Darkorbit Ban Kaldırma

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve emirhan0208 tarafından 8 Mart 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar şimdi ban kaldırma diye bişey olsa iyi olmaz mıydı ? Benim birkaç arkadaşım ban yedi nerdeyse ağlamaya başlamışlardı yani ban yiyenlere son bir şans vermemiz gerektiğini düşünüyorum ama bu öyle kolay bi şans değil ilk başlarda ban kaldırmak için bir paket oluşturdum.
    Örneğin böyle bir olabilir fiyatı artabilir bidaha ban yememek için elinden gelenleri yapmaları lazım olur böylece
    [​IMG] [​IMG]

Resimler ve yazı tamamen bana aittir.

Son düzenlenen: 8 Mart 2015
  2. WolfTR

WolfTR User

Kardeşim bu oyunda ban alan herkez cezasını çekecek ötesi yok bende pushing yaptım 1 ay banlanmıştım 1-2 gün önce açıldı yani açık kullanma yanlış yola düşme bir sıkıntı olmaz zaten

3. ŞahFD

ŞahFD User

oldu........... hayatımda gördüğüm en sama konu kusura bakma

4. ÇORBACI

ÇORBACI User

Böyle bişey olursa banlanana kadar bot kullanırım banlanınca bunu alır banı açarım o arada kastığım uri her türlü bu paketten daha karlı olur.

5. Kardesim gorseller harika emegine saglik. Ama konu sanki biraz iceriksiz. Boyle olmamasi lazim. Bu oyuncuyu hile yapmamaya degil, tam tersi hile yapmaya tesvik eder. Her ban yiyen 38 lira verir.

6. Kabul edilmesi imkansız bir fikir en iyisi konuyu sil.

7. Düşüncenizi anlıyorum fakat kabul edilemez bir konu.Çünkü insanlar "Nasıl olsa paket var.Bannlanınca açtırırız" rahatlığıyla illegal programlara başvurabilirler.

8. O bir kaç arkadaşın değilde sen yemiş olmayasın Kesinlikle hayır Herşeyini fullediler bide 38 liraya gemilerinimi açtırcaklar Adamlar 2 aya full geliştirme yapıyor 38 lirayı geçtim 1000 lira olsa genede banlı gemiler

9. kesinlikle olmaz ban yiyen gemi öncesinde 2 tane uyarı alıyo sonra ban yiyor.banlanan tüm gemiler demekki haklı durumdan banlanıyo kullanmasalardı kendi emekleriyle oynasalardı..

10. 38 lira nedir zaten adamlar gemisini fulliyor 38 liraya açacak bide ölemi? Zaten açılmasın ama 38 liraya ban kaldırmakta neyin nesi anlamadım

11. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Hesapların kapatılması , Kullanıcının oyuna kayıt olurken kabul ettiği G.İ.Ş. Kurallarına uymaması yada aykırı davranmasının bir sonucudur.

Kayıt olan kimse , bu kuralları kabul etmiş ve onaylamış sayılır.

Bu kurallara uymayanlar ( Hile Kullananlar , Pushing yapanlar , Haksız kazanç peşinde koşanlar v.s. ) kişilerin hesapları , uymadıkları kurallarının , belirlenen cezasına hitaben süreli yada süresiz kapatılır.

Hesapların Para karşılığı açılması söz konusu olmayacağı gibi , bir fikir olması da söz konusu değildir.

Kilitlenmesi uygundur

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.