Öneri Darkorbit eski ekran yılı seçme ve eski ekrana dönme

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Darq_Assasin52 tarafından 23 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Böyle birşey Olsun mu?

1. Evet,kesinlikle çoğu oyuncu daha iyi performans alacak.

oy sayısı 7
    35,0%
  2. Hayır,olmasın yeni haliye oynuyorum zaten,ayarlarını değiştirmeyeceğim ama yinede olmasın.

oy sayısı 13
    65,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar Darkorbitin 2015 ve 2007deki hâli arasında okadar fark varki bu yenilikler daha çok performans harcıyor.Eski ekrana dönme diye bir seçenek olursa pcler kasmazdı.Yani bazı oyuncular oynarken pcsi kasıyor ve oyundan soğuyor.Ben bile ******** açan Bilgisayarımda 30FPS alıyorum (yüksek ayarda ama) ******** in yüksek ayarında oynuyorum onunlada o civarlarda FPS alıyorum.Böyle bi sistem olsun oyuncular ekran yılını seçsin ve kaydetsin mesela 2007 deki halini seçti ve kaydetti.Oyunu yeniden başlattığında tüm Uzaylı,NPC,LAZER,GEMİLER,DİROİTLER vb. 2007 deki hâlinde gözüksün.Haa PET AEGİS SPARHEAD CİTADEL ZEUS vb. yeni gelen şeylerde o ekranda aynı şuanki görünümünde gözüksün Yeni Tasarımlarda aynı şekilde.Karışık gözükücek ama hiç kasma yaşanmayacak.

Değişiklik ekranı

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 5 Temmuz 2015
  2. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Kendi fikrinizi kendiniz çürütmüşsünüz.

Hem eski ekran olsun diyorsunuz,hemde yenilikler olsun diyorsunuz.

Eski ekranın yazılımı ayrıdır yeni ekranın yazılımı ayrıdır.

Eski ekran yazılımına yeni bir geliştirme eklenemediğinden yeni ekrana geçildi.

Şu an oyunda yeni bir aşamaya geçilmekte,belki bu ekranda değişecek.

Yeniliklere her zaman açık olmalıyız diye düşünüyorum.

Keyifli Forumlar.

3. fm dedigi gibi kendi fikrini çurutmuşsun yenilik olmazsa bu oyun sıkıcı olur ve revaştan duşer

4. kardeş almışın eline iyi kasmayan bi pcyi konuşuyosun kimsenin derdi nasıl olsa seni ilgilendirmiyo.Diyomki bu özellik oyuna getirilirse oyun çok player kazanır

5. Benim pc kasıyor ama bu iş olmaz isteseler de yapamazlar
    Yazılım farklı çünkü eski ekrana şimdiki bütün yenilikleri eklemek zorunda kalacaklar
    Hem eskiden güzel olan ekran deildi vuruşun az olup vs lerin uzun sürmesiydi yenilik gelecekse buna gelmeli gelmez ama

6. WolfWar

WolfWar User

O dediğin çok zor ama bende isterim eski Darkorbiti.

7. Bence gereksiz kasmamasını istiyosan ayarları düşük yap

8. 2007 yılını kullanan olacağını sanmam ama 2010 kullanılabilir Eski insta, akıllı bomba, lazerlerin görünümü bunları özledim Sadece bunları görmek için 2010 a alabilirdim

9. kardeşim gidip milattan önce yapılmış pc ile oynarsan kasar tabi :mad: 20 tlye Pentium D alsan kasma falan kalmayacak :mad::mad: Yıllarca pentium 4 kullandım gerekli ayarlamaları yaparsan mis gibide oynarsın arkadaş :mad:

Edit: ******** i yüksek ayarda oynuyorum demişsin ondan sonra iyi pc kullan diye. ******** i yeni topladığım sistem taş çatlasa 50 fps ile zor oynatıyor. Darkorbit sende kasıyorsa git internetini değiştir.

Edit 2: Bir zamanlar bende eski hali istiyordum ama oyun çok değişti artık bu fikrin gerçekleşmesi durumunda oyun kat kat daha berbat kasacaktır eminim. Oyum olumsuz.

10. Sen o oyunda 30 fps alıyorsunda darkorbit nasıl kasacak Allah akıl fikir versin driver , flash guncel degildir ondan kasiyordur.

Bu oyun sonuçta cryengine 3 veya frostbite 3 motoru kullanmıyor.

Eski ekranda çok fazla hile olayı vardi geri donmesi demek eski hilelerinde tekrar aktif olacağı anlamına gelir -1

eski*3LÜ bunu beğendi.
  11. Admin haklı eski yazılım desteklenemediği için bu ekrana geçildi. Eski ekran tabii ki bu oyunun tartışmasız en iyisiydi ama yapacak bir şey yok.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.