Darkorbit en iyi şekilde oynama

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve akrepkralnihat.1 tarafından 23 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. merhabalar darkorbiti en iyi şekilde oynayabilmek için kasmadan donmadan ne yapmamız lazım..

en az kaç gb ekran kartı ram ve işlemci...ozellikle spaceball gününde acayip şekilde kasıyor ve iç alamıyorum.4 gb ddr3 ram 1 gb ekran kartım var ilgilenenler yazsın.fps değeri kaç olmalı ?

2. Jameika-TR

Jameika-TR User

O konularda hiç bir fikrim yok ama flash playeri habire güncellemeye bak ve sık sık çerezleri sil bende şu yıla kadar hiç temizlememiştim takmıyordum ama ciiden 5 yıllık cerez silinince baya fark ediyor

3. bilgin için teşekkür ederim onu biliyorum daha detaylı profesyonel cevaplara ihtiyacım var.

4. Jameika-TR

Jameika-TR User

Buralarda öyle arkadaşlar çok var bu gece olmasada emin ol yarın işine yarıcak şeyler söyliye bilirler

5. İngilizce Kaynaklardan alıntıdır ; ( Çevirisini kendim yaptım )
    • 2.33GHz yada daha hızlı x86-uyumlu işlemciler, yada Intel® Atom™ 1.6GHz yada daha hızlı işlemci dizüstü bilgisayarlar için
    • Microsoft® Windows® XP (32-bit), Windows Server® 2003 (32-bit), Windows Server 2008 (32-bit), Windows Vista® (32-bit), Windows 7 (32-bit and 64-bit)
    • Internet Explorer 7.0 ve üzeri , Mozilla Firefox 4.0 üzeri , Google Chrome, Safari 5.0 ve üzeri , Opera 11
    • 128MB of RAM (1GB of RAM dizüstü bilgisayarlar için önerilen ); 128MB ekran kartı

Dark orbit ' in minimum sistem gereksinimleri
    • Windows 98/2000/XP/Vista/Win 7
    • Pentium III 1.6 GHz or Mac OSX uyumlu bilgisayar
    • 512 MB RAM (Önerilen 768 MB RAM )
    • 16 MB Ekran kartı (Önerilen 32 MB)
    • ISDN yada DSL Bağlantısı
    • Adobe/Macromedia Flashplayer (En düşük versiyon 9)
    Bunların dışında Dark Orbit ' i oynamak için ;

Çok Ciddi bir sistem ihtiyacı güden bir oyun değil bu ; ki gereksinimlerini yukarı da yazdım

Son düzenlenen: 23 Eylül 2014
  6. peki oyundaki fps değeri nedir ve en az kaç olmalıdır ?

7. Jameika-TR

Jameika-TR User

Aslında bu arkadaşı kastediyordum :)

Foward_Unto_Down bunu beğendi.
  8. 60 FPS En ideal tazeleme oranıdır ve sorunsuz olarak oynarsınız

Bunların dışında ;

Bu oyunu kasmadan oynamak için en ideal özellikleri sıralarsak ;

Ram Miktarı en az 3 GB ve üzeri olması

İnternet hızının en az 8 MBit ve üzeri olması

Ekran Kartının en az 1 GB ve yukarı olması

Sistem ' in çok büyük bir önemi yok ama , MAC veya Windows 7 ve üzeri diyelim

Gelelim yazılım konusunda kasmasını engellemeye ;

Çerezleri muhakkak düzenli olarak temizleyin ( veya Gizli sekme kullanın )

Flash Player , Shockwave ve Java ' nın kurulu ve güncel olduğundan emin olun

Oyunu oynarken İnternette gezinmeyin , Gezinecekseniz de oynadığınız tarayıcı yerine farklı bir tarayıcıdan gezinin

Ekran Kartı sürücünüzün güncel olduğundan emin olun

Arka planda çalışan uygulamaları kapatarak işlemci üzerinde ki yükleri azaltın

Oyunu oynarken Anti - Virüs sisteminizi devre dışı bırakın

şeklinde sıralanabilir

9. Merhaba ,

- Aslında en çok internet bağlantı hızı etkilidir.
    - Daha sonra Flash Player güncelliği etkiler.
    - Tarayıcı ve eklentileri etkiler. ( Çerezler ve önbelleği hafta 1 temizlemeye çalışabilirsiniz. )
    - Flash Player ayarlarını yapabilirsiniz.

Aşağıdaki konuları inceleyebilirsiniz.

En iyi Oyun Performasi icin Flash Player
    Flash Player Hakkında Bilgiler

FPS için bir takım gereksiz şeyleri kapatıp ayarlarını azaltabilirsiniz.

FPS ( Frames Per Second ) Hakkında Bilgiler

İlgili konuyu inceleyebilirsiniz.

İyi forumlar.

Jameika-TR bunu beğendi.
  10. teşekkür ettim. yanlız fps normal sabit kalınca oyunda 60 hareket halindeyken 35 oluyor ?

11. Merhaba ,

FPS için bir takım gereksiz şeyleri kapatıp ayarlarını azaltabilirsiniz.

FPS ( Frames Per Second ) Hakkında Bilgiler

İyi forumlar.

12. Modumum verdiği Linkleri incelerseniz FPS ' nin neden düştüğünü anlarsınız

Ama FPS ' nin hareket halinde iken düşmesinin tek sebebi İnternet hızınız düşüklüğü veya sunucunun yoğunluğundan kaynaklanır :)

Tabi ekran kartınız 16 yada 32 MB Falan değilse diyeceğim ama günümüzde böylesine düşük bir ekran kartına sahip sistem bulmak zaten zor

13. Modumuza ve sizlere çok teşekkür ediyorum.Çok yardımcı oldunuz...

14. Merhaba ,

Rica ederim imkanlar dahilinde elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıyoruz. Aynı şekilde üyelerimizde yardımcı olmaya çalışıyor.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Foward_Unto_Down bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.