darkorbit forum android uygulaması !

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve beyhannest2 tarafından 8 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

forum uygulaması olsunmu ?

1. evet

oy sayısı 26
    96,3%
  2. hayır

oy sayısı 0
    0,0%
  3. kararsızım

oy sayısı 1
    3,7%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. merhaba arkadaşlar öncelikle yeni forumumuz hayırlı olsun eskisinden daha gelişmiş ancak foruma telefondan girmek çok zor oluyor bunun için forumun android uygulaması olabilir hem daha kolay hem daha iyi olur diye düşünüyorum ancak şunuda hesaba katmalıyız ki sadece android için olursa tepki alacaktır o yüzden sırasıyla diyer sistemlerede gelmeli

2. Lord*

Lord* User

Mantıklı bu sayede foruma girmek için bir bilgisayara gerek kalmaz sedece internet olması yeterli olur tabi birde android işletim sistemi olan bir telefen. :)

3. Telefondan eski foruma girmek bir yer imine tıklayıp girebiliyordum.

Şimdi ise Girebilmek için darkorbit hesabıma giriyorum, anasayfayla uğraşıyorum, bla bla bla... Çok uzun ve can sıkıcı.

Bu fikir gayet güzel ve tam bana göre.

4. Gerçekten iyi bir fikir sırf bu fikri değerlendirmek için 1 kez telefonumdan girmeyi denedim gerçekten de çok zor.Sonuna kadar destekliyorum. :)

beyhannest2 bunu beğendi.
  5. olmalı hatta açık arttırmaya girip teklif verilebilmesi gerek oan işin çıkıyor ve evde değilsin o yuzden bende olumlu bakıyorum

6. destekleriniz için teşekkürler :)

7. buzmavi

buzmavi User

Güzel öneri elbette iletiriz.

8. KARANLIK

KARANLIK User

Oldukça mantıklı her telefon oyun anasayfasına giriyormu bilmem giremeyenelr için çözüm olabilir.

9. kardeşım fikrini sunmadan önce bi dene istersen şuan tabletten cook rahat foruma ( interneten giren hersey olr)girebiliyoz hatta4.0.2androidden itibaren photon broswer ile OYUNA giriyorum

10. ben daha çok telefon için bu fikri sundum istersen telefondan girmeyi dene bende tabletten giriyorum

11. DuoTırs

DuoTırs User

Tabletten giriliyor ama telefondan girmek işkence resmen , olursa iyi olur ama size önerim photon browseri denemeniz tablette iş görüyor android 4.1.2 de pc gibi resmen telefonda da aynı etkiyi yaratabilir .

12. .KoBRa60.

.KoBRa60. User

Darkorbit bu kadar düşük bi oyun değil mobil.darkorbitforum.com gibi bişey olabilir :)

13. bence olmamalı derse girerecem. dersin yarısında öğretmen elimde telefonu görecek.
    Öğretmen: Ne yapıyorsun evladım?
    Ben: Hocam darkorbit oyunuyorum.
    Öğretmen: İyi halt ediyorsun evladım! OTUR SIFIR ALDIN!

hadiii telefonda gitti ders de gitti :D şaka bir yana oyum olumlu :)

14. :D :D :D destekleriniz için teşekkürler

konu güncell :)

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 14 May 2014
  15. evet olmalı.

Son düzenlenen: 6 Eylül 2014
  16. **CoLa**

**CoLa** User

Simdi arayinca buldum bu konuyu. Destege burxan devam edeyim o zaman. Oyum olumlu bencede olmali.

17. Prophecy

Prophecy User

evet olmalıı

18. DELI•VAR

DELI•VAR User

Daha dur darkorbitin telefona uygulaması çıkmadı :) Ama ben destekliyorum
    +1

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.