Darkorbit ekibinden mail

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ALPEREEN tarafından 7 Şubat 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ALPEREEN

ALPEREEN User

Öncelikle yetkili birisi cevap verirse sevinirim.
    Şu zaman kadar ban yemedim chatten ban ve ya uyarı da almadım ama şu zamana kadar da darkorbit ekibinden hediye kodunu geçtim normal bi bildirim mailide gelmedi haber bültenine aboneyim çarpan bildirimi gelse de uri çeksem diyorum çarpan geliyor geçiyor hiç haberim olmuyor çünkü mail gelmiyor.Bunu bi yetkili kişi açıklarsa sevinirim

2. Bunu bildirmek için mail yolluyor mu?:eek: Bana hiç gelmiyor.

3. Aliens

Aliens User

Nadiren MHH bildirimi gelmekte. Lakin herkese geliyor mu bilemiyorum. Bana hep geliyor.

4. ALPEREEN

ALPEREEN User

Bu oyunu 7yıldır oynuyorum ilk 2yıl ödemeler ve ya oyun hakkında bildirimler geliyordu ama hesabımı değiştirdiğim günden bu yana hiç mail alamadım

5. Aliens

Aliens User

Support ile iletişime girebilirsiniz. Belki E-Mail'iniz kara listeye girmiş olabilir. Ya da E-Posta ayarlarınızı kontrol ediniz. Belki spam olarak görüp mesajların ulaşmasını engelleyebilir.

6. ALPEREEN

ALPEREEN User

Mailimde ayarlı zaten supporta yazdım cevap alamayınca bide buraya yazıyım dedim bakalım ne cevap alıcam

7. Aliens

Aliens User

Umarım çözümlenir. İyi oyunlar dilerim...

8. ALPEREEN

ALPEREEN User

Teşekkür ederim sizede iyi oyunlar. Bi admin ya da moderatör açıklayıcı bi cevap verdikden sonra konu kilitlenebilir. Herkese iyi oyunlar dilerim.

9. Merhabalar;

Haber bültenine abone iseniz e-mail adresinize gelen diğer klasörü yada tanıtımlar bölümü gibi vs. şeylere bakınız Mega Hapy Hour vs. gibi tanıtım ve reklam bölümlerine bakınız.
    Kodlar twitch yayınında çekiliş sonucu dağıtılıyor.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.