Darkorbit Gamma Talon.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve BELA__ tarafından 27 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. BELA__

BELA__ User

Çarın full lf3 bo2 hız fln filan 5lf4 apis 3 havoc geliştirmeli kami 2 var seprom desteksiz 6.700 vuruyorum kalkan 290k. Gamma ya giricem 450 k urim var ne alıyım ? Aegis de kötüyüm
    talonlardan korkuyorum.

2. _-vurgun-_

_-vurgun-_ Guest

Merhaba

Kamikazi 3 var ise petle yapabılırsınız kamıkazı atarak yaklaşık 30 dakıka sürer ben 25 dakıkada ypıyorum

Keyifli forumlar

3. BELA__

BELA__ User

Kamikaze 2 var 3 aldıktan sonra 375 k uri kalıyor ne almamı tavsiye edersiniz?

4. -Andromeda-

-Andromeda- Guest

merhaba

konu uygun bölüme taşınmıştır

iyi forumlar

5. BonusRasta

BonusRasta User

Bence al, zaten ödül ve npc'lerden gelen uridium ile tekrar telafi edersin.
    Aeigs kullan bence, kami atarken dp ve kalkan basarsın patlama oranın düşer. Oyunda anlık donma yaşarsan patlayabilirsin tallonlarda, ama Aegis ile en azından dp ve kalkan basılıyor. Lazer kullanmana gerek yok kami ata ata biter. Köşeye gittiklerinde de kami atarsın

6. bnm gama kapım son 3 talon kala net kesilmesi yüzünden patladı. goli ile girdim. kami3 te vardı. talonlara kadar olan bütün bölümleri rahat geçtim. ondan sonra aegis aldım ve gama açıp girecem. kami3 süz girme. 50k uri verecen ama kapı sana 60k uri ödül+ yaratıklardan gelen urilerle 100k uriyi bulur. kami3 al. aegis ihaleden alabiliyorsan al gir. derim.

7. Aegis le gir kapıya sana tasiye vereyim

Gemiye lf3 droitlere 2 tane lf4 (geriye kalan lf4 ler gemiye)

Bo2 lerin hepsi droitlere. Gemiden 3 tane hız cıkarıp yerine kalkan koy...

Bu islemi iki konfiyede uygula. Kalkana seprom cek hizada promeryum + kami 3 almanı oneririm aegisin yeteneklerin hepsini aynı anda kullanma sırayla ozellikle kalkana onem ver....

8. aborjin14

aborjin14 User

kami3 goli ful lf3 gectim hızdayken fulkalkan yap surekli kami at gecersin eagis gerek yok bence ben hic zorlanmadım

9. Aegis kolaylık sağlar diye diyorum...

10. aborjin14

aborjin14 User

eagisi sadece kapı icin alacaksan degmez normaldede kullanırım dersen şimdi al

11. Aegis goliden daha kullanışlıdır ben sade kapı icin demedim ki.

12. aborjin14

aborjin14 User

ben sizi eleştirmedim yanlış anlamayın ben de de eagis var arkadaş kapıyı germiyim diyor bende kami 3 ve elideki gemiyle cok rahat gececegini belirtiyorum . :)

13. BELA__

BELA__ User

Arkadaşlar Aegisim var sadece LoW da kullanıyorum :D yoksa goli kat kat üstün vsler dede bende 5 özel yetenek tasarımı da var tasarımlı goli aegisi 5 e katlayacak güçte asla kapı için aegis almayın gamma ya aegisle gircem onun dışında çöp bi gemi. Bence.

14. öyle sanmaya devam et aegise çöp diyen o gemiyi iyi kullanamayandır :D

ben full havoc golileri yatırıyorum 3 havoc lu aegis le yalan yok...

15. BELA__

BELA__ User

Goli sana 300 k çakarken 20k can basarsın
    ;)

16. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Aegis doğru kullanırsa yeteneğini birde eşit şartlardaysa teke tekte karşısı goliatsa goliatın şansı kalmaz.Konuyla ilgisi yok ancak aegisi küçümsetmek istemem.

Kapıda aegisiniz yok ise kamikaze atarken vs durumlarda küçük bir hatanızda kendinizi hangarda bulabilirsiniz.Kristallonlardan çok kristallinler zorlayacaktır.Bu bölümde dikkatli olursanız yapacağınıza eminim.

İyi forumlar

17. BELA__

BELA__ User

Spectrum bir goliye karşı eşit ekipmanda şansı yok.

18. ageis gama talonda işe yaramaz goli spectrum yada venom kaç kes x2 fln dal yada x3

19. önceden petmi vardı kami mi vardı kaça kaça kes urin cebine kalsın uzun sürecek ama değecek

20. Nefes

Nefes User

Merhaba

Bence en mantıklısı kamikaze bence ama pazar gününe denk getirip DMG-BO1 çift güçlendirici alarak atışınızı güçlendirip geriye kaça kaça rahatça yapabilirsiniz zaman alması hiç önemli olmasın sizin için sıkıldığınız bölümde bırakıp sonra yeniden devam edebilirsiniz.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.