Darkorbit - Game sultan * epin koordinasyonsuzluğu...

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ~~PARDUS~~ tarafından 7 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ~~PARDUS~~

~~PARDUS~~ User

Merhaba, Oyuna para yatıran birisi olarak game sultan aboneliğimle 1 aylık vip bronz paket (11 lira)yenilemek istedim fakat e-pin seçeneklerinde ödeme olarak sadece 12 lira vardı.Mecburen 12 lirayı seçtim ve 1 lira fazladan alacaklıyım sizden.Ayrıca sizlerin 3.5 liraya süper tasarruf paketinde ödeme seçeneklerinde e-pin olmasına rağmen karşılığı game sultanda yok.

Sonuç olarak e-pinlere ilave olarak ödemeler de vip paketleri tanımlamanız veya sizde var olan miktarların game sultan gibi ödemeye aracılık eden siteler de ilgili yetkilileriniz görüşerek gereken KOORDİNASYONU ve hataları düzeltmenizi rica ederim... İyi Çalışmalar,

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 7 Kasım 2014
  2. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

Epinler birebir aynı miktarlarda olması mümkün değildir. Aldığınız epinin miktarı fazla ise ödeme sonunda siz ekalan miktarı aynbı epin üzerinden devam eder. Örnek veriyorum, 15 tl lik xxxxxxx kodlu epini aldınız, 12tl kullandınız, kalan 3tl yine bu xxxxxxxx kodlu epinde kullanılabilir. Ayrıca belirli miktarlar epin kodu oluşturmak için 6farklı kod ile bunu oluşturabilirsiniz. Örnek veriyorum, 70tl oluşturacaksınız, 70tl lik epin değeri mevcut değilse, 2adet 30luk 1adet 10luk epin değeri ile bu değere ulaşım sağlayabilirsiniz. Bu işlemi yaparken yeni epin kutucuğunun açılması için, satın al kısmına değil, mavi kutucuklardan kodu doğrulatmalısınız.

Ayrıca bir fikriniz düşünceniz isteğiniz varsa Güncelleme ve Fikir Havuzu kısmına konu açarak destek bekleyebilirsiniz.

Konuya gerekli cevap verildiğinden kilitlenmesi uygundur.

Keyifli Forumlar

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 7 Kasım 2014
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.