Darkorbit full olana kadar hangi adımlar izlenmeli

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve .OVERWERK. tarafından 25 Aralık 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. .OVERWERK.

.OVERWERK. User

Merhaba arkadaşlar , herkese iyi oyunlar
    Oyuna uzun süre ara vermiştim , geçen hafta tekrar başladım , oyun çok değişmiş , birçok yenilik var ve ben bunlara uyum sağlıyamadım henüz. Önce gemimi tanıtıyım daha sonra yardım istediğim konuyu açıklayacağım
    LF3 + BO2 + G3N7900 bunların hepsi tamam
    İRİS sayım yaklaşık 10 dk önce 8 e tamamlandı ,
    Gemi goliath ve ENFORCER tasarımını kullanıyorum
    Pet var , beta kapısı yapıyorum şuan bittiğinde 7 level olucak pet ,
    modülde 1-2 tane 2 levellik var ,
    Arge 5
    Şimdi soruma geliyorum , oyun inanılmaz değişti , resmen uridium akıtsan yetmez ,
    ve bu benim kafamı çok karıştırıyor , Oyunda full+full olmak istiyorum yanlız hangi sırayı izlemem gerektiğini bilmiyorum.
    Sizden istediğim örnek cevap ; Önce arge 24 yap sonra pet fulle sonra.... şeklinde sırayla söylerseniz sevinirim ,
    Birde bu sıranın benim için önemli noktası full+full'e en hızlı şekilde ulaştırması

Bilgi : Şuan 50 bin uridium var beta ve alpha dan 4 gün içinde 60 bin uridium daha gelicek kapıları yaparkende 15 bin kasmış olursam , 125 bin uridium yapar , bunu ne şekilde harcıyacağımı bilmiyorum
    (vip almayı düşünmüyorum)

2. Merhaba ;

Kapılar ile P.E.T'inizi 8. seviyeye ulaştırabileceğinizi düşünüyorum. Kamikaze ve Oto Toplayıcı modülleri ile sıkı bir şekilde kasılarak günden güne kendinizi geliştirebilirsiniz. Yalnız Kamikaze için VIP şart. Yoksa zarar edersiniz. Cubikon gruplarına katılarak kendinizi kasabilirsiniz. Aynı zamanda P.E.T'inizi de Oto Toplayıcıya alarak kutu toplatabilirsiniz. 1-2 saat 4-1,4-2,4-3 haritalarında kutu toplayabilirsiniz.

3. .OVERWERK.

.OVERWERK. User

Yani demek istediğin arge beklesin önce peti 8 yap kamikaze 3 ve oto taplayıcı al ondan sonra arge yap bu şekilde daha iyi kasılırsın mı ?
    birde birşey soracağım millet açmış programı haritanın altında veya üstüne ileri geri gidip(xxxxx) duruyor petde 24 saat kutu topluyor bu yasak değilmi ? eğer ban sebebi ise hiç üşenmeden bütün haritaları gezer bunları rapor ederim size

4. Ar-Ge kendiliğinden oluyor zaten, fazla kafaya takmayın Ar-Ge'yi :) 1 sene önce bıraktım Ar-Ge yapmayı fakat kendi kendine 6 Ar-Ge daha oldu. Ayrıca o dediğiniz programı kullanmak yasak evet, gerekli incelemeler yapılıyor ve kullanan herkes gereken cezayı alacaktır. Siz de elbette ki kanıtlarınızı Support'a gönderip, yardımcı olabilirsiniz.

5. .OVERWERK.

.OVERWERK. User

Bırakın allah aşkına gerekli incelemeler yapılıyormuş :D güldürmeyin beni , farzedelim ben adminim
    bugun girdim oyuna1-2 deyim kimin ne yaptığı belli aynı kordinantlar arasında gitgel yapıp duruyorlar , 2 gün inceleme yapsam 50 tane oyuncu tespit ederim , Siz "sözde" inceleme yapıyorsunuz yine "sözde" ban atıyorsunuz , bakıyorum bunları yapan oyunculara hepsinin rütbesi yüksek , açıkca banlamıyoruz diyebilirsiniz , iyi niyetli olarak söylüyorum kızmak darılmak yok

6. Madem ki böyle düşünüyorsunuz, kullanın o halde. Fakat yakın zaman içerisinde geminiz kapatıldığı zaman "BENİM GEMİM NEDEN KAPATILDI" diye foruma gelecek olursanız bizzat ben banlarım sizi forumdan :)

7. fbrecep123

fbrecep123 User

:) banlanıyor zevkine 3-4 hesap koydu amcamın oglu gözümün önünde ban yedi 2013de oldu bu sakın deneme zaten suan parasız alamazsın parasız dısında bot yok

8. ahmettyran

ahmettyran Guest

Öyle deme.. Bak tr3 ün efsanesi JACK SPARROW sırf bu yüzden ban aldı. Sonra 2 hafta geçti banını kaldırmışlar 2-3yıl önceydi hatırladığıma göre ve şimdi yine ortalarda yok, gemisi sıralamada görünmüyor. Ha evet banlamaları 1 yıla yakın sürüyor belki ama sırf bu banlar yüzünden zamanında 1-3de phoenix kavgaları falan vardı şimdi oyunda phoenix vs. ezik gemi kalmadı. Bigpoint önce bir bakıyor 1-2 gün 1 hafta 1 ay eğer kutu toplamaya yapmaya devam ediyorsa zıng koyuyor banı, aslında ban atmak onun zararına para kaybediyor sonuçta.. Zamanında uyansalardı ban yerine para pul alsalardı şimdi oyun belkide eski tutumunda devam edecekti. Yaşanmış olaydır :D serverde 3-4 bin kişiyi aynı anda süpürdüklerini hatırlarım .

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.