Darkorbit en iyi sistem

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve VİKTOR9999 tarafından 28 May 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Katılıyor musunuz

1. Evet

oy sayısı 1
    25,0%
  2. Hayır

oy sayısı 3
    75,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Mrb oyun çok zorlaştı ve adaletisizleşti böyle değiştirilebilir

1: galaxy gatesde istediğimiz kapıya basabilmeliyiz şansına diye bişe olmamalı yada daha fazla enerji veya belirli miktar uridum karşılığında daha çok parça basabiliriz hatta böyle olursa kapının parça sayısı arttırılabilir

2: zetadan bitirdiğimizde kesinlikle %100 havoc vermeli diğer kapılardanda ödülleri %100 vermeli

3: bütün yaratıklardan daha çok kazanmalıyız mesela 1 mordondan 20 uridum olabilir boss mordandan 25

4: arge sıfırlama ücreti katlanmamalı sabit kalmalı mesela istediğimiz kadar 10 bin uriye sıfırlayabiliriz

5: lf4 50 bin uriduma satışa sunulabilir

6: geliştirmeler çok pahalı ucuzlaması gerek mesela 1 lvl atlama sabit 10 bin uri

7: apis zeus sabit bir fiyata sunulabilirler mesela biri 250 bin uridum topamda 500 bin uriye ikisini alabilelim

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.