(DarkOrbit) Bir Savaş Hikkayesi Opersayon :Thunder Run (Gök Gürültüsü Koşusu)

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve D-O-D-G-E-V-İ-P-E-R tarafından 11 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. EIC şirketi her zaman olduğu gibi dünya şirketi olarak teknolojisini ilerletmek ve adalet adına girişimler yapmaktaydı fakat bir gün korsanlar onların sektör 2-1 de ki ve 2-8 de ki mühendislerini korsanlar bir nihai baskın yaparak kaçırdı.

Gerekli olan askeri personel ise %70 i idam edildi.

Reginald crowley bu esirlerin arasındadır.

Geriye kalan %30 askeri birlik 4-4 de toplanıp 5-1 e doğru harekete geçti.

Bölge kumandanı: Miller (Teğmen) sanırım bu gün senin doğum günün. Bu baskından sonra senin doğum günün bir kutlu olacak.

Miler: Umarım öyle olur efendim.

İstasyon: 5-1 bölgesinde yoğun bir savunma hattı olduğunu istihbaratımız doğruladı 5-1 de nebula (sis) içine girmeden önce çok yoğun bir şekilde taret ve roket bataryası olduğu saptandı vengance ve spearheadler ile Roket saldırısı yaparak önünüzü açacağız.

Bölge kumandanı: Miller vizöre geçip saldırıyı başlat...

Miller: (Vizörden bakar)

İsatasyon: saldırıyı onaylayın.

Miller: Onaylandı

Hornet (Vengance ve Spearhead birliği): Saldırı 5 saniye sonra başlıyor...

İstasyon: Roket bataryaları yok edildi önünüzü açtık goliath citadel ve aegis birlikleri girebilir spearhead ve venganceler istasyona dönün bölge güvenliği yapmalısınız...

Hornet: Anlaşıldı

Jason(Goliath kumandanı Yüzbaşı): Efendim başka bilgi varmı.

İstasyon: maalesef yok.

Anvil birliği (Citadel Birliği) : Tuzağa düştük yardım edin ÇIKARIN BİZİ BURADAN YOKSA ÖLECEĞİZ !

Bölge Kumandanı: Kahretsin şimdi bizim burada olduğumuzu öğrendiler Tüm güçleri ile geliyorlar citadel birliği sabırlı olun geliyoruz.

Hawkins birliği (Aegis Birliği) : Bu da ne ?! Yeteneklerimiz devre dışı neler oluyor !?

Kaan (Teğmen Aegis pilotu) : Biri bana kilitlendi roket atıyor peşimde.

(Korsan Spearheadler Ortaya Çıkar)

Bölge kumandanı: Bu da ne ? Spearhead mi ? NELER OLUYOR !

NYX: Merhaba kumandan hatırlarsanız beni uluslar arası görev kumandanı ilan etmiştiniz ve beni sonradan hurda gibi attınız şirket liderleri benden kurtulmak istedi ve bende onlardan kurtulacağım korsanlar beni baş kumandanları ilan ettiler en azından sizin gibi sömürgeci değiller şimdilik iyi günler diğer şirket kumandanlarına da aynısını yapacağım.

VRU ve MMO nun başına neler gelecek ?? Devamı yakında

Son düzenlenen: 11 Temmuz 2014
  2. -onur5000-

-onur5000- User

Okumadım malesef :D ama güzel birşeye benziyor ama oldum olası eic şirketini sevmem :D

3. Senin hayal gücün baya geniş sende bir şeyler görüyorum evlat :D :D

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.