Darkorbit forum mobil gelsin mi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve RobinKudin tarafından 15 Haziran 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Darkorbit Forum Mobil gelsin mi

1. Evet gelsin

oy sayısı 1
    33,3%
  2. Hayır gelmesin

oy sayısı 2
    66,7%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. RobinKudin

RobinKudin User

Merhaba ben darkorbitte forumda takılmayı çok seviyorumforun mobil olmassı ve en seçkin 2 uygulama indirme servisinde ücretsiz olarak kolay bir şekilde kullanılmasını istiyorum

2. DrkoXTr

DrkoXTr User

Forum pek aktif değil ki :)

3. RobinKudin

RobinKudin User

evet ama ben genelde foruma mobilden giriyorum o yüzden istemiştim

4. Oyunun forumu mobilde browserlar üzerinden rahatlıkla kullanılabilmekte, hatta pcde ne yapabiliyorsak mobilde de onu yapabiliyoruz. Bu yüzden böyle bir uygulamaya gerek olmadığını düşünüyorum, daha doğrusu mobil forumdan daha önce halledilmesi gereken şeyler olduğu kanısındayım zaten gayet güzel çalışan bir şey için ekstra bir efor sarf etmek şu anda Darkorbit için bence bir lüks olur.

5. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

JohnShepard üyemizin de belirtmiş olduğu gibi, telefonunuzdaki tarayıcılardan foruma girmeniz durumunda forumdaki bütün fonksiyonları sorunsuz bir şekilde kullanabilirsiniz. Güncelleme ve Fikir Havuzu bölümü oyun içerisine eklenmesini istediğiniz yenilikler/içerikler/geliştirmeler üzerine bir bölümdür. Forumun mobil uygulamasının çıkmasının bunlardan bağımsız olması nedeniyle konunuz kilitlenerek arşive taşınmıştır.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.