Darkorbit efsanesi bitmemesi için..

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve JudgeTC tarafından 6 May 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Konuyu nasıl buldunuz ?

1. HEPSİNE KATILYIORUM..

33,3%
  2. BİR KAÇ ŞEYE KATILIYORUM..

66,7%
  3. HAYIR DARKORBİT BU HALİYLE MUHTEŞEM..

oy sayısı 0
    0,0%
  4. BÖYLE GİDERSE BIRAKIRIM OYUNU..

16,7%
  5. NE OLURSA OLSUN BIRAKMAM DARKORBİTİ..

8,3%
Birden fazla oy kullanılabilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. JudgeTC

JudgeTC User

Arkadaşlar biliyorsunuz ki darkorbit günden günü gözümüzden düşüyor.İçinizde hala severek oynayan var mı bilemem.Ben de darkorbiti baştan sonra eleştireceğim.Bunu üşenmeden yazacağım.Oyunun acil önemli düzenlemelere ihtiyacı var..

Düzenlemeler baştan sonra ;

1-Darkorbitin önce dükkanı hakkında konuşacağım.:.

Gemilerde sıkıntı yok.Droitler de bence zeus günleri indirim gelmelidir.Kısacası kalp uçuş düzeni 100.000 uri zeus günleri %5 veya %10 indirim gelmeli.100.000/100.5= 95k-90k uridiuma düşmelidir.Silahlara gelicek olursak lf 3 ün fiyatını 2k daha düşürsünler.Cephanelere hiç bir şey demiyorum orası iyi kalsın.Jeneratörler de Bo2 kalkanını 2 k daha ucuzlatıp Lf 3 ile aynı fiyata çeksinler.Ekstralardan en çok aldığımız iki şey dosya ve anahtardır. Haftada bir gün belirlenip indirim gelmelidir.Pet modülleri ve protekollerine indirim gelmelidir.

2-Açık artırma sistemi;

Açık artırma sistemini de artık değiştirsinler.Fazlalık eşyalarımızı satabilelim.Mesela lf 4 ü satıcam, Ben 475.000.000 credits'e koydum başkası gelip bu fiyatı artıra artıra gitsin.Bunun dışında kişiden kişiye silah aktarımı olsun.Bir adama tıklayalım üstünde ticare işareti çıksın tıklayıp ticaret yapalım.Açık artırma sistemi değişirse darkorbit daha bir zevkli olur.Scrap satarız,kutuları satarız yada adama 5 scrap ihtiyacı vardır 5 scrapa 1 tane Bo2 ye takas ederiz gibi gibi..

3-Skylab sistemi;

bence iyi sadece son seviye 25 olursa güzel olur.Birde şu var bu sevkiyat modülünü de geliştirelim. Mesela 5k semprom 10 saate gidiyor eğer sevkiyatı son seviye yaparsak 7.5 saate düşsün.

4-Teknoloji fabrikası;

Teknoloji fabrikasından tek bir şey istiyorum ikinci alanı açmak için 50k uri istiyor lütfen bunu şu şekilde düzeltin;
    ilk alan zaten başta veriliyor.2. alanı açmak için 25k uri 3. alanı açmak için 50k uri alın..

5-Öğe geliştirme;

bu öğe geliştirmede sadece fiyatları az daha ucuzlatın.Örneğin Lf 4 ü ilk başta geliştirince 3950 uri istiyor.Bunu 3500 yada 3250 uriye düşürün.

6-Galaxy gates;

Kapılar kısacası güzel sistemi var.Ama bence 10 pala bir enerji etmelidir.Birde paladium şirket şirket olmalıdır.5-3 Haritasında sisli bölgede 3 kapı olsun.Venüslülerin,dünyalıların,marslıların kapıları herkez kendi şirketinde toplasın.Ama bir de şu var bir dünyalı venüsünkine yada marsınkine girip baskın yapabilir.

7-Hangar;

bu hangara hiç birşey söylemiyeceğim.Söyleyecek birşey bulamıyorum şayet benim hangar çok dağınık sadece bunu düzeltin. yukarıda yazma yeri olsun Lf4 yazalım sadece Lf 4 ler görünsün.

8-Klanlar;

klanlar hakkında şunu söyleyeyim.Şimdi klanlar iyi de dün benim klana oyunun birinci klanı savaş attı benim gemim 50 k atıyor onların bir kişisi 100 k ben nasıl kesicem bunları..Şöyle bir şey olsa güzel olur.Savaş isteği atıyorlar eğer biz kabul edersek savaşa girelim.

9-Yetenek ağacı;

Gayet güzel böyle devam etsin.

:::...:::Oyun içine gelelim şimdi:::...:::

10-Günlük giriş bonus;

değiştirsinler tabiikide lf4 veriyorlar buna bir sözüm yok.Fakat içeriği artırıp yerine daha sağluıklı işimize yarayacak şeyler koysunlar.500 rsb vereceğine 50-100 tane buz roketi koysunlar.Ucb-100 4k veriyor yerine 7.5 k versinler.

