Destek Darkorbit Client İsteğim

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Baertou tarafından 25 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Baertou

Baertou User

Öncelikle merhaba uzun zamandan beri darkorbit oynuyorum ve dün akşam chatte bi konu açıldı aslında bunde bunu düşünüyordum cm bey isteklerimizi sordu v.b bunu orda söylemedim pek dikkate alınacağını düşünmüyordum.

İstek şudur oyuna tarayıcı üzerinden değilde bilgisayara ufak bir dosya indirerek 5 - 10 mb veya dahada fazla direk ondan girmek performansa bayabi faydalı olucaktır bazı arkadaşlarda kasabiliyor oyun sırf bu tarayıcılar yüzünden isteğim budur.

2. İsteğimde Android Markete , İosa , Windows Phoneye çıkmasıdır darkorbitin ben şuanda flash player destekleyen bir tarayıcıyla darkorbiti tabletim ve telefonum üzerinden oynuyorum çok performanslı değil yani savaşamazsınız fakat kutu toplayıp skylabtan kaynak gönderebilirsiniz
    Nasıl yapılır diye sorarsanızda
    kendi kullandığım 2 tane tarayıcı var ben size bunları öneririm = Photon Browser,Puffin Browserdır. Cihazınıza yükleyerek direk darkorbite giriş yapmanız mümkündür.

Herkese iyi oyunlar.

2. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Darkorbit zaten bir süre sonra indirmeli olacaktır.Üzerinde çalışmalar yapılıyor.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.