Darkorbit BİTİYOR

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ~Tµrk™[26]~ tarafından 25 Temmuz 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Gerçekten bunu üzülerek söylüyorum ama bu benim sadece kendi şahsi görüşüm ama çoğu kişi bu şekilde düşünüyordur. Gerçekten oyuna katılım geçmişe göre çok sayıda azaldı ve bunu şuanda hiç bir şekilde engelleyemiyorlar işte server birleştirmeleri yapılıyor TR serverleri şuanda bitmiş durumda TR4 de acınacak halde eskiden bu oyunda beni çeken konu şirkete bağlı kalmaktı şuanda TR4 de bu durum gerçekten bitmiş durumda sadece klan savaşlarıyla ayakta duran bir server haline gelen TR4 Ve bilmediğim diğer serverler oyuncu bulamama konusunda sıkıntı çeken bir oyun eski oyuncularıda kaybetbeği hedefliyor heralde gerçekten bu duruma üzülüyorum benim bu oyunda 10. Yılım ben 10 yaşındaydım bu oyuna başlarken şuanda 20 yaşındayım ve emin olabilirsinizki büyüdüğüm için sıkılmadım bu oyundan Darkorbit geçmişte gercekten MÜKEMMEL bir oyundu bu oyun kadar hiç bir oyun bana çekici gelmedi bu zamana kadar ve geçmişteki DARKORBİT E bir özlem duyuyorum eskiden kestiğim sibonun tadını (sene 2008)şimdi kestiğim über yaratıklardan alamıyorum gerçekten bunlar her eski oyuncunun düşündüğü olaylardır öyle sanıyorum ve buna bir el atılmalı Ben eski darkorbite dönmek için Şuanki hesabımdan vazgecip üstüne para bile veririm. Bu olaya yönetimin sessiz kalmamasını umuyorum gerçekten 10 senede sadece bu oyuna olan hala bir zevk alabilme yanım kalmışken bizleride kaybetmeyin yeni bir server acılabilir ve bu server eskii darkorbiti FEYZ alarak kurula bilir yani diyeceğim şu sunucu birleştireceğinize ESKİYE dönük bir server acın. Şimdilik diyeceklerim bu kadar ben eski yaratıkları bile özlüyorum grafikleri o kadar iyi olmayabilir ama gercekten eskiden darkorbit DARKORBİTTİ neyse eski arkadaşlar buraya içini dökebilir...

anakin5555 bunu beğendi.
  2. anakin5555

anakin5555 User

baya eskidir oynuyom zaten gün geçtikçe hatalar artıyor geçen sene sıfırlayıp bıraktım hesabı çalmışlardı bidahada oynamak istemedim. hileler kol gezi,yo

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.