Öneri Darkorbit Değişmeli

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve org2BordoGüç tarafından 30 Eylül 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Darkorbit Oyun Adaleti Açısından Geniş Çaplı Bir Değişikliğe Gitmeli mi?

Anketin kapanma tarihi 28 Ocak 2017.
  1. Evet

oy sayısı 8
    57,1%
  2. Hayır

oy sayısı 6
    42,9%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Oyuna bugünlerde piyasada düzgün mmorpg olmamasından dolayı yeniden başlayayım dedim. Bugün biraz oynadım ama kristallin keserken daha kim tarafından patlatıldığımı göremeden 2sn de yok olunca bi durdum ve maksimum hasar tablosunu ortaya çıkardım.
    ÖzellikVerdiği Oran/VuruşKrediyle Alınabilir?
    Cerrah Tasarımı%6 VuruşHayır
    9. ve 10. diroitlerEkstra 4 slotHayır
    Lf4Ekstra 50 vuruş gücüHayır
    Lazer GeliştirmeEkstra %6 vuruşHayır
    Hellstorm Launcher5'li roket atmaEvet
    Hellstorm L. Geliştirme%6 vuruşHayır
    x6 Mermisi6 kat vuruş gücüHayır
    Havoc%10 vuruş gücüHayır
    Hasar güçlendiricisi%10 vuruş gücüHayır
    Diroit Geliştirme%6 vuruşHayır
    P.E.T.10 Ekstra Lazer SlotHayır
    P.E.T. Lazer protokolüPet ekstra %48 vuruşHayır
    P.E.T. Seviye Bonusu%14 Bonus Kasılarak Elde Edilir
    Seprom Besleme%60 VuruşHızlı Gönderi Alınamaz
    Hellstorm RoketiRoket başına 4000 vuruşHayır
    Arge: Kelle Avcısı%10 HasarHayır
    Arge: Roket Uzmanı%10 HasarHayır
    .........
    Belki de hatırlamadığım başka hasar bonusları da vardır ama insan şu tabloyu görünce bu oyuna nasıl devam edebilir???

Darkorbit yönetiminin acilen oyun içi adaleti sağlaması gerekiyor. Şu yukarıdaki tablodaki tüm özelliklerin olduğu bir gemi hayal edebiliyor musunuz? Bu gemiye Karşı nasıl savaşacağız? Nasıl savaşılır? Burada emek söz konusu olsa gene bir şey yok ama arkadaş emek olmadan hepsini alabiliyorsun.

Artık darkorbit yönetimi oyuncuların sesini duymalı. Artık hiçbir oyun silahlarını parayla satmıyor, gücü parayla satmıyor. Görsellik satarak para kazanıyor. Artık değişmenizin vakti geldi de geçiyor.

2. Eyyüp47

Eyyüp47 User

ee biz hep para verip aldik.ne olucak??bizim verdigimiz parada geri ödensin o zaman onuda bildir :))

cяαzψ•usκudαяlı bunu beğendi.
  3. oyuna yeniden sıfırdan başlamıssın hemen o değişsin bu değişsin,kimin rahatına ne gelıyosa onu ıstıyo,
    Elimizdeki malzeme bu kardeş beğenmıyosan güle güle...

4. BETERBÖCEK

BETERBÖCEK Guest

Merhabalar,

Lütfen fikir belirtirken üslubunuza dikkat ediniz ve tartışma çıkarabilecek ve ya kırıcı olabilecek yazışmalardan uzak durunuz..

İyi forumlar dilerim...

org2BordoGüç bunu beğendi.
  5. ronaldo007

ronaldo007 User

Darkorbit artık sadece üst seviye oyuncular hitap eden bir oyun oldu.Yenilikler de dahil olmak üzere oyun içindeki her şey full elite oyunculara hitap ediyor.Böylece hem gün geçtikçe oyuncu kaybediyorlar hemde oyuna yeni başlayan insan sayısı çok çok az.Zamanla onlarda bitecektir.Demek istediğim şu ki full elite bir geminiz yoksa oyunda çabalamanızın hiçbir amacı yok çünkü gemisini bota atarak veya yüzlerce liraya fullemiş insanlar istasyondan çıktığınız anda sizi patlatacak.

org2BordoGüç bunu beğendi.
  6. başlığı okuyunca birden içimden kökten çözüm dedim.

7. Tamam haklısın adalet olmayabilir fakat bu yazdıkların tüm oyunlarda aynı hemen hemen. İlk başlarda zorlanacaksın fakat yılmazsan sende birgün bunların hepsine sahip olabilirsin. İstersen emek vermeyip para yükleyerek hemen sonuca ulaşabilirsin. Bu her oyunda böyledir. Hangi oyunda çok kolay bir şekilde gelişiyor ki..

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.