Darkorbit Forum Kural Garipliği

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve «®βŁДÐΞ•53» tarafından 23 May 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Forum içinde link paylaşmak yasak evet çok normal fakat köprü yaparak yine bu forumun içinden bir linki köprülemek de yasak. Mesela konu sahibine yardımcı olmak amacıyla konu sahibini bu forum içerisinden başka konuya yönlendirmem gerekiyor. "Buradan" yazıp bu sözcüğü o forum linkine köprüleyerek yardımcı olmaya çalışıyorum fakat bunu yapmak yasakmış.

Bunun sebebi nedir ? Yasağa elbet uyacağız ama forum içinde forum konularına yönlendirmenin yasak olmaması gerektiğini düşünüyorum.

2. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

Bu şekilde forum konuları değil farklı linkler de verilebilir ve hiçbir kullanıcının forum içerisindeki bir linke tıklayıp uygun olmayan sonuçlarla karşılaşmasını istemiyoruz. Bu nedenle de üyelerin herhangi bir link paylaşımı yapması yasaktır.

İyi forumlar.

«®βŁДÐΞ•53» bunu beğendi.
  3. Merhabalar

Merhabalar User

boşver biz bağnaz kalalım

4. peki oyunda bütün sorumluluk kullanıcıya aittir vb derken forumda neden sorumluluk kullancıya ait değil? Bazı oyun platformları ve forumlarda olduğu gibi linke tıklandığı zaman "Forumdan ayrılıyorsun gittiğin yerden biz sorumlu değiliz kabul ediyor musun bunu?" tarzında ekstradan bir sayfa çıkartılsa yeterli olacaktır. Link paylaşma yasağı heleki forum içiyse çok zorlaştırıyor işleri. Yanlış anlamayın modum bu yükselmem kesinlikle size değil ama gereksiz bir kural sanki :)

«®βŁДÐΞ•53» bunu beğendi.
  5. BlueSparkk

BlueSparkk User

1 sene önce kendi yaşadığım bir olayı anlatayım.

Forumda bir etkinlik hakkında soru sordum. Bir arkadaşımız köprü oluşturup bir link paylaştı. Linke tıkladım. Darkorbitin forumuna yönlendirdi. ama şöyle bir sorun var. Forumda gezinmek için giriş yapmam gerekiyordu. Tam kullanıcı adı şifremi yazdımki aklıma Darkorbit Forumunda id şifre yazmadığımız, yazamadığımız, oyun içinden giriş yaptığımız aklıma geldi. Daha sonra linke baktığımda ise .com yerine .net yazdığını gördüm. Yani bana o linki atan arkadaş forumun çakma linkini gönderip benim id ve şifre yazmamı bekliyordu. Bu yüzden bana göre adminler haric paylaşılan hiç bir linke girmemenizi tavsiye ederim.

Titan., «®βŁДÐΞ•53» ve Minerva bunu beğendi.
  6. Minerva

Minerva Guest

Belirtmiş olduğunuz düzenleme yapılmayacağı için forum düzenini korumak adına bu şekilde önlem almayı uygun bulduk.

Konunun hangi forum bölümünde olduğunu ya da konu başlığını yazabilirsiniz diğer üyeleri yönlendirmek isterken. Forum içerisindeki arama kısmından ilgili aramayı gerçekleştirebilirsiniz. İlgili ve güvenli linki moderatör arkadaşlarımız konuyla ilgilenirken paylaşacaklardır.

İyi forumlar.

Themis. bunu beğendi.
  7. Ben köprü oluştururken aklıma böyle şeytanlıklar gelmediği için bu kuralın gereksiz olduğunu düşündüm. Gerekliymiş. Milletimiz her türlü üç kağıtı yapacak açığı buluyor maalesef.

Konu kilitlenebilir.

Son düzenlenen: 23 May 2020
    Luminous, Titan. ve BlueSparkk bunu beğendi.
  8. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

Talebiniz üzerine konunuz kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.