki olursa belki hiç olmazsa bi menü uygulaması olsun skylab + açık arttırma olsa yeterli bide uridium indirim avantajları gelse

6. DENİZCAN

DENİZCAN User

valah haklısnız :)

7. bu konuyu ben daha önceden açmıştım

8. Su!qAsTc!

Su!qAsTc! User

çok gerekli aalah rızası için yapın ama yanlızca app stora değil biz fakirik google playede olsun:)

9. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Puffin uygulaması ile Darkorbit oynayabilirsiniz.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.