Darkorbit bitmiş

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by PLS__54, Jul 11, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. PLS__54

PLS__54 User

8-9 sene önce oyuna başlamıştım. Skylab bile yoktu. Oyun mükemmeldi. Haritalar oyuncu kaynıyordu. 2 yıl çok zevk alarak oynadım. Yenilikler geldikten sonra oyunun zevki kalmadı. Benim gibi tanıdığım bir çok kişi bıraktı. Yöneticiler oyuncuların bu tepkilerini dikkate almadı sonra 4-5 yıl ara verdim. Tekrar girdim. Ara ara giriyorum ama oyuncu kalmamış. Yenilikler insanları oyundan uzaklaştırıyor. İnsanlar stres atmaya geliyor. Oyun ne kadar basitse oynayan o kadar fazla olur. Mesela şeker oyunu gibi. Bunu bi anlayabilseler. Neyse şimdi neredeyse oyuncu görevlerini yapmak için saatlerce oyuncu arıyorum. Eskiden 1 saatte onlarca kişiyi yok ediyordum. Çok çetin savaşlar oluyor. TS'lerde şirketler ve klanlar arası savaşlar için örgütleniliyor hatta klanlar yetmiyor alt klanlar v.s. oluyordu. Bu gidişle oyun kapanır. Ya oyunu en sade haline getirin yada fişi çekin

2. Lion

Lion Guest

Merhaba,

8-9 sene önce oyun yeni gelişmekteydi şimdi 3D görselleri olan ve gün geçtikce de gelişen bir sistemden bahsediyorsunuz.

İyi forumlar.

3. PLS__54

PLS__54 User

İşte o yeni gelişen oyun insanları daha fazla eğlendiriyordu? Zaten oyuncu sayılarından da açıkça ortada

4. .BEYAZ.

.BEYAZ. Guest

Merhaba,

Bütün oyunlar gelişmek zorundadır.

Çünkü bir süreden sonra aynı şeyi oynamak insanları oyundan bıktırır.

Oyunda bazı sorunlar olduğu doğru sorunlar olabildiğince çözüme kavuşturulmaya çalışılıyor.

İyi forumlar..