DArkorbit başlamada Sıkıntı Var

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve [HPS][wow] tarafından 11 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. [HPS][wow]

[HPS][wow] User

Başlat geliyo tıklıyom sürekli doluyor operada mozilla google cohremede herşeyde sürekli doluyor başlata tıkladıgımda sorunun acil çözülmesiniarz ederim

2. SORRYAGA

SORRYAGA User

Virüs programın engelliyor olabilir.Devre dışı bırakıp dene....

3. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Anti-virüs programını devre dışı bırakınız lütfen.

İyi Forumlar

4. [HPS][wow]

[HPS][wow] User

anti vürüs programı yok arkadaslar interneti yeni aldım ve pc formatt attım ... böyle oldu pre felan hep bitmiş :D

kardeş ben başlata tıklıyorum sürekli dönüyor başlamıyor ne yapmam lazım acele dermisiniz süreli dönüyor bir türlü başlamıyor :)

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 12 Şubat 2015
  5. KralTr

KralTr User

Internet hizin dusuk olabilir bana da oluyor bazen

6. Merhaba ,

Şu anda oyuna giriş yapabiliyor musunuz ? Eğer hala sıkıntı yaşıyorsanız Tarayıcıyı komple kaldırıp en baştan güncel olanı kurunuz , Flash Player güncel değilse güncelleyiniz yada DNS ayarı varsa iptal edip otomatik DNS aldırıp deneyin.

İyi forumlar.

7. [HPS][wow]

[HPS][wow] User

hayır İnternet cook cokk hızlı ama dns ayarları otamatık ama girmiyor baglanıyor yazıp duruyor !! napıcam ben

8. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Bilgisayarınıza kurulu bir İnternet Güvenlik Yazılımı olmadığından emin olunuz.

Ayrıca Güvenlik duvarınızın ilgili Tarayıcıların İnternet Erişimine izin verdiğinden emin olunuz.

Flash Player ve Shockwave sürümlerini kontrol ediniz ve güncel değil ise güncelleyiniz.

Eğer Sisteminizde yok ise ; N.E.T. Framework ve Java programlarının güncel sürümlerini yükleyiniz.

Ek olarak Bağlantı Kopmaları ve Oyun Performansı Hakkında bu konuda adımları kontrol ederek , deneyiniz.

Hepsinin dışında eğer sisteminizde hiç bir Güvenlik yazılımı yok ise , Virüs ihtimaline karşı , Malware Bytes yada Advanced System Care gibi veritabanı geniş ve güçlü Anti - Virüs ( Anti - Zararlı Yazılım ) yazılımları ile sisteminizi tarayın.

Tüm bunları denemenize rağmen sonuç alamazsanız , Oynadığınız sunucuyu yazınız ve Sizinle aynı sorunu yaşayan başkaları var mı ? Kontrol ediniz.

Eğer oyundan kaynaklanan bir sorun ise durumu merkeze iletiriz.

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.