11-Kullanıcı;

Kullanıcı sistemi gayet iyi bence böyle devam etsin.Şu ikramiyeyi kaldırın zaten bitti boş yere yer kaplamasın.

12-Gemi;

Gemimizi özelliklerini gösteren yerde sıkıntılı değil.Sadece gemilerin ambarlarını biraz daha artırın.

13-Gemi değiştirme;

bu gemi değiştirmeyi acil düzeltin tamamı aktarmıyor.Bozuk çalışmıyor adam gibi bu olay yüzünden 1 ay bıraktım hala oynayan olarak bundan çok şikayetçiyim.

14-Chat(sohbet);

chat güzel ama çok küfür ediliyor.Bu oyunun toparlanması için cm ler geri dönmeli.Yada yeni cmler alın,alım yapın.Kimse gelmesse bu oyun kapanmasın diye gelirim ben.Bu oyunu ilk oynayanlardanım kapanırsa biterse sonu gelirse çok üzülürüm.

15-Grup sistemi;

bırakın aynı kalsın demeyin.Herkez aynı şirkette ki adamla grup olsun.Olmayınca adam alıyor seni gruba boss tallona yardım et diye canını aaltıyor çıkıyor gruptan seni kesiyor sonrada boss tallonu çok yaşadım bunu.Sadece klanda ki farklı şirketteki oyuncular grup olabilsin.

16-Yıldız sistemi;

Bu şekilde devam edebilir.

17-Görevler;

Darkorbitin en sıkıntılı olayıdır.Veriyorsunuz canavar kesmeyi sadece cubikon 3500 tane adam bunu nasıl yapsın verdiği ödül ne ? sıkıcı olucak tabiiki de..Bu görevleri 1000 cubikon 1000 protegit olarka değiştirseniz daha güzel olur.Kısacası çeşitli yaratıkları verin ki sıkılmadan oynayalım.Her gün girip cubi mi kesicem ben 1 gün olur 2 olur 3 olur ama her günde cubi yapamam ki..Gereksiz görevler kaldırılıp yenileri eklensin millet zevk alarak oynasın..

18-Zenginleştirme;

otomatik olarak zenginleştirme vipsiz aktif olabilsin yeter..

19-Arkadaşlar;

Arkadaşlar bölümünün sistemi güzel hiç bir değişime gerek yok bence..

20-Destekler;

destekler en son güncellemeyle güzel bir hal aldı.

21-UBA(Ultimate Battle Arena)

Şunu düzgün bir şekilde yapıcaksanız yapın giriyorum,Askıda kalıyorum 10-15-20 dk ya x1 e atıyor.Yada kaldırın.

22-R-zone haritası;

Bu haritayı kaldırıyoruz.Yeni bir r-zone açıyoruz.Bu r-zone'de harita üçe bölünecek.Yeni yaratıklar çıkacak. Yaratık adları;

Nemesis--------------> 2m can-2.5 m kalkan 250 uri - 450k credi 10k hasar
    boss nemesis---------> 3 m can- 3.5 m kalkan 750 uri - 1.750.000 credi 20 k hasar
    uber nemesis--------->5m can - 6m kalkan 1.750 uri - 4m credi 45k hasar

Orbatist-----------> 3m can- 3m kalkan 600 uri- 1.600.000 credi 15k hasar
    boss orbatist------>4.5m can- 5 m kalkan 1250 uri - 2.500.000 credi 35k hasar
    uber orbatist------> 10m can - 10m kalkan 5k uri - 10 m credi 70 k hasar

Bu şekilde olacak canavarlar harita üçe bölünüp mavi,kırmızı ve yeşil renkli bölgeler olacak.Dünyanlı biri marsa girerse 2k 2k hasar alacak.

23-Bot;

Darkorbit oyuncularının hiç sevmediği şeydir.Kutu etkinliği oluyor daha yeni hitac içinde bir tane oldu adam gibi kutu toplayamadık bir harıtada en az 15 bot var.Toplu bot banlama olmalı.Habersiz her gün 3 kere farklı bir saatte bu şekilde botu ortadan kaldırırız.

24-Takım arkadaşı;

Takım arkadaşına açılan ateş sonucu hasar almayı kapatsınlar.

25-Son bir konuşma ;

Arkadaşlar ben darkorbiti başta dediğim gibi ilk çıktığından beri oynuyorum o zamanlar 7-8 yaşındaydım.phoenix falan takılıyorduk.Bigboy falan aldım portta çıkamazdık atlayamazdık o ara keserlerdi.Şimdi kesicek adam bulamıyoruz.Millet şirket arkadaşına dalıyor.Pala toplayalım diyoruz parayı basmış fullenmiş adam bizi kesiyor.Darkorbit adaletli olmalı efsane bir oyun kapanmasını istemem.Emek vermişim hala da veriyorum.Bunların hepsini iletilmesini istiyorum.

