Darkorbit Facebook

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve *F*U*R*K*Λ*N*™ tarafından 28 Aralık 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Bugün darkorbit facebook paylaşımların altına yapmış olduğum yorumlara bakma istedim Yorumlarım oldukça iyi begeni topluyor Doğru ve mantıklı şeyler yazmaktayım Argo küfür içerikli hakaret ve benzeri kelime cümle hiç kurmuyorum Örn. lf5 in neden gelmemesi gerektiğini, sunucuların birleştirilmesinin + ve - yanlarını yazıyorum ve oldukça iyi beğeni topladı Dünde yılbaşı çekilişi kazananlarının ve yedeklerinin maillerinin forumda paylaşılması iyi olmadı Darkorbit kime güvenip kime sorup bunca maili paylaştı anlamıyorum dedim ve dün bir kaç kişi tarafından yorumum begenildi Bugün bakıyorum Son zamanlarda paylaşılan hiçbirşeyde yorumum yok Yani facebook admini tarafından yorumlarım kaldırıldı Sebebi ne merak ediyorum burdan beni tanıyan tanımayan herkese soruyorum Özellikle forum adminlerine soruyorum Turnuva 2. kazanmış olan takımın üyelerinden biriyim Başlık 3 ay vip ve tasarım ödülleri kazanmıştık Bu ödülleri vermediniz hakkımızı yediniz Şimdide susturulmaya çalışılıyorum Hemde herhangi bir yanlış kelime kullanmamama rağmen Konu netlik kazanana kadar silinmesin Özellikle forum üyelerin8n gorüşünü almak istiyorum

Son düzenlenen: 28 Aralık 2015
  2. ___EGE___

___EGE___ User

3. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Yazdığınız yorumları görmediğim için değerlendirme yapamıyorum. Elbette oyun hakkında görüşleriniz olabilir. Bunlar diğer oyuncular tarafından da beğenilebilir. Yalnız bu yorumlarınız tartışma ortamı yaratıyorsa tedbiri alınıp silinmesi doğaldır.

Bu açtığınız konuda üyelerin düşüncelerini almak istemişsiniz. Buna müsade etmem tartışma ortamı yaratılmasını istemiyorum. Fikirleriniz görüşleriniz için açılmış konular var buralara bildirin diğer üyelerde oradan cevap vermek isterlerse versinler. Ayrıca turnuva ödülleriniz için foruma konu açmanız bir şey değiştirmez. Bu konuda supporta yazmalısınız.

Konu kilitlenmiştir.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.