darkorbit bilgisayarlara zararmı veriyo ??

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve RAMMFİRE tarafından 29 Nisan 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. RAMMFİRE

RAMMFİRE User

Arkadaşlar 8 gb ramlı bilgisayarım var normalde fanlar fazla çalışmaz fakat darkorbite girdiğim anda itirabaren fannlar deli gibi çalışmaya geçiyo sanki uçak kalkıyo o derece bu sadece bendemi oluyo ??

erdem_korkmaz70 bunu beğendi.
  2. aynen kardeş darkorbit benim bilgisayarımıda uçuşa geçiriyor :) e uzay oyunu bişey dememek gerek ehehehe :)

3. Bendede olyu yanliz deilsin kardes :D ama bazdn donuyo dusmanla kapisirken patliyorum sinir oldum bugun ya

4. Merhaba ,

Oyunla ilgili olduğunu dünmüyorum fakat sanırım en son çıkan Flash Player güncellemesinden sonra işlemci fazla kullanılıyor. Bu durumda işlemci fanlarından ses çıkmasına neden oluyor.

İyi forumlar.

5. kıyamet moderator kardeş verdiğin cevaptan sonra senden şüphe etmeye başladım flaşh playerle alakası ne anlamış değilim oyunun içeriği ağır olunca heralde bilgisayar delirecek adamıda delirtecek oyunda kullanılan içeriğin ağırlığından ötürü işlemci ve rem de bi miktar kasılmalar donmalar olması normal çünki bilgisayar çalışma sisteminin en az %75 ini oyuna ayırıyor normal çalışması gereken parçalr normal den fazla çalışmaya başlıyor oyunla alakalı değil deme tmm çok alakalı hemde .....

6. _-vurgun-_

_-vurgun-_ Guest

benım bılgısayar ısınmıyor ve 24 saat açık remde 4 gb sadece oyunla alakası yoktur
    aynı anda çok aşırı yüklenırsenız havaların sıcaklığıda eklenırse bilgisayar ısınır ve o fanlar
    soğutma amaçlı dır ve devrey gırıyor

erdem_korkmaz70 bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.