Bu kadar yazdım üşenmeden okuyon varsa helal olsun :p:p

Sizi seviyorum darkorbit ailesi faka biraz da siz bizle ilgilenin..:(:(

Yoksa diğerleri gibi bende oyunu bırakıcam zaten yakında böle giderse herkez bırakıcak:(:(

İyi forumlar.. Ankette destekleyiniz..

2. 来るに

来るに User

1- Genel olarak mantıklı. %5 indirimin BigPoint'e çok bir şey kaybettireceğini sanmıyorum. LF3 ve B02 fiyatları bence gayet uygun. Dosya ve anahtar da uygun fiyatlara sahip. Anahtar ucuzlarsa kapılar az da olsa önem kaybedebilir. P.E.T. modülleri hakkında bir şey söyleyemeyeceğim.

2- Eşyaların seviyeleri bu sistemi zorlaştıracaktır. Neredeyse hiçbir oyuncu (yapacak başka şeyleri kalmayanlar hariç) ihtiyacından fazla eşya almayacaktır. Credit'e ihtiyacı olan oyuncular birçok klan tarafından yardım alabiliyor zaten. Silah aktarımı aslında kötü olur. Yasak olan hesap satışı büyük oranda artacaktır. İnsanlar hesap açıp oraya attığı değersiz(!) LF3 ve B02'leri atıp hesaplarını satışa çıkarabilirler. Tabi ki takas için takas edilen eşyaların değerleri arasına sınır konabilir. bir LF2 verip 15 LF3 alınması engellenebilir belki. Scarp vb. materyallerin takası hoşuma gitti. Zor bulunuyor olmaları ve geniş kullanım alanları onları değerli yapacaktır.

3- Sevkiyat modülü geliştirmesi de iyi olabilir.

4- Tek. fabrikasındaki ürünler zaten ucuz. Bir de slotlar ucuzlarsa neredeyse yeni oyuncular bile hemen güçlenir. Bana doğru gelmiyor. Zaten orası genelde "Gelişmiş" oyuncuların kullandığı bir yer. O kadarcık Uridium'un zorlayacağını sanmam.

5- Buraya da bir lafım yok. Şahsen 2 kere %30 basıp yükseltemediğim hiçbir şey olmadı henüz.

6- Bu sadece bot gibi 3. parti yazılımlar kullananların işine gelir. Dediğiniz 3 haritanın tek bir harita olarak kalması dahi iyi olacaktır.

7- İşe yarar bir şey fakat o kadar da gerekli değil. Bu sorunla ilgili kapsamlı bir başlık vardı zaten. Sanırım "Depo"dan bahsediyorlardı.

8- Şu anki hali yeterli. Birisi sana saldırdığı zaman "Ama ben sana ateş açmıyorum ki neden bana saldırıyorsun?" diyemezsin.

9- Kısmet II açmak için alakası olmayan -Kelle avcısı II, Yanıltma manevrası II- şeyleri açmak zorunda olmamız kötü.

10- Dediğin gibi şeyler yapılırsa alınacak şeyler azalır. Miktarın artması belki olabilir ama içerik güzel. 25 bonusun 15-20 tanesi işe yarar.

11- Onun yerine İkramiye etkinliği geri getirilebilir.

12- Ambarların artması için ücretli içerikler var diye biliyorum. Belki ortalama hasar(Verilen-Alınan) gösterilebilir.

14- CM'ler gitti mi bilmiyorum ama küfürlü konuşan kullanıcıların sohbetten hala uzaklaştırıldığını biliyorum. Ama bir ChatBot yerine CM'ler çok daha etkili olacaktır. Tek sıkıntı bu kişilerin güvenilirliği.

15- Bunu aynı şirketten birisi de yapabilir. Şarklı şirketlerle kurulan grupların engellenmesi bunu çözemez.

17- Bana göre haklısınız.

18- Onun yerine bir CPU getirilebilir.

19- Aradığım kişileri bulmakta sıkıntı yaşıyorum. Genelde çıkmıyorlar. Görünebilmeleri için bir şeyler mi yapmaları gerekiyor?

20- Bence de destekler yeterli. Hız desteği de gelebilir.

21,22- Bu haritalar hakkında fikirlerim yok.

23- BigPoint'in elinden gelene yakın bir şeyler yaptığına eminim. Bu kadar kalabalık bir kitle bot kullanırken buna göz yumduklarını sanmıyorum.

Son düzenlenen: 7 May 2018
  3. JudgeTC

JudgeTC User

ne yazıcan kardeşim.

4. 来るに

来るに User

Yazımı düzenledim. Göz atarsanız sevinirim.

5. JudgeTC

JudgeTC User

İyi güzel yazmışsın saol darkorbit keşke eski haline kavuşsa :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.