Darkorbit FİLM

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve αтαкαη-вєу tarafından 22 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. SELAMUN ALEYKUM
    Benim bi fikrim var ama belki size saçma gelebilir bazılarına ise güzel bir yorum gelebilir .

Fikrim Darkorbit Uzay Savaşlarında Film Çekmek . Biliyorum saçma gelecek ama aynen dediğim gibi film çekmek ilk önce röportaj ardından röportaj ettiğim arkadaşımla ufak bir baskın ardından ws ler filmde normal olarak ilk fragmanı yayınlıcam ardından filmi benim öz kardeşim video editmede ustadanda daha yüksek bi kademe varsa odur :))

Başka oyunlarda Video editlemesi süperdir darkorbittede güzel videolar editledi . Rica ettim 1-2 gününü bu video editmeye verirmisin dedim oda Kırmadı tamam dedi :) Kışın Full Filmi Çekicem Yazında Dinlenme :)) Birazcık saçma gibi oluyor ama kafamda bu isteyen berbat desin isteyen kötü desin ben kafama koydum yapacam :) ki sizinde önerilerinizi almak isterim . Azcık fikir verin ki daha güzel bi hal alsın

Edit : Videoda çekeceğim Arkadaşlar İlk 100 Yada İlk 50 de Olacaktır ... Film Küfürsüz - Saçma Sapan konular olmucaktır belli bi sorular vardır tahminen 5 - 8 dakika arasıdır . belkide 10 onlar sorulup bu arada arka planda belki savaşırız belkide güzel bi renk katması için bişi koyarım (( onu daha düşünemedim )) Bunun içinde bi yardım etseniz güzel olur .

İYİ FORUMLAR ...

2. İyi bir fikir gibi geliyor ama bence İNGİLİZCE altyazı da ekle sadece biz oynamıyoruz onlar da videodan keyif alsınlar :)

İngilizce bilen arkadaşlarından Subtitle konusunda yardım alabilirsin Gugıl çeviri ile olmuyor maalesef :p

αтαкαη-вєу bunu beğendi.
  3. Önerin için çok teşekkürler :) Gerçekten çok işe yarayacak :)

4. Gerçekten güzel fikirmiş Rezerved :D

5. İnşaallah English Sub'da ben varım :D konuştuk biz ...

6. Darkmen

Darkmen User

ingilizce alt yazıda bende yardım edebilirim benide yaz :)

7. Filme başlıyacağız inşallah ufak tefek şeyler kaldı TR4 deyiz :) TR2 TR1 e de geçicez inşallah oralarda arkadaşlarım varda :) azcık fikir verin arkadaşlar başka ne koyalım filme güzel olması için

aslında dizi de olabilir güzel bir fikir :) teşekkürler :)

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 30 Ağustos 2014
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.