Darkorbit Gamma Talon.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve BELA__ tarafından 27 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. BonusRasta

BonusRasta User

Ben Beta da full lf3 ve bo2 ile güçlendirmesiz sepromsuz tallonlar da 2-3 saat geri çekile çekile yaptım, kamikaze vardı ama vip yoktu :D Gemi goliath bu arada, 4-5k vuruşu var.

Bir yerden sonra bırakmak istedim o kadar sıkıldım ama can gidiyor işte ortada bırakamadım. Arada hıza alıp köşelere kaçıp bekliyordum onlar gelene kadar başka şeyler yapıyordum. Gamma kapısında tallonları düşünmek bile istemiyorum.

2. Fısıltı

Fısıltı Guest

Merhaba;

Kamikaze 3 alabiliyorsanız size gamma tallonda çok yararı olcaktır aegis ile yapabilirsiniz.

Keyifli Forumlar.

3. coder545

coder545 User

kami aticaksan vipsindir herhalde eninde sonunda kami 3 birgun alicaksin simdiden al kurtul. aegissiz de yaparsin para biriktir acik artirmadan alirsin aegisi . spectrum yetenek acarsa aegis alamaz da acmadan aegis alir esit sartta , ha ultra elitler baskinda goli kullaniyo nedeni onemli olan cok vurmak zaten ema kamufle yapip kesilmiyolar

4. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Konuya çeşit çeşit fikirler sunuldu.Diğer konularında üst sıralarda kalabilmese için konu kilitlenmiştir.Fikirlerden kendinize uygun olana göre hareket ediniz.Konